Inace, ne znam jel zbog toga sto mali ne ide vise u vrtic ili sto, al na turbo je. Bas nas testira na najjace. Kao da se opet okrenuo nazad u one najgore dane Taman mislim - kak super nasrasli smo i uozbiljili se i onda bam Bas se ponasa cudno, kao mala beba. Nesto se krene kreveljiti, lupati oko sebe, blebetati neke zvukove, derati se. Bude divan krasan, i u sekundu ga prebaci u to neko ludo ponasanje. Potpuno nas krene ignorirati sto god da kazemo i trubiti neke besmislice, skakati, bacati. Ili krene tak lupati stvari itd. Nemrem opce opisati. Tako je danas bio cijeeeeeli dan. Bas sam iscrpljena. Pogotovo onaj dio da se neki dogadjaj mora vratiti unazad i napraviti na nacin koji je on zamislio. Pa kad to vise staje?? Jel imaju to vasi?
Mikio, još malo 🙃🙃
Zarica, ja mislim da je to "ludilo" nastao iz dosade. Znači mi smo evo na moru i 2 dana je bilo super, 3.dan bura i ostali smo u apartmanu i ludnica je, cviljenje, neki zvukovi čudni isto, i baš smo muž i ja zaključili da im je dosadno. Otišli van tu na neko igralište to su bila druga djeca. Pa ako je mali duže doma vjerojatno mu je "dosta svega"..
Ja sam posadila vrt, klinci su pomogli dosta oko sadnje, mi imamo svoje dvoriste/voćnjak pa imam gdje, a prethodnih godina sam sam isto po teglama pikala mrkvu i salatu, peršin, začine.. Čak sam i jagode isto imala u teglama, bilo ih je 10ak 😊😊
mikio, kaj su rekli u TA? Dokad cete cekati s obzirom na rez i to? Jel beba ovaj put okrenuta prema dolje?
Ja ne mogu opisat kolko mene izbija iz cipela ta rekonstrukcija dogadjaja. Svaki dan x puta, a obavezno ako zurimo van iz kuce. Jos sad po ljeti kad mu moram kremu staviti to je bar +20min pregovora, drame itd. A i karakter od male sve vise dolazi do izrazaja i nije da bas voli biti strpljiva dok ja ispred vrata odradjujem predstavu s njim prije nego cemo van ili kad se vec dogadja. Bas aktivno se u glavi kocim da ne viknem ili gubim kontrolu. Inace mikio, to kaj velis da N hoce spavati na balkonu i to. Evo mog malog spava na podu svoje sobe Vec zadnjih par dana inzistira da spava na podu. Danas si je i po danu donio jastuk u boravak na pod i tako zaspao (s namjemrom). Ne znam jel to povezano s ljetnim vrucinama ili sta, al tako je sad
Mikio da te malo utjesim, ja sam s T dosla u bolnicu i bila sam 7cm otvorena, tak da mi nisu dali epi jer nema smisla a cak nis protiv bolovi nisam dobila jer je sve bilo gotovo u roku 2h od dolaska u bolnicu (radjaona max 1h), i bilo mi ful brze i lakse neg s N a T je bio 53cm i 4kg...ne bas mali 😂 tak da drzim fige da i tebi bude tak
Mikio zakaj ne smiješ primit epiduralnu? Nisam to nigdje pročitala...
Moj ima te fiks ideje isto kad smo puno doma. Vani je fakat dobar. Nama se nešto zakompliciralo more i sad smo na godišnjem u ZG, a muž opet ima bauštelu i uređuje vrt tak da smo mali i ja puno solo, i baš isto vidim kad mu je dosadno da je lud, a realno nemremo cijeli dan bit negdje, al čim je neki muving je super, baš su veliki i sve ih zanima i to mi je super 😁 osim kaj i dalje nikad ali nikad ne želi ic spavat 🤦🤦 doslovno svako spavanje borbe 😩 a i dalje vidim da mu treba bar sat vremena dnevni odmor..
Da istina da je to od dosade. Kad smo bilo gdje vani ili god nekog je super. Ako smo doma igra se no nakon nekog vremena krenu te gluposti. U petak je cak rekao da ga vozamo u vrtic, a kao ostavili smo ga doma zbog produzenog vikenda. Tako da ne znam kako bi bilo da ne ide u vrtic 🙈
Super je kad dode neka frendica koja ima klince ko on, mi pijemo kavu a oni se igraju 😆
mikio samo hrabro 😀 Nedavno je frendica rodila drugu bebu vaginalno godinu i pol nakon carskog. I sve je ok, jedino je isto bila bez kemije protiv bolova 😀
Da rekla bi da su nam malci u nekoj cudnoj fazi. Jel vasi svi sve riječi tocno i pravilno izgovaraju? Moj ima problem sa slovom K, ne izgovara ga. Rekla je pedagogica u vrticu da pricekamo do 4 rodendana s logopedom, no ne znam. Ostalo je sve manje vise ok, no kad je rijec sa slovom K tesko ga razumijemo.
Moj još fakat ne priča čisto. Ne zna R uopće, a šuška na S,Š,Ž,Z.. prije par mj je usavršio L. Ali ja ga fakat razumijem sve, ostali tu i tamo neku riječ, al generalno se uopće ne brinem, s obzirom kolko je kasnio u početku a i tad su mi i u vrtiću i pedijatrica govorile da je to prihvatljivo, sad ne vidim da je ista lošiji od drugih, tak da ću pustiti još neko vrijeme...
Mikio vidiš ovo za porod fakat nisam znala. Imam frendicu koja je poslje carskog rodila vaginalno i normalno dobila epi, razmak je bio 5 g, al realno i tebi je prošlo 3...
Sortiraj odgovore
Najstariji