ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Baš smo i mi nedavno imali taj "razgovor" vezano za smrt. Ne sjećam se sad kako smo počeli, Al bio je baš ljut nakon toga i više nije htio razgovarat🙈.
    G je od logopeda upućen na procjenu hiperaktivnosti pa će ga vjerojatno uključiti u vježbe. 
    Sretan vam Majčin dan🤗

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Mi na sreću nismo još imali razgovor o smrti ali neki dan je upitao muža zašto on mora imati pišonju 🤭🤭 
    Kod nas u vrtiću se opet nešto pojavilo...bio je doma prošli tjedan a muž na bolovanju....ja bolesna naravno od njega pokupila i takva bolesna radim...šta ću 🤷🏻‍♀️ Ne mogu prvi tjedan na bolovanje 🙈🤣 Od njih 14 u grupi dvoje je samo bilo u vrtiću. A je 3-4 dana imao visoku temperaturu, nismo mu nikako mogli skinuti. Toliko mu je već bilo dosta da se nije bunio da stavljamo obloge.
    Ja kašljem toliko da kontam da će mi pluća izletit van...zvučim ko pušači. Užas. 
    Hani da mi je vidjeti koje dijete nije hiperaktivno dns 🤭Moj ima energije za njih 10. Jučer sam radila drugu smjenu i dolazi muž po mene...kaže mali je bio dobar ali što to dijete ima energije to je nevjerojatno 🤣🤣

• Hani

Prijavi adminu

Mare, i G tako pita: a ima li ova teta sise?😄 Jeste sada bolje?
    Kod logopedice nije dovršio ni jednu od tri ponuđene slagalice. Plus to što muž ima adhd. Nemam ništa protiv odlaska na vježbe. Vježbat će mu fokus i koncentraciju. To mu je bitno za rad sa logopedom kad budu radili na ispravnom izgovoru.

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Hani mali je ozdravio...ja još vučem kašalj i začepljen nos. 
    Hahaha moj je nedavno bio kod mame i išla neka žena ulicom i on provali koja pička 🤣🤣🙈 Na sreću ga žena nije čula. Morala sam muža upitati odakle je to mali čuo?! Jer od mene sigurno nije 🤣

Angelly

Broj poruka: 775

Prijavi adminu

Hhahah koji car xD
    Nego cure kako vi provodite ove šugave kišne dane? znači ja ću poludit....kad su doma sam idu jedan za drugim i natežu se, uvijek je bolje što ovaj drugi ima...pa bi mali grizao, veliki gura malog...pa plač, cendranje...ma joooj...kad će više toplo i sunce...

Angelly

Broj poruka: 775

Prijavi adminu

Mikio nezz kak stojite s financijama al ja bi ti savjetovala da si nadjes pomoc za tih par tjedana tipa neka cuvalica, mogu ja pitat svoju koju sam imala jer kolko se sjecam ti si zapad a to njoj vise pase... ugl razmisli si... trebas odmarat i treba ti pomoc al definitivno

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

mikio, kak sad odrzavas strogo mirovanje? Jel ti tvoju uskacu? Muz na bolovanju? Mi sutra idemo na more. Malo smo nekak bolesnjikavi, nista posebno. Odnosno muz i mala, mene vec neko cudo proslo. Al fakat mi se ide i bez obzira na prognoze i sve. Mada bi kao sad dva dana trebalo bit toplo bez kise, pa jos dva toplo s malo kise.
    Angelly, kakva ti je bila cuvalica? Meni ce trebati ako ne upadnemo u vrtic. Sve se nesto prica da ce ove god bit manje jaslickih grupa kako bi se povecao broj starijih zbog onih koji su bili na mjeri roditelja odgajatelja. A ja bas racunala kao s obzirom da smo jaslice da to nece utjecat na nas, i evo opet sranje.
    Mare, kako je baka odreagirala na to? Jeste skuzili di je pokupio?
    Moj mali je zasad jedino pokupio ruzniju rijec da je neko glup. Pa zna meni reci da sam glupa. Dosta smo strogi oko toga da mora izbacit to iz rijecnika, al ono, zasad sam zadovoljna da ne kupi psovke ni ista slicno. A kaj se tice spolovila i slicno uopce nema neke faze oko toga. Zna kaj muski imaju, za cure ne znam kolko zna al nis ne pita. mikio, a kak to kod vas svi sve vide? Ne idu na wc tamo ili kako to izgleda? Kod nas su mali ogradjeni wci. Imaju i tuseve koji su na otvorenom vise, pa mozda se eventualno tamo vide ako se neko pokakani morat otusirat🤔

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Inace nama fakat super dani prolaze. Bez obzira na kise izlazili smo svaki dan vani. Mali bi se vracao mokar mokar. Fakat voli kisu i skakat po lokvama, trcat po kisi. Ni slucajno da stavi kisobran. Cak se i na bicu vozio po kisi. Tak da se stvarno ne mogu pozalit. Samo jedan dan smo bili ostali doma cijeli dan iz ne znam kojeg razloga i to je bas bio kaos.
    Inace ja u zadnje vrijeme svaka cca 2 mjeseca imam dan uzasne glavobolje i povracanja. Pa to je strasno stvarno. Zadnje je bilo pocetkom tjedna. Doslovce sam svu hranu do zadnje mrve izbacila iz sebe, a glavobolja da ne pricam. Morala sam lezati kao kip da se umiri. Ne kuzim odkud mi to. Dan nakon uvijek budem ko nova. Bas cudno mi je to. 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Mi smo isto prosli pimpeke, cucike i sl 🤭  Tipa jucer gleda na tv neku reklamu za krizobolju i komentira on "Ovog boli pimpek pa pije tabletu" i tako nesto. A inace smo bili u ponedjeljak u vrticu jer je poceo jako psovati, a kod nas doma ili kod mojih gdje smo obicno nitko ne psuje. Sigurno je pokupio u vrticu pa smo rekli teti. Rekla je da ce razgovarati. Da u starijoj grupi ima s time problema, a kada su po lijepom vremenu vani popodne tamo je i veca grupa pa je vjerojatno od njih cuo. 🙈 Sad jucer i danas nismo vise to culi, vjerojatno je teta pricala s njima. Inace smo rekli da ce mu se jezik osusiti od tih ruznih riječi. 
    I rekla nam teta da ne voli nikako curice i da prica da zene ne mogu vozit aute i sl. gluposti. Ne znam sad opet odakle to... ispada da sam ja doma potlačena 🙈 Neki dan sjedimo muz i ja s njim na kaucu i on hoce vode. Hoce se dici muz, a mali veli "ne ti tata, mama... ona je žensko pa nek donese vodu" 😱 

• Hani

Prijavi adminu

Mene je prošli tjedan jedan dječak ispsovao pošteno jer sam stisla gumb u liftu prije njega🙈 G je bio sam mnom i on je ostao pod dojmom od od tad koristi jebemti i jebemti miša materina 😎 Mislila sam se pravit da ne primjećujemo, ali već me počelo zivcirat. Bojim se kontraefekta ako zabranim😬

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.