ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Annika, brzo ozdravljenje želim.
    Mare, tebi sretno na poslu.
    Mikio, baš mi je žao što se mučiš u visokoj trudnoći😔
    Zarice, mlađeg ću prijaviti u privatni. Tek krajem devetog puni godinu.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Ciao cure... Nisam u toku, na brzinu sam prosla sto ste tipkale. Zatrpana sam poslom i zdravstvenim problemima, trenutno sam u nekoj cudnoj fazi, cekam termin za zahvat da mi skinu neku tvorevinu koja moze biti od banalnog do ne bas lijepog pa se pokusavam usredotočiti na sve ostalo da ne mislim. M je super, ima sve muhe i bude vragolasta sto zna dovest do ludila nas, al to joj trenutno toleriramo jer mislim da je povezano sa svim promejnama i događajima doma. 
    Mikio tebi stvarno nije lako sa N, a uskoro beba stize... Uh
    Annika ajme... Brz oporavak zelim i da vam napokon prestanu muke

Grizli

Prijavi adminu

Mare sretno na poslu.
    Neznam tko je pitao za vrijeme u drugoj polovici maja... Joj moze biti od zime do ogromne vrucine. Mislim da u tim satorima nije zima za spavanje jer su klime, a za dan uzet od robe sve od kratkih rukava do jakni za popodne. Npr moja M sad u vrtic ide u tajicama, a sa sobom nosim maju kratkih, maju dugih, duksicu, prsluk i suskavac pa pp potrebi kombiniraju tokom dana. Vrijeme je ove godine bas cudno i prevrtljivo.

Grizli

Prijavi adminu

Uf Mikio bas mi je zao za muza da je imao prometnu i da vam je auto slupan 🙁. A sta sjedalice budu ostecene iako nema djeteta u njima? Nisam uopce upucena 🤔 znam ono kad se ima prometna sa djetetom da je sjedalicu bolje mjenjati. 
    A mm nikako da rijesi svoje probleme, naganja dr sad vec godinu i pol. Sve igra macke i misa taman dobi termin za op, razboli se, pa u bolnici ne radi taj instrument koji treba pa je korona pa je gripa pa je ljeto pa je... Neznam vise sta! 
    A nisam se pohvalila da je M alergicna na pijesak onaj sivi sto bude na igralištima 🙄. Iskreno nikom ne zelim ni da zamislja kako je kad djetetu otekne lice, glava, ruke, stopala u petak popodne naravno i kad kaze mama, mama meni ce ruke puknuti ko balonko! 🤦 U vrtiću su dobili neko novo igralište sa ogromnim pjescanikom i tek nakon 3.dana boravka u tome je odreagirala uzasno. 
    Ugl kod nas je bas kaoticno i jedva cekam otici na godišnji, istekat se od svega.

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Ajme meni, fakat je svima kaos. Bas vam se svasta dogadja... 
    Mi smo se fakat nacitali knjiga i ona koja nas trenutno odusevljava je How to talk so kids will listen & listen so kids will talk. Bas je ono, top. I malo nam je utjecala na neke pristupe. Moj muz je cesto znao zakasnit na posao zbog tih situacija s malim (na srecu to nije onako strogo fiksno radno vrijeme). Al zato kaj fakat pokusavamo lijepo, pogotovo on ima strpljenja do neba i nazad. I onda sve razgovorom. To traje li ga traje, al na kraju se malom utuvi u glavu da je to sto se dogadja ok i idemo dalje. Naravno, nemres uvijek tak. Pogotovo ja s malom... Al sad smo u nekoj fakat ok fazi. On je slomio ruku (vrlo lagani lom). Al ima gips jos tjedan dana. Tako da se doma druzimo - vani smo ujutro i popodne satima, bas gustamo. Kad god da izadjemo nadje si ekipicu za igru i ne moram vise nista zujati oko njega, samo gledam da ne nestane Bas razlika od prijasnjih vremena. 

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

annika, kak je kod vas? jel jaka upala? Kako to da su vas sad slali fizijatru? Znam da si pisala  da je kasnije krenuo se posjedati i slicno al tada pedijatrica nije nista sumnjala u tonus i slicno?
    mikio, tebi je u sedmom termin, jelda? Ne znam sad jesi pisala, jel ima sanse da bude prirodan porod, kaj vele doktori? Kak je to s obrtom, oni ne moraju imat psihologa na raspolaganju kao u vrticu? Zgodno je stvarno u vrticu sto ima strucnog osoblja koje uvijek mozes potrazit za misljenje ako zatreba.
    Red Fox, tvoj malac mi se cini sve intenzivniji kako raste Nadam se da je isto kratkotrajna faza bas ovog hard cora.
    Grizli, nadam se stvarno da je nista u pitanju...

annika

Broj poruka: 1526

Prijavi adminu

Grizli ja držim fige da je benigno. 
    MikiO ja sam isto imala prometnu s novim autom. I imali muki sa osiguranjem, a nisam ja bila kriva
    MaRe sretno s poslom
    Nemojte se ljutiti što ne popamrim ave- već 10 dana spavam po 3 sata, i to isprekidano tako da mislim da sam već lagano u deliriju
    Nismo se preselili😁, nadam se ovo ljeto
    Ja ću sad zazvučati užasno ali ne sjećam se kad se M posjeo, znam da je dosta dugo bio onako nagnut prema naprijed, kao da mu je trup slab. A ne znam, on nije baš neki najspretniji. Ja  znam da je svw mesjusobno povezano i ne moze mu stetiti pa idemo svakako ali nisam sigurna da će ga uzeti na vježbe. A M ide redovito kod logopeda, edukacijskog rehabilitatora, jos dvije radionice. Uskoro ćemo početi i s Tomatisom, to je terapija glazbom. A ima posla. Ali bit će to ok. 

[iimg]

annika

Broj poruka: 1526

Prijavi adminu

A upala je ozbiljna 186 crp, prvo smo isli u dnevnu bolnicu ali nije dolazilo do poboljšanja pa sad dobija dvije terapije, jednu svaka 4 sata i ona curi po dva sata. I od tig antibiotika jako pucaju vene tako da je izboden cijeli. Bar au mu sad skinuli ono čudo što mjeri zasićenost kisikom, nije mogao nista s tim kad su sve ruke prikačene na nešto

[iimg]

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Joj annika drzite se. Koma je to njima objasniti da moraju imati to posebi spojeno. Ja sam u rodilistu isto dobivala taj neki antibiotik od kojeg su mi vene pucale i to je koma bila 😒 Sve su mi unistene i sad kad sam isla na operaciju su mi anestezijski tehnicari jedva kanilu stavili, odjelne sestre nisu uopce mogle.
    Grizli znam da je to cekanje najgore no cesto to ni oni ne znaju prije nego izvade, no uvijek je puno veca sansa da je benigno. 
    Mi smo sad skoro svaki vikend u igraonicama ili na dvorisnim zabavama s napuhancima i tetama koje oslikavaju lica i sl. na rodendanima 🙄 Sve su to djeca iz vrtica. Sta vi mislite kolike bi poklone trebalo kupiti? Ja sam do sada dvojima uzela one manje legice 4+ i one celebrity bombone gdje je miks. Jel to ok? To je vrijednost zajedno cca 15-20 EUR. Ja tu djecu uopce ne znam i bas mi predstavlja muku to kupovanje poklona.

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Grizli, drago mi je da si se javila i čekamo dobre vijesti👍
    Losa, mi nismo često po rođendanima pa ne znam tko što očekuje. A poklone ionako ne otvaraju pred nama pa ne znam što drugi poklanjaju. Moj budžet je duplo manji recimo. Pa tko bi to financirao stalno kad se naredaju rodbina, prijatelji i vrtić?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.