ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Zarice nije malo prehladno u istri u 5 mj za glamping? Ti glamping satori iako su super najcesce nemaju grijanje, a u svibnju nocu u Istri jos uvijek bas nije jako toplo. Tako da se ja s djetetom bas nebi usudila... odnosno jos bez djeteta smo muz i ja bili u 6 mj jedne godine u Istri u kucici bez grijanja i smrzli smo se. Mozda Grizli moze bolje procijeniti.
    Sto se odjevanja tice moj je bas suprotan... jedva ceka da nesto novo dobije i obuce 😁 Nosi i Benetton prsluk o traperice, tenisice, kosulje 😆 Cak moram braniti nosenje traperica i kosulja u vrtic 😅

• LoSaLoSa

Prijavi adminu

Inace sam na BestSecret kupila prsluk za 20 EUR.

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Palo nam je to napamet jer pise da nema grijanja, al imaju tu klimu pa sam se nadala da se moze upalit na grijanje To su te mikio, ne vidim nikakvu razliku od kucica, osim kaj je okolo to platno, sve ima kao u kuci. A nekak si mislim i da bude toplije, svake godine je sve ranije toplo Bit ce druga polovica petog. 

• LoSaLoSa

Prijavi adminu

Ma ako ima klima biti ce ok... ionako vecina i hotela nasih ima samo klime bez grijanja... a u kupaoni najcesce nista pa mi to bude pravi izazov tusirati se 😀  Prosle godine je moj muz bio na nekom dogadanju na mora sredinom svibnja i decki su se kupali u moru... kasnije su bili u lipnju i bilo je hladno. Tako da to sve obisi. Ove godine se to proljece nekako bas dugo budi 🙄 Ja svoje cizme gleznjace jos nisam ni spremila 🤔

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Kuc kuc ima koga?
    Jeste žive? Preživjele produženi vikend?
    .
    Kod nas je bio pomalo kaotičan jer dok smo roštiljali,dok de muž okrenuo na minutu mali je zgrabio ugljen i opekao jagodice na tri prsta. Dobro je prošao kak je mogao 🙈
    Poslijepodne smo ga vodili u Zoo... fail 🤣🤣 Ne zanimaju ga životinje... njemu je bilo bitno da kupimo balon i onda je rekao sad još kupimo kokice i možemo u auto 🤣🤣🤣
    Al bio je dobar...poslije je mojima prepričavao šta je sve vidio.
    .
    Jesu vaši prošli onu divlju fazu? Ja više ne znam šta raditi,šta krivo radim ni kako da se postavim 🤷🏻‍♀️
    Šta god mu kažem radi suprotno, ništa poslušati neće, samo tjera inat. Kazne, oduzimanje igrača itd više ne pali. 
    Imam osjećaj kao da pokušavam odgojiti podivljalu čimpanzu a ne trogodišnje dijete 🤣🤣🤣
    Heeeelp 😁
    E da i samo cmolji i plače za sve.... tvrdoglava sam i be popuštam mu da tako dobije što želi ali već me izluđuje 😏

Red Fox

Broj poruka: 1385

Prijavi adminu

Bok cure, ja se ne javljam da ne ispada da se samo žalim al nemam kaj dobro napisati...sve isto ko i kod vas. Tak mi je ružno to za napisati, al jedva čekam doći na posao da se malo odmorim od svega. Dovoljno je da vam kažem da je muž jučer zakasnio na posao zbog drama koje je bilo prije odlaska u vrtić. Ja isto ne znam kaj da napravim, da ga na silu nosim dok on vrišti, da ga pustim da se izvrišti, ak imate kakve pametne savjete pišite. Sad ne gleda crtiće već tri dana i bolje je. Moj muž ima teorije dacrtići imaju veliki utjecaj na te tantrume, ja ne znam kaj bi mislila. znam, samo da sebi ukidam pola sata mira
    Mikio ti još sitno brojiš, bar buš se u rodilištu odmorila. Ak te kaj tješi, dobila sam nećakinju prije mjesec dana i sestra se bojala kak će starija prihvatiti s obzirom na to da je u ovoj fazi i ko i naši i na kraju sve super funkcionira. čak se malo više i sama zabavlja jer kuži da nemre mama samo oko nje letiti.
    Baš čitam i divim se vama kaj stalno nekam putujete, ja uopće nemam volje za to. Gledala sam malo kaj bi moglui na ljeto i ak će netko biti u blizini, onaj dino park u Istri, Funtana ima besplatan ulaz za djecu do 4 godine pa ćemo ove godine iskoristiti, a onda bi moli opet ići kad naraste da može na one sve vožnje. Za sad će biti ok na neki manji vlakić, prošetati, pojesti pizzu...

Angelly

Broj poruka: 775

Prijavi adminu

Uf kad vas čitam zapravo kužim kak je N zapravo milo i drago dijete heh... mislim on zna imat te neke ispade al fakat je sve bolji i sve kraći su ti ispadi... jednino što nama pali oduvjek je dosljednost i tog se držat (mada sam sigurna da to radite ionak), na početku nam bude kaos al onda on počne kužit i bude bolji. Tipa odugovlačenje kod oblačenja (inzistiram da ujutro obuče sam gaće i hlače) i onda kad se krene otezat ja mu sam kažem dobro nek ti bude al evo već čujem kak dolazi prehlada i onda se on brže bolje obuće (nekak je logičo dijete i to kod njega funcionira). Bogu hvala nikad nije grizao al mali zna...i sad kad se desi odma se igra/radnja šta god prekida i nema...ide se na hlađenje...
    E sad u najluđim fazama smo išli po ovoj knjizi pa možete posudit i probat...al fakat se treba držat pravila koja opisuju inače nema učinka nekog 
    https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/knjige/publicistika/roditeljstvo-odgoj/1-2-3-uspjeh-za-roditelje

Pukica

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Mikio dobronamjerni savjet od jedne odgojiteljice, potražite pomoć kod dječjeg psihologa. Ovakva ponašanja su ipak alarm da nešto treba mijenjati, možda sami ne možete dokučiti što stoji ispod takvih ispada ali netko stručan će sigurno biti od pomoći. 
    Potražite na IG-u psihologicu Žanu Erdeljan pa istražite o visoko senzitivnoj djeci i pojmu malih diktatora. 

annika

Broj poruka: 1526

Prijavi adminu

Mašem vam nakon sto godina
    U letu vas pročitam da vidim da ste svi ok a pišem sad kad imam vremena jer smo u bolnici zbog upale pluća- komplikacija vodenih kozica.
    Inače idemo i dalje kod logopeda, sad su nas poslali i kod fizijatra zbog slabijeg tonusa, ja radim tako da nam je ludnica dok ja pohvatam sve terapije i obveze

[iimg]

MaRe

Broj poruka: 2297

Prijavi adminu

Angelly čini mi se da sam tu knjigu preletjela malo online. I to 1,2,3 odbrojavanje pali u 90% slučajeva. Morat ću je malo pozornije pročitati. 
    Mikio kod vas baš hard core. Al N je bome mali diktator od rođenja kak je Pukica rekla.
    Annika siroče..sve se na njega nahvata. Kako je? Kako vam ide s logopedom? Kako je s jelom? Kuća gotova?

Ja počinjem raditi... možda već od sutra. Čekam da mi jave. Sad će biti veselo dok se ne priviknemo na sve. Pogotovo što su prve i druge smjene pa će se A morati naviknuti da nema mame više stalno doma.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.