ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    22. Prosinac 2022. 15:05

Losa sigurno i sama sve znaš, ali znaš da uvijek kažu ako ti se neko sranje u životu treba desiti, nek bude štitnjača. Bez nje se može 😉. Ti si mlada i jaka i ne sumnjam da će ubrzo to sve bit iza tebe. Šaljem pozitivu 🤞🤞
    Mikio pa bravo, imaš i muža koji peče torte 😂 kaj ti još treba 🙈 (ps meni ove godine tata donio tortu 🤭, zvao dok smo bili na poslu dal' smije ući i nekaj ostavit u frižideru 😂)
    Kaj se bolesti tiče mi smo ok. Bili za svaki slučaj kod doktorice jučer, ali on od jučer nema temp, pluća i uho čisti. Jedino mu se sad otvorio nos i čuda idu van. Ja sam isto ok osim kaj me iscrpilo ko da sam kopala kanale. Ali priuštila sam sama sebi bolovanje do kraja tjedna 🙈
    Mi smo se na kraju za Božić dogovorili kod nas, u mini sastavu, samo mi i roditelji na ručku. Jer je i moja mama bolesna ko pas , a valjda ćemo se do nedjelje dobit. A onda ćemo s ostalima samo kolači, kava i pokloni.. 🤭
    Ja sam dobila na preporuku recept od domaćice sanje raspucance.. https://domacica.com.hr/cokoladni-raspuknutici/ 

Grizli
    23. Prosinac 2022. 21:54

Losa zao mi je nije bolja situacija. Nadam se da ce sve dobro proci i da neces morat na terapiju dalje🤞🤞... 
    Mikio sretan rođendan! I baravo za muza i N i tortu. 
    .
    Stos e priprema za Božić tice i poklona ja vec godinama radim najpametniju stvar... Poklone pocnem kupovat, nabavljat vec u 10 mj, nekad cak i ranije ako naletim na nesto sto nekom treba. Bor kitimo oko sv. Nikole. Mene su zadnja t4i dana kolačići satrali. 7 vrsta 🙄, M kao nesto pomogla al na kraju sam sve radila kad bi zaspala samo smo miksale i lupale dok je budna. Moj mm bolestan vec 3 dan 😏 nadam se da ce do Božića biti bolje. Sutra cemo vjerojatno M i ja ici na rucak kod moje tete same, a u nedjelju bi trebali kod moje sestre pa cemo vidjet dal cemo ili ne obzirom na njegovo stanje. Meni se cini ko da mi vrijeme stane u nekom trenu dana da stignem sve napraviti. 🤷 
    .
    Nadam se da su vama svi ozdravili... 

• Zarica
    24. Prosinac 2022. 01:53

Losa, i moja frendica bez stitnjace na lijekovima. Nisam ni znala dok ih jednom nije zaboravila na more. Nadam se da bude sve ok i bez dodatnih komplikacija... Kad ti je operacija zakazana?

• Zarica
    24. Prosinac 2022. 01:57

Grizli, ja sam neki dan brojala sate koji su prosli jer mi nije bilo jasno kako sam stigla sve napravit sto jesam. Kaj se tice opljackane kuce, tak nasa izgleda svaku vecer (ili bar svaku drugu) prije nego krenem uvodit reda kad svi zaspu🙄

MaRe
    24. Prosinac 2022. 09:14

Annika sretan rođendan M. Kad se sjetim kako si prvo ispekla patku pa onda išla rodit 🤭🤭🤭
    Loša baš užas ..a vidiš koliko puta si i snimala itd i kao sve ok.  Kao što kaže Mrgud ak već nešto mora najbolje da je štitnjača, uz lijekove će biti dobro. Drži se i želim ti brz oporavak i da sve prođe uredu. 
    .
    Meni je početak tjedna počeo kaotično i u čišćenju,spremanju, pripremanju kolača i onda skužim šta se ja toliko ubijam od posla pa Božić je Isusovo rođenje a ne inspekcija 🤣 Tak da sam usporila i uopće se ne zamaram dal ću stići sve ispeglati i sl. Itako smo na Božić prvo kod prabake pa kod mojih.

• LoSaLoSa
    24. Prosinac 2022. 10:49

Zarice ne znam jos, 30.12. idem anesteziologu i onda cu dobiti termin, max u roku 10 dana. Ma meni je to isto od pocetka kolovoza i nije se nista promijenilo tako da svi vele da nije to sad neka hitnoća. No rado bi to čim prije rješila. U SAD-u cak te mikrokarcinome samo prate, niti ih ne operiraju. No meni nekako ne zvuci bas dobro da hodam s tim okolo 🙄 Malo me to sve izbacilo iz ravnoteze no vecinom sam ok. 
    U cetvrtak malac imao cijeli dan temperaturu 37.4-38 i pred spavanje sam mi dala sirup. Pala i sad je ok. No od jutros mene uzasno grlo boli i neka ko hladnoca da je u meni tako da sam sva za nista 🙄

Angelly
    24. Prosinac 2022. 21:53

Uf bas puno bolesnih, nama teta dosla iz Du da se druzi iborovede blagdane i svasta nesto u planu al dosla isto strgana, sto stvari ju napalo tak da sam sa sveki isla na onaj tin vlak i 3 klinaca (utrpala nam nadobudna teta sestricnu mali isto od 3 god) al ajd bili su dobri i fora im bilo. Badnjak nam isto lijepo prosao (dali im poklone navecer...kao djedica dosao ranije 😅😂) jer smo kod sveki na veceri bili...N se najvise obradovao koferu za put pa ga razvazao okolo...a T je skidao slape i tjerao da ga lovimo po stanu 🤣
    Cure svima nam zelim lijep Bozic !! Jeste vi svjesnw da se dop tu na forumu vise od 3 god 🤭 mozemo na 5 god neko druzenje organizirat 😆😉

• Zarica
    25. Prosinac 2022. 00:40

mikio, meni se cini da vi kad god vam se priblizi neka proslava dobijete koronu Znam da tebi uopce nije smijesno, al dobro velis, bitno da ste skup :) Mada ja kolace pamtim jer kod bake su svake godine bili isti najfiniji :D Pa ih je pravila teta, a sad ih pravim i ja.
    Mi bili na polnocki gdje je mala glumila Isuseka, a necakinja Mariju. Cak je i ok proslo, mislila sam da ne budu zdrzale 5 minuta bez placa. Takva hrpa djece na okupu, i pjesme i sve, malom je bas bio dozivljaj. Kad smo doma isli svima je na cesti zdusno cestitao Bozic 

• LoSaLoSa
    25. Prosinac 2022. 16:58

Sretan Bozić!
    Mi bili jucer na djecjoj polnocki i nakon toga ja dobila groznicu i temperatura mi na 39.5 narasla i nikako je skinuti 🤦‍♀️ Jutros sam na hitnu isla te mi dali dijagnozu pticje gripe 😳 Sad mi je malo niza temperatura no jucer sam mislila da sam gotova. Kad te krene krene.

• Hani
    25. Prosinac 2022. 22:51

Bolesni, jeste bolje?
    Nadam se da vam je Božić prošao u miru i radosti🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.