ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Angelly

Broj poruka: 775

Prijavi adminu

E Mikio a što napraviš kad ti baci i prolije mlijeko? A za oblačenje jbga...zato mi je nekako drago da imam dečka jer mislim da to njih manje tangira i sad i dalje u životu...pokušaj radit s njom i pričat kao temelje za neku budućnost...Danas mi se fakat čini da je curama sve teže po pitanju tih nekih utjecaja...stavi joj tajice i til haljinicu prek i objasni da izgleda ko prava princeza a da su to magične tajice koje je čuvaju da se noge i koljena ne ozlijede...tak neš xD ak nisi već

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Mislim da su sad vec oni preveliki za tantrume, tantrumi su kad ne mogu samo svoje emocije kontrolirati... a sada (barem moj) voljno želi neke scene raditi. Sve on sada kuzi i isprobava granice, posebno kad mu je dosadno. Mi smo uvijek ustrajni i ako je neka odluka takva nikakvo plakanje ili scene ne pomazu. Isto damo da neke razumne stvari bira, no ako pretjera jasno stavimo granicu. Mog muza zna vise zezati, ja sam nekako strozi roditelj... no netko mora biti 🤷‍♀️
    Sta se usi tice, ja mislim da su nekad bili ti neki jaki samponi koji su i gnjide potamanili... no mozda ih sad zeleni zabranili jer ubijaju i druge kukce 🤭

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Mikio, nemam problem sa brzinskim spremanjem ako ga ja oblačim i obuvam, ali ako mora sam, e onda bude plakanja.🙈 Na spavanje ode sam, ne zanovijeta. 
    Hranu ne baca. Tu bih bila jako stroga i ne bi dobio ništa za jelo do sljedećeg obroka. 
    Kazne..Ako ga stavim u kaznu par min, vrišti i baca se. Uglavnom mu maknem neki motor koji vozi, jednostavnije mi je. 

• LoSaLoSa

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Ja narucila iz Sinsay malom neke hlace i jedne dosle jedna nogavicu dulja, druga kraca... a druge jedna nogavica šira druga uža 😆 Jest da ih je 5 u kompletu kostalo 17 EUR no opet 😆 Bit ce doma za po blatu kopati 😆

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

Hej ženske! 
    Mikio ovo s ušima zvuči grozno. Vjerujem da je to s curicama stoput gore, moj mali da dobije ošišala bi ga na ćelavo i bok 🤭
    Kaj se poslušnosti i kooperativnosti tiče moram priznat da su me tu zvijezde stvarno pomazile 🙈 (nije da ikome vadim mast, jednostavno nam je tak ispalo za sad) ali mali uopće nema takve ispade, hranu nije nikad bacao, ne grize nas,  ne baca se po podu.. mislim on je živo dijete, naravno da nekad ne sluša ali uglavnom se uspijemo dogovoriti. Ja nisam baš strogi roditelj, mi kazne baš ne prakticiramo, nema stajanja u kutu il' na kauču il' u sobi. Ono što prakticiramo je kad baš pretjera zabrana crtica. 
    Ali zato i dalje valjda imamo najgore spavanje na svijetu, doslovno je svaku večer borba koja najčešće završi suzama, što mi je stvarno žao jer mislim da nema opcije koju nismo probali, pročitala s sam sve grupe i savjete i isprobala sve kaj postoji. Vikendom su nam i dnevna spavanja postala muka, češće ne spava nego što spava, dobro je jedino u autu i i vrtiću. 
    I jutros sam napokon izvukla proljetne jakne, prsluke i shvatila da je tolko izrasao da nema kaj za obuc. Sve jesensko mu je 2 broja premalo, nisam ništa kupila 🤣, morat ću pod hitno neku proljetnu jaknu nabavit 🤭

• Zarica

Broj poruka: 2628

Prijavi adminu

Meni frendica prica kak je njen mali zaljubljen  u neke cure, kak prica da ce se ljubit u krevetu itd. On je u mjesanoj grupi. Ja sam hepi kako kod moga jos nema nikakvih tema cure/decki niti takvih stvari oko robe. Jos su nekak blazeni u neznanju, sto duze to bolje :)
    Ja sam vec pisala, to spremanje s malim moze trajat beskonacno. Po cijele dane neki pregovori. Ne prakticiramo kazne, osim kad je meni neka situacija za izludit kad sam solo s njih dvoje Onda ga znam poslat u sobu. Al tolko me zna izludit da je bolje da ga uklonim nego da vidi taj bjes Inace super reagira na razgovore, objasnjavanja itd, al trebalo bi 36 sati u danu i mirna seka da to mozemo uvijek.
    Koji sunacni dan danas. Mi smo na jarunu bili, gustanje da nema boljeg. 

• Zarica

Prijavi adminu

E i to kaj velite da je s deckima lakse s robom. Meni je tak tesko malom obuc nekaj 'lijepo'. Samo prnje oce nosit. Nis novo i lijepo. Zadnje kad smo ga probali ljepse obuc za krstitke to su borbe bile. I sto god novo da uzmem treba mu puno vremena da prihvati obuc to. Tak da cu pocet pakirat robu u amazon kutije, mozda prodje tako kad to voli

• Hani

Broj poruka: 892

Prijavi adminu

Kod nas promjena🤫 Jučer je samo uzeo patike i sam ih obuva odjednom🤭 a ja gledam u čudu💃
    Ja čekam prijave za vrtić...pa da vidimo hoće li upasti. 

mrgud_zg

Broj poruka: 2188

Prijavi adminu

Zarice slažem se s tobom 🤣 mi sljedeći tjedan idemo na jedno vjenčanje. Koje je na moru i kak je prvi maj spajamo cijeli tjedan godišnji pa nam onda nije opcija bila ostavit malog tolko dugo s bakom i ide i on s nama. (inače sam uvijek bila protivnik djece na svadbama al eto kako ti se okolnosti promijene 🙈). I ugl kažem ja njemu da se moramo urediti. A kaže on meni nema šanse 🤣 ja kažem a ne moraš ništa posebno, hlače umjesto trenirke i gore košulju, možeš tenisice 🤭. Al nije mu po volji. Ja ću sve spakirati a što će na kraju ispast od svega tek ćemo vidjet 🤣 (s tim da je košulja neka na bagere, nije neka ozbiljna, al ništa se to njemu ne sviđa 🤣)

• Zarica

Prijavi adminu

Ja stalno gledam one prsluke s nexta. Preslatko mi je to kad deckici imaju za neke prilike. Al skupi su, a ne znam kako bi nagovorila na to. A mislim da cu svejedno narucit pa cemo vidit
    Hani, sad onda oboje prijavljujes za vrtic?
    Mi rezervirali satore u Amarinu u svibnju, tzv glamping:) Imaju akciju u svibnju. Preko megabona smo uzeli za 60 eura noc 4 noci. Bas se veselimo otic. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.