Zarice jel nosi rukacice mozda one vunene ili ti ga vunene? Te dlakice isto mogu biti opasne za roznicu ako uđu u oko.
Mrgud ja sam kod mame i sestre uzela maloj papucice u pepcu one kao balerinkice jeftine budu za 2 broja odmah. To malo sto tako joj trebaju sasvim ok, pa mozda tako nesto ako se ne pronađu lidl slape za Mrgudica 🤭. Prije bi M kupila te kao cvrste na kraju se 2 put dogodilo da je prerasla ih a obula 1 puta tako da mi se to bas i nije isplatilo. Ovo bar noge tople a duze traju.
Hvala cure... Dođe mi da se napijem sad prije da me trena popusti 😂 😵💫
E grizli tnx, baš ću pogledat u peći, nije mi to upalo u oko do sad uopće
I da , zaboravila poželjeti sreću, rasturiti ćeš ziher 🥳🥳🥳
Preporuka za papučice...mi ih imamo za vrtić i dobre su mi.
https://crosst.hr/papuce-djecje-niske-s-uklonjivim-uloskom-model-25-tamno-plava/
U lidlu sam kupila dvoje sad kad su bile, jedne 25, jedne 26...da imam kad preraste. Mrgud pogledat ću ti kod nas, mi uvijek nekih zaostataka znamo imati.
Btw sad su dobili tek one magnetske oblike/slagalice što sam htjela malom kupit....al bome ih neću sad kupit jer smo mu već nakupovali za Božić...bit će mu previše....još dok dođu pokloni od baba,djedova i uje. Morat ću početi prodavat igračke hh
.
Grizli držim fige...sretno :)
.
Zarice joj kud baš oko...dobro da ste i reagirali pa ga odveli. A mogu mislit koje su muke to mazati.
.
Mikio počni N kupovati cipele s zaštitnom kapicom šalu na stranu, baš je grozno i boli sam tak, kud baš isti nokat xD Kad naraste imat će priče zašto joj je nokat drugačiji :)
.
Mali je izdržao dva tjedna vrtića Mogu šampanjac otvorit hh.
Al zato naravno mene i dalje mučio začepljen nos ova dva tjedna, opet dobila temperaturu 38,6. Dva dana sam imala jedva sam ju skinula, nisu pomagale tablete al je rakija upalila (oblozi nisam ju pila ). Kaže dr pošto mi ništa nije osim nosa da je sinusitis...dns vadila krv i išla sinuse slikati. Dobila sam nove antibiotike pa ćemo vidjet hoće li pomoći.
Nek sam ja rekla pa se urekla....zvali me iz vrtića da dođem po malog...dobio temperaturu iznenada. Vodim ga dns kod pedijatrice i tražit ću da ga šalje vadit krv ako ne bude vidljivo zašto ima temp.
Moji nalazi stigli i loši su...sve mi je povišeno, crp preko 100. Dala mi je uputnicu i moram u bolnicu primat terapiju intravenozno ako mi se do sutra opet pojavi temperatura i ne bude mi bolje.
ojoj Mare, pa fakat vas ganja i ne pusta. Kaj ces ondacu dnevnu bolnicu? Koma.
Mi imamo slape kod svekrve, zgodno nam je to, al dobili smo ih. Inace u vrtic nosimo svaki dan slape od doma i kasnije ih pokupimo. Fkt mi se neda davat dva puta po 150, dvjesto kuna za iste slape sad dok mu jos uvijek noga brzo raste, a zelimo da ima kvalitetne i doma i vrticu.
Mi isto uhvatili onaj kisobran na psice, to cu sestri dat da stavi pod bor, mislim da ce se mali raspametit:D
Grizli, javi kak je proslo :D
Jaa cu poluditi 4.puta tipkam i prebaci mi na neku drugu stranicu ne kuzim.
Mare bas mi je zao i nadam se da ce biti dvolje do sutra. Sto si dobila na kraju za sinuse? Mene su 4 mj vukli sa sinusitisom i nist nije pomoglo osim nekih ko tampona u nosu, i nakon toga neki konjski antibiotik. Drzalo me ok 6 mj. I sad opet me pocinju zezat i moram kod orl opet 🙄. Iskreno se nadam da necey morat u bolnicu i da sa malim nije nista strasno.
Kod nas danas u vrtiću nije bilo niti jedno djete u grupi. Mi na putu, jedno dijete ostalo sa bratom, a ostalih 10 virozu ima 😵💫. Tete dosle i osle doma.
Mikio nisam se nigdje zapila, proslavili al bila M s nama pa smo bili umjerenim. Prava festa ce tek biti iz nove godine. A na obrani ja mislila da ce me trema satrat a ono nista dosla tamo ismljela sve, odgovrila na pitanja i ta-da gotovo. 2.30 sata mi proslo dok sam rekla keks. A M je svih odusevila, nju je uzela moja sestra u krilo kao i ici ce van ako joj bude dosadno. Al kakvi gospodična je slusala uvodni govor profesora 30 min, pa moje izlaganje 45 min, pa odgovaranje jos nekij 30-tak minuta. Znaci sutila ko zalivena, samo kad sam ju pogledala mi je nasmijala se i drugi put mahnula. Nista nije trazila ni trebala, a doma 80000000o puta bi vec rekla mama. Nakon svih formalnosti pljeskala i vikala bravo mamice, slikala se, nosila cvijeće mojoj mentorici, za ručkom sjedila i fina bila. Znaci kolektivno svi u šoku kako se ponašala dobro, ko da ima 23, a ne niti 3 godine. Uglavnom od sve svoje obrane pamtit cu nju kako je bila prepredobra. I onda nažalost danas glupa kiša nam pokvari planove i nismo isli na Ucku jer nije bilo necega zbog kisurine glupe. Al ni to se nije ljutila rekla mi je da cu morat naci drugo mjesto sa snijegom i gotovo. Sve u svemu vrhunski doživljaj i osjecaj!
Grizli čestitke 🥳🥳🥳 I bravo za M... odradila to kao velika 🥰 Ovo za vrtić zvuči kao u školi kad svi markiraju 🤭🤭
Angelly i Red sretan 3 ročkas malcima 🥳🥰
.
Mi čim smo došli kod pedijatrice i prije nego ga je pogledala znala je šta je jer ih je prije nas bilo jedno troje iz vrtića i kod druge dr par. Upala grla (mislim da je gnojna angina jer je rekla da smo došli na vrijeme i da se nisu još razvile gnojne vrećice). Grlo mu crveno ko paprika. Al na ništa se on ne žali...jedino što mu temperatura skače al kad znamo šta je lakše je i liječit. Kaže pedijatrica da nam se pojavile još i kozice, streptokok i nisam zapamtila treću bolest tako da svakako ostaje doma do tri kralja.
Ja sam na sreću ok, nisam dobila ponovno temperaturu i sinusi su mi se otvorili tako da nisam išla za bolnicu.Počeli su djelovati antibiotici inače bi dosad dobila opet temp. Pijem ih do srijede pa ću otići kod drugog dr tražit vađenje krvi jer je moja na godišnjem do poslije Božića.
Grizli, čestitam 🥂🥂🎊
Angelly i Red, sretni rockasi malcima 🎂
Mare i Zarica, nadam se da će klincima uskoro biti bolje 🤞
Moj muž je sinoć spavao s oboje klinaca u sobi dok sam ja bila u drugoj sobi jer kasljem ko konj. Moram vam reći da sam se i uz taj nesretni kašalj uspjela naspavati 😊😊
Nego, ima netko neki popust za About you? Taman sam klincima nešto strpala u košaricu za Božić
Valksi drago mi je da si se naspavala. Poslat cu ti kod na IG za about you pa vidi dal ce ti raditi. Imam neki i nadam da je jos aktivan.
Angelly i Red fox sretni rođendani!
Bolesni nadam se da ste svi ozdravili!
Ej, čitam vas još, al ne uspijem se ubaciti 🤦🏼♀️ hvala puno na čestitkama za rođendan 😊
Čestitam i ja svima kojima sam zakasnila 🥳
Nama je bio malo buran period, pokupili smo rsv (nije dokazano al prema svemu je to bilo to), zavrsili na vetnolinu i sve je na kraju super proslo. Pa smo isli u Klaicevu na test s jajem i pojeo je cijelo jaje bez problema tako da smo i to rjesili. Sad nam ostaje test za ibuprofen da vide jel stvarno reagirao na to ili nije povezano.
Rockas smo proslavili obiteljski, iako je vec u vrticu isao na rodendan u igraonici, meni su jos nekak premali za to.
Pokusavamo otici na Advent al nikak da se poklope sve stavke 😂 zdravlje/vremenski uvjeti/ostale obaveze 😂
Trudit cu se cesce se javljati pa makar fulala aktualne teme 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji