Zarice pa barem rade i do 6 😁 Negdje nista sad ne radi. I onda se zale da nema gostiju, kad su zatvoreni 😆
Nismo bili u Igralandiji, no bas mi i ne zvuci privlacno po tebi 🤔 Najvise me nervira kad nesto naplacuju a ne odrzavaju. Pa normalno da ce se unistiti kad su djeca tamo... no zamijeni, popravi ili pocisti 🙄
Hej ženske...
Mikio ajme meni tebi je bas "veselo" ☹️. Nadam se da ste i ti i N i beba dobro i da cete izdržati jos tih par tjedana. Jel ne bi mogla zicat svekrvu bar da ide po N u vrtic. Znam da nije baš bog zna sto zena, ali opet ja bi pitala bilo koga od obitelji da uskoci bar to da ode po nju. Radi se ipak o tebi i bebi u ovom slucaju nije zafrkancija. Memi iskreno dođe da plačem kad procitam u kojoj si situaciji. Evo sorry morala sam ti to rec.
Inace taj dinopark je precjenjen al klinci ga jako vole. Meni je jos u Istri predobro Papago park. Mi smo vec nekoliko puta isli kolika je uzivancija gledati sve te papige. Samo zna biti blatnjikavo nakon kisa pa je dobro donjet cizmice neke ikao mislim da sam vidila da imaju i oni neke za posuditi ako bas dodes u japankama.
Mi se vratili iz Pariza, unatoc raznim imformacijama sa svih strana da bolje ne jos i da pricekamo za Disneyland ipak smo isli zadnji dan. Guzva je bila velika al u cijelom gradu je pa sve dosta dobro funkcionira i relativno brzo. Dan je bio pomalo oblaca i hladnjikav, aliiii oduševljene od M je nemjerljivo i uopce mi nije zao da smo isli. Zahvaljuci aplikaciji njihovoj smo svugdje cekali najvise 20-tak min, jedino slikanje sa Mickyem 1.30 sat, ali njoj je to bio vrhunac dana. Doslovno taj jedan dio je ko stvoren za njihovu dob. Uglavnom mi smo se vratili sa predivnim dojmovima sa cijelog putovanja, vidili puno toga, napjesacili se ko majmuni, ali top dozivljaj. Napunili baterije i sad mozemo dalje...
Vidila sa drugi vikend da je u Ivanić-Gradu neki dogadaj bas za djecu. I tako mi je krivo da nismo blize zvuci jako primamljivo.
Mi u petak iduci imamo oprostajnu od jaslica. Tete nam odlaze, neznamo ni tko ce joj biti teta na jesen u vrticu, a ono najgore mozda ga skroz zatvore tokom ljeta. Sto mi je koma, al imamo mogućnost voziti djecu u centralni vrtic u centar grada do di nam ljeti treba cca 30 min. i ne postoji parking. Sad se nadamo da ipak nece zatvorit naš podrucni.
Meni bas drago bude sto je u nadem vrticu praksa da ih jedne tete prate do skole, i to mi je odlicno (pogotovo jer sam jako zadovoljna s tetama koje smo dobili)...bas smo imali individualni nedavno i tete kad su pricale o N se bas vidi da su se povezale, i one s njim i on s njima.
Mikio si ziva? Jel si pripremil sve za bebolinu malu?
Hani, kod nas je praksa da se svakog ko je poslao zahtjev zove na razgovor. Znam za bar jos jedan vrtic di je isto tako. No s obzirom na strogo definirane uvjete ove godine, moguce da ce se u startu eliminirati oni s manje bodova.
mikio, bas sam se pitala kak si. Jos malo, sad si stvarno vec blizu rodjenja. Ja sam curku rodila ajmo rec malo ranije i to tocno kad sam najvise upregla oko ciscenja i spremanja, bas sam osjetila kak je to pozurilo porod. Bolje odmarat pa nek potraje trudnoca koji dan duze, kak i velis, muz ce sredit sve u ta tri dana.
I kod nas je shema da tete prate do vrtica. Mjenjat cemo objekt iduce godine, ali i tete idu s grupom. Isto kao i kod tebe Angelly, tete su mi super i bas mi je dobar taj sistem.
Grizli, zvuci stvarno super. Bas dozivljaj.
Mikio držim fige da izguraš što duže u komadu :) Iako i N je uranila pa možda će i seka.
Hani kod nas to zavisi od vrtića, nas nisu zvali na razgovor u našem a u susjednom mjestu obavezno zovu na razgovor i tam tri dana djecu "ocjenjuju". Mi dns imamo roditeljski sastanak, to će muž ići jer ja radim drugu. Kod nas isto tete ih prate do škole ali s obzirom da su A i još jedan dječak stariji od ovih ostalih nešto su rekli da bi ih od jeseni vjerojatno prebacili u drugu skupinu...to mi se i ne sviđa jer em će se razdvojiti od djece em od teta. Sad zadnja neka info je da možda neće razdvajati skupinu nego da će ove što su najmlađi ostaviti od jeseni u jaslicama a svi ostali da će ići s tetama u stariju skupinu. Saznat ćemo danas šta planiraju.
Grizli baš mi je drago da je M uživala a i vi :)
.
Kod nas prekjučere poplavilo xD Porušilo drveće, potuklo cvijeće, vrt je donekle preživio. Poplavilo mi špajzu, na sreću smo otišli direktno kod vatrogasaca pa su brzo došli na intervenciju inače bi mi cijela kuća plivala jer se u objektu kraj naše kuće stvorilo jezero i onda voda nije imala kuda nego kroz njihov zid direktno na naš. Iz pločica mi izvor bio xD Imali smo sreće što smo na vrijeme primjetili inače je moglo sve poplaviti...u drugoj ulici im je naletila blatna bujica i sve poplavila, kuće, podrume..sve. Jučer je grad dovezao kontejnere pa jadni ljudi bacaju stvari...sve je uništeno. Kod nas na sreću osim rupe u zidu što smo morali štemati da može voda van, parne postaje, ormara i sitnica nemam veće štete.
Sortiraj odgovore
Najstariji