Mikio mislim da kad bi ju pozvali bas njoj rekli da bi joj mozda bilo krivo da ne ide. Ovako ako nezna, mozes ne voditi ju. Ali jednom kad ona shvati da je pozvana na zabavu, sumnjam da ces imat srca reci ne.
Nama je za dud pomogla teta iz Dm-a. Isto ju bila kriza uhvatila i idemo kao kupiti u DM dudu novu (znala da se tamo prodaju, a ja nisam imala namjeru kupiti). I kad smo usli mm je otisao do prodavacice i zamolio da kaze da ne smije njoj dudu prodati jer nije mala beba. I kad smo dosle na blagajnu zena joj kaze: oooo evo jedne male bebe koja kupuje dudu. Znas kad budes velika cura neces smiejt kupiti dudu, al sad si jos mala bebica. M se okrenula, bacila tu dudu na onu traku u trgovini i rekla ja nisam beba i necu kupiti dudu. Nakon toga smo otisli na sladoled i nije uopce ni trazila više.
Losa al sta vi kod svih idete bas svi kod svih iz grupe??? 😵💫
Ne znam M se vec sad vise s nekima povezala, druzi isl. Pita ona za neke iz vrtica ako ne dođu u vrtic dal su bolesni ili isli na godišnji, ili ako se nesto bas bas bitno desni s njima al to je sve sto ju zanima o njima. Ima njih 5 iz skupine koje stalno spominje, 2 su joj centralno događanje dana. Sa jednom curicom smo se poceli i privatno druziti koliko su njih dvije razvije orijateljstvo veliko, sva sreca roditelji su joj isto vrlo simpa ljudi. I vjerojatno kad bi slavi sad rođendan to je tih 5 iz vrtića koje bi pozvala, sumnjam da bi sve zvala. Mozda malo nezgodno prema onima koje ne bi pozvala ali meni ok nisam ni ja svima uviejk isla na feste, a opet zasto bi joj trpala djecu s kojom se ne zeli druziti vise od vrtickog druzenja. Di god dođemo ona nađe društvo i igra se sa svima, ali opet nekako za njen rođendan mislim da moraju joj biti samo oni najdraži.
Valkris hvala.
Grizli bakterijska. Pokupili je nakon vodenih kozica. Dr nas htio pustiti jučer i nalazi ne valjaju, sinoć dobio temperqturu. Dr sumnja da je ovdje virozu pokupio. A ja imam problem s bolovanjem jer u biti na dijete ne mogu dobiti ako je stariji od godinu i u bolnici. Jedva sam namolila dr da mi da 5 dana, sad se psihički pripremam da je zovem i kažem da još ostajem u bolnici. Ne znam šta ću ako i idući tjedan ostane a dr mi ne produži bolovanje
[iimg]
annika bas grozno. Znam kad smo mi zbig bronhitisa zavrsili u bolnici tjedan dana nakon njegovog treceg rodendana da su rekli da moram platiti jer nemam pravo na smjestaj besplatan uz njega (naravno da cu platiti) i da sam isto godisnji otvorila jer nisam mogla bolovanje 🙄
Grizli ne znam sta bi rekla. Bili smo na dva rodendana i jos tri su najavljeni. To su neki decki iz grupe,on spominje sve te decke... curice nikad. Mislim da na sad ovim rodendanima do sad nisu bili bas svi iz grupe no ne znam jel nisu bili pozvani ili nisu dosli 🤔 ja isto ne znam dal bi bas cijelu grupu zvala, nekako mi nema smisla.
Nekad sam ja isla na rockase ekipi iz kvarta, parizer sendvici i sok na slaganje. I bilo nam je super 😆
annika, a jel mozes godisnji? Bas je ovo koma, nisam znala da ne mozes uzet bolovanje ako je dijete u bolnici. Stvarno mi nije to jasno, pa uzasan zakon.
.
Mom malom isto ne smeta da nikog ne zna bilo di di idemo. Uvijek nadje ekipicu. Al meni je isto ovo rano za mega slavlja. Dovoljno mi je klasika - obitelj, kojim prijatelj obiteljski i cao. Nekak mi je do skole to normalno. A sad, ak bude bas krenulo vidjet cemo.
Losa, smijesno mi je ovo s tvojim druzenjem Ja ih imam par kaj su mi simpa iz vrtica, al opet, tak kad bas moram se aktivno druzit bas mi se i neda. Jos pogotovo kad ih je puno na okupu.
Na ovim pozivnicama koje mi dobijemo obično piše od kada do kada je slavlje 😆 I ako su doma u vrtu. To mi je super.
Jesu vas poceli pitati neka teze objasnjiva pitanja? Npr. mene neki dan moj pitao kuda je otisao pas od susjeda koji je uginuo 🤔 Rekla sam da ga je veterinar odvezao... pa onda pitanja sta tamo kod veterinara radi 🙄 Onda sam skuzila da to nije bas bio dobar odgovor jer ce mislit da veterinar uzima zivotinje. Nekad ne znam sta bi rekla. Kako da mu objasnim ugibanje odnosno smrt 😏 ili je od njegove kolegice iz vrtica mama trudna pa mi je rekao da ima u trbuhu bebu i pitao me kako je beba dosla u trbuh 🙈
Kod nas ista situacija sa ispitivanjem ponekad tesko objašnjivo stvari. M najčešće pita zasto je nono (moj tata) morao umrijeti i da ona to ne zeli jer bi ga htjela vidit? Umro je prije 8 godina, imam slika par po stanu, ide samnom na groblje i pokusavamo joj pojasniti isto da kad je netko jakooo tesko bolestan umre i mi se moramo oprosti od njega. 🤷 Za bebe je sama zakljucila da dodu mami u trbuh jer kad se mama i tata jako vole. Dalje nije ispitivala.
Mikio jel ova curka sad se smjestila kako spada vec, ili je neki akrobat ko N? Sto bi ti rađe vaginalni ili carski opet? Znam da to ne ovisi o tvojim zeljama ali ono ako imas opciju "izbora" sto ti draze?
Losa nisam u toku, malo sam gledala posteve unatrag al nisam sve stigla pročitat... Kako je tebi nakon op stitnjace sad?
Mi nismo nesto puno pricali o smrti, al neki dan je jednoj curici objasnjavao da ne smije blizu potoka jer ce pasti u njega i nece je vise biti Ne znam kako je to povezao. No imam necaka koji ima 6 godina i jako je opterecen sa smrcu. Vec unazad cini mi se godinu - dve od kad je to malo vise shvatio obuzela ga je ta tema i jako se opteretio s time. A ovi potresi su ga skroz isprepadali oko toga. Ja se sjecam da je meni kad sam bila mala nocna mora bila da ce me zakopati u grob, ali ja cu izaci iz groba, no necu se znati vratiti doma Inace vise idem u smjeru Isusek je tog nekog pozvao k sebi itd. no vidjet cemo kad krene vise pitanja.
Grizli p ok mi je, manje vise isto ko i prije samo moram piti euthyrox i kalcij jer su mi i doštitne žlijezde izvadili. Sad sam na pogonu farmaceutske industrije 😆 Imam za dva tjedna kontrolu da vide jesu li mi hormoni ok no ja se dobro osjećam. Ima neka grupa na fejsu o stitnjaci i dok sam to tamo citala mislila sam da će biti gore, no malo ljudi tamo pretjeruju. Treba slušati doktore i to je to...
Mikio ajde nadam se da ce biti sve ok ovaj put i lakse nego prvi, a i curka da ce biti melem za dusu 😊. Jel N spremna na seku?
Losa super, drago mi je da je ok u principu sve to kod tebe. Lako za lijekove, svo zlo u tome. Općenito ljudi vole napuhavati situacije al ja sam shvatila da s ei svaki od nas nosi na drukčiji nacin sa boli i bolesti. Nekom je odrezana jagodica prsta smak svijeta drugi je sretan da ima prst kakav god bio. 🤷
Zarice ma mudrijasi su oni, sve pohvataju nekad nezas ni odakle im to. Mojoj M je nona pokusala na taj nacin objasniti da je Isus pozvao nona kod sebe, pa je rekla da joj se taj lik uopće ne sviđa i ne zeli cut vise za njega, jer sta ce njemu njen nono. 🤦 Uglavnom kod nas pali samo cista istina i realnost.
Sortiraj odgovore
Najstariji