MaRe, tako i mom bude. Odjednom mu se jedan obraz zacrveni ful i taj dio bude vruc. S vremenom se povuce. Nije mi uopce jasno sto je to.
Eh Zarica, meni je tako bilo, prošlo za dan, isto i glavobolja. Ali mala evo još proljev, srećom ne povraca i nema temperaturu.. Mali je danas počeo kašljati ko konj, pa eto krećemo u novi krug sr**a. Ne znam zašto sam uopće zaposlena kad uspijem odraditi jedan dan u tjednu. 🙄
Mikio, Ma stavim i ja taj obični melem ali mi se to čini ko obična mast samo, nist drugo.. Zato sam odlučila nešto kvalitetnije.. Bepanthen zna pomoći malo..
Mare, Zarica, Tako i L ima oko usta to nešto crveno kao iziritirano.. I to obično u vrtiću mu izbije..
Stigla mi je ADerma pa ćemo vidjeti jel ima učinka. Moje su ruke danas mekse (nisu jako suhe) ne znam jel umišljam 😂😂
Mikio, sretan rođendan N 🎂🎂🎂🎊🎊🎊🎊🎊
e mikio, copy paste sa spavanjem. Ne kuzim kak se sad odjednom sjetio dolazit nam po noci u krevet. Prije je to bas rijetko radio. Super mi zvuci kak ste se proveli :) Mi kak nismo uboli one cizmice iz Lidla i dalje nemamo obucu za snijeg, ne znam hocemo li uopce u vrtic sutra zbog toga🙈
Bas mi je neki dan frendica preporucila tu knjigu. Ona ju je kupila necaku. Javi dojmove.
Mikio super zvuči rođendan. Baš mi je drago da je N uživala. I nek je dobila poklone, ja sam uvijek za da se djeca vesele 🤭😁
Zarice pa daj nazovi info telefon od Lidla i pitaj da ti provjere gdje još ima čizmica. Ja sam ih viđala još neki dan ali s obzirom da mi ne trebaju nisam obraćala pažnju na model i brojeve...
Ja prošli tjedan bila na seminaru. Mali doslovno bio 3 popodneva kod baka i deda. Kak je bio sveti Nikola svugdje je išao po poklone. Ugl on je tolko oduševljen. Genijalno mi je to kako sad kuži i priča o tome. Ugl muž kaže da je sve bilo super osim kaj bi ga navečer jedva u 11 stavio spavat 🙈. Al totalno se vidi da mu kronično fali sna jer smo za vikend svi skupa popodne nadoknađivali sam 🙈😁
E a ja sam mu kupila kišobran na psiće u ophodnji. Mislim da je to najveći hit od poklona. I u subotu kak je padalo cijelo dan nas je nagovorio da idemo po kruh pješke s kišobranom. Tu sreću ne mogu opisat. 🤭 Sad mi stvarno žao kaj nisam kupila one vodonepropusne hlače kad tolko uživa 🤪
Mikio super da je sve prošlo dobro i da se zabavila. Vidjela sam kak uživa na snijegu. Ja se nadam da ćemo ga i mi vidjeti barem na kratko xD Fale mi one zime s metrom snijega vani hhh
.
Mi smo dns imali kao radionicu za roditelje i djecu u vrtiću, klinci su bojali božićno drvce s prstima i ljepili djedicu od kolaža....super je ispalo. Ma da smo se tome više veselili mi odrasli...klincima nije bilo jasno zašto opet idu u vrtić hahahaha
.
Mrgud njima samo da je neka voda i oni su sretni haha. Moj kišobran zove kišopan i isto uživa kad idemo negdje pa sam nosi kišobran.
Sortiraj odgovore
Najstariji