mikio, zasad nemamo planova. Tu smo s frendovima. Oni ce sutra u dinopark, al nama se nekak neda Prekratko mi je 4 noci da trpam izlete, bas bi se odmorili. Mada su mi Brijuni stvarno primamljivi, a mali zica dinopark. Tak da vidit cemo kak ce dani tec. I kakva bu prognoza. Danas je bilo odlicno vrijeme. U kratkima svi, muz i mali se kupali u vanjskom bazenu
Zarice meni je moja čuvalica bila super (+ ona je moja bivša učenica xD pa je dugo znam) no ona ima faks, slj godine je 5.godina pa će možda i imati vremena za full time jer ima nešto manje predavanja (sva su joj večernji sati), tak da ono ako će trebat javi mi se pa ju pitam odgovara li joj.
Mikio ja bi svejedno maloo zbiljnije popričala s mužem oko tog savjetovanja s nekim...istina je da svi imaju faze ali ova vaša mi se jako dugo sad čini i po meni preintenzivna...a sad imate još malo da prije bebe probate bar ublažit...nikad ne znaš kak će reagirat kad stigne beba i tvoj fokus se prebaci, mislim može se dogodit da će to bit i bolje al šta ako krene taj neki bjes na bebi iskaljivat jer će skužit da će tu dobit ekstra povratni efekt od tebe (a čini mi se da ona baš kuži dobro te stvari). Znam da se njemu to vjerojatno ne da i da je tlaka (što i je) al zamoli ga da zbog tebe i u konoačnici zbog svih vas napravi. Pa makar da tamo neki doktor kaže gle sve je to normalno bar ćeš bit mirna a sigurna sam da ćeš dobit smjernice kako se postavit u tim izazovnim situacijama.
Moze Angelly, evo uskoro će upisi pa ću znat jel trebam :P Nama je ovdje predobro. Zalljucili smo da su nam ovi šatori bolji od mobilnih kućica jer smo zbilja na otvorenom od kad se probudimo do kad idemo spavat. Ujutro otvorimo cijeli šator tako da su nam boravak/kuhinja i terasa jedan veliki otvoreni prostor s krovom. I bas nam to odgovara. A opremeljeno je sve vrhunskom opremom. Roštilj, aparat za kavu, toster, cjedilo, mikrovalna Itd. A sve bas jako kvalitetni uređaji da ti bude gust koristit. Po prvi put redovno roštiljamo :D Po danu je fakat vruće, a za po noći smo dobili i grijalice. I to iste neke odlične, otpakirano nove pred nama Ima i par mana, al sve u svemu bas smo zadovoljni. Dinopark nismo išli, al bili su ti frendovi. Po njima se isplati Napravit i jednodnevni izlet iz Zga. Al vele da je koma kad vučeš kolica od mlađeg djeteta jer nije zgodno za to (kao sto bi i mi morali da idemo). Vele da je sve većinom kao u šumi, da je bas lijepo. Ima neka predstava s dinosaurima koji se nešto natežu oko jaja, i vele da je stvarno super bila, osim sto ozvučenje nije bilo dobro. Za mane su isto rekli da bi se moglo i bolje održavat, u smislu obnovit neke stare stvari, prelakirat Itd I takodjer ima hrpa tih dinosaura po putu koje stisneš na gumb pa oni nešto izvode. Al vele da ih jedno 70 posto nije radilo To mi zvuci bas malo bezveze, klinci bi se nabrijali, trčali da stisni i onda nis, ne radi.Tak da meni je ovako s druge strane zvučalo lila, al oni stvarno vele da im je super bilo bez obzira na mane. I klincima se svidjelo.
Hvala Zarice za info. Ovo da neki ne rade i da su neki dijelovi malo oronuli sam vec negdje procitala pa smo malo skepticni ici ili ne. No ako nam bude negdje uz put sigurno cemo ici.
Nikako da skoknemo do MiniPolis-a, a bas mi se i to cini super. Sve kao...to je blizu pa stignemo 😆 Sad svaki vikend se nanizali rodendani, krizme, pricesti... I imam i 20 godina mature za 2 tjedna 🙈 Koja starklja...
Ja sam tako u Igrandiji dobila dojam da bi bas mogli neke stvari i popraviti. Ili tipa ona disco/dj soba. Sve neki instrumenti i ploce i zice i kabeli spremni, al kad ih ustekas nista se ne dogadja.
Mi se sutra vracamo. No danas su dosli neki nabrijani cajke klinci ispred nas. Mislim da ce bit duga noc. Bas nisam to ovdje ocekivala.
Gdje je to Igrandia? Jel to isto sto i Minipolis? Ja za sad nisam cula nista lose za Minipolis, no vjerujrm da zbog velike kolicine klinaca nekad bude kaotično.
Zarice Amarin puni kapacitete svakakvim gostima, ne samo obiteljima. Frendica je lani bila na nekim sportskim igrama sa svojom firmom tamo. I veli da su svaki dan neke feste imali ko da su na maturalcu bili 🙈
Igrandia je ona igraonica u family mallu. Mislim da si i bila vec, ne? Moj mali ju fakat voli. Al iskreno, meni je toliko prljava i onak, isto polustrgana da mi nije sad nesto predobra kak ljudi pricaju. Ja sam malu stavljala da puze ispod one ogromne konstrukcije di se penjes, skaces itd di se mali igrao. To sve neki papiri, smeca, jednokratne case bacene, hrpa prasine, bas fuj.
Za Amarin mi to i nije bas u redu s obzirom da se nazivaju obiteljskim resortom. Mi smo se na ove klince zalili 10 minuta nakon sto su dosli jer su se pojavili s nekim bolesnim zvucnicima i pojacalima, fakat je trestalo ko na festivalu. Nakon tog je muzika bila laksa i na moje veliko cudo skroz su je ugasili prije cca 10tak minuta. Pa vidjet cemo kak ce to proc Kuzim da ne mogu unaprijed eliminirat nekog, al nadam se da mogu stvari drzat pod kontrolom. Jer oko nas su sve obitelji i starceki. Osim tih klinaca. Mislim da ovdje nema gosta kojem tako nesto ne smeta. Al inace mi je stvarno bezveze da im nista ne radi. Jedini restoran se zatvara u 6, nema ducana, bazen se isto zatvara u 6. Nemres ni sladoled normalan kupit. Pa nije mi druga polovica petog za takvo mrtvilo. Al dobro, satori su mi i dalje top
Sortiraj odgovore
Najstariji