ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    19. Prosinac 2022. 17:09

Angelly i Red fox sretan rođendan 🥳🥳🥳
    Grizli čestitam na obrani 🥳 
    Mi opet bolesni. Izludit cu više. Meni osobno je ovo najgora jesen/zima u životu. Nisam bila toliko bolesna ne pamtim. 🙄 Od subote temperatura, satralo me. A od danas i mali. Sad imam užasnu grižnju savjesti da se od mene razbolio. Njemu kad ide tak skoro do 39 totalno je za niš i baš mi ga je grozno gledat. A u srijedu je i božićna radionica u vrtiću na koju nece moc ic i to mi je baš žao 😔

MaRe
    20. Prosinac 2022. 09:26

Mrgud,Mikio jesu bolje klinci?
    Valkris kašalj nečemu poslužio 🤭 Ja sam tri tjedan u dnevnom spavala sad kak me muče ti sinusi jer hrčem užasno pa da me muž stalno ne gurka 🤣🤣🤣🤣
    .
    I meni baš krivo što je mali sad bolestan,jučer su se trebali slikati s djedom mrazom a dns slikanje skupine. Ali njemu je super što ne mora u vrtić.Kaže neću ići u vrtić,bolestan i nakašlje se na silu 🤣 simulira kao Neymar 🤣🤣🤣
    Imao je dva dana dosta visoku temp i poslije tog sve je ok.
    .
    Mikio nisi jedina....meni se ove godine isto ne kiti...nemam taj osjećaj blagdana.... prije nisam mogla dočekati 1.12. da krenem.Svaki dan nešto napravim i to na silu 🙈
    Sad kak me ovo uhvatilo sam dva i pol dana preležala i nisam spremala po kući....kad sam došla sebi kuća je izgledala kao da nas netko opljačkao 🤣🤣🤣🤣
    Za ovaj tjedan sam si popisala što trebam napraviti i rasporedila po danima tako da se ne ubijam sve u jednom danu.

Angelly
    20. Prosinac 2022. 15:18

Cure izdržite, proći će. Tak je nama prošla godina bila i svi četvoro smo bili koma sve do proljeća al evo ova godina je za sad ok...jednostavno trebaju i oni i mi steć imuitet (na te vrtičke viruse). N je od početka 9mj bio samo 2 dana kući...a prošle god do ljeta nismo spojili dva tjedna u komadu. Tak da sam mantrajte bit će bolje i proći će. Muž je za našu prošlu zimu rekao da mu je najgora ikad. Mislim nemojmo se lagat kašljemo i šmrcao svi al smo ok za funkcionirat i oni idu oboje u vrtić.
    Hvala svima na čestitkama za ročkas, lijepo smo proslavili i N je bio van sebe... prvo u vrtiću pa mu je došla njegova čuvalica, u usb igraonica (na kraju super i to prošlo makar je rekao da neće nikod da će sam ić u igraonicu xD mislim da vuće malo na introverta) i u ned smo obiteljski proslavili i došao mu frendač iz parka.

mrgud_zg
    20. Prosinac 2022. 15:23

Mi smo okitili bor već prije 10ak dana. I ostalo što smo ukrasa imali. Ali poklone još nisam kupila 🤦 a ni ne znam kaj ćemo s božićnim ručkom s obzirom da smo mi bolesni, mama mi je bolesna.. 🙄 
    Kaj se bolesti tiče evo malom danas ne ide temp više od 38,5. Jučer je do 39. Ali i puno sporije raste. Jučer sam fkt kombinirala paracetamol i ibuprofen jer je valjda svaka 2 sata već bio malaksao. Al danas se aktivirao nos, izlaze čuda. 
    ;Baš mi je žao da ima toliko bolesnih 😔

• Zarica
    20. Prosinac 2022. 16:30

mrgud, zakaj se krivo osjecas? Kod nas il smo svi bolesni il niko Mi evo napokon sastavili par tjedana bez bolesti, a mali redovno u vrticu, bo.
    Ja kupila preko 20 poklona, 3 put sam morala u shopping. Jos samo 2 moramo, tak da to mi je olaksanje. A bor i kucu kitimo na badnjak. Negdje do subote cu ugurat da napravim 2,3 kolaca i to je to. Mali vec tjednima prica da cemo radit ukrase za bor koji se jedu, to mu je iz neke slikovnice... tak da moram te medenjake pod obavezno pa kaj jos stignem. Ove god sam bila pametnija jer sam prosle zaglibila sa shoppingom oko badnjaka i to je stvarno horor kolka bude guzva.
    Brzo ozdravljenje svima, nadam se da cemo Bozic provest svi kolko tolko zdravi

mrgud_zg
    21. Prosinac 2022. 15:23

Mikio sreeeetan ročkas 🥳🥳🥳🥳

Valkris
    21. Prosinac 2022. 17:34

Mikio, sretan rođendan 😘
    Inhaliraj N bar 3x dnevno i ispiri nos što više možeš iako urla. I moj je urlao urlao urlao da bi odjednom mirno legao na bok i rekao da to ne boli ništa, a moći će normalno disati.. Mi ostali šokirani, isprali mu nos bez jebemti. 
    Molim recept za raspucance ako netko ima :) 
    LoSa, di si? Ti si jednom stavila recept za fritule i bile su mi super po tom receptu, ali si ga nisam spremili pa te molim da ponovno staviš 😊

MaRe
    22. Prosinac 2022. 10:29

Mikio sretan rođendan  Sve najbolje ti želim :) Nadam se da si se jučer barem malo uspjela odmoriti i predahnut. 
    Valkris https://www.kolaci.biz/raspuknuti-keksici-sa-cokoladom.html  
    Ja pravim po ovom receptu i u zadnje vrijeme što god želim pravit većinom s Natašinih slastica uzimam recept...vidim da je izdala i knjigu s receptima, moram si to nabaviti jer sam više fan pisanih izdanja od internet recepta. Kako koji napravim ako uspije zapišem si ga u bilježnicu 
    Mrgud kako je danas? 
    .
    Mi jučer bili na adventu kod nas...mali se slikao s Djedom Mrazom i bili su Moto mrazovi, oduševljen je bio. Kasnije su lampione palili i puštali...bilo je lijepo. 

• LoSaLoSa
    22. Prosinac 2022. 13:09

Tu sam... pratim vas no nisam htijela kvariti ono predbozicno rapolozenje ovdje sa svojim mracnim raspolozenjem. Na kraju sam punktirala onaj svoj cudan cvor na stitnjači i ispalo sranje i sad cekam operaciju stitnjace... ide cijela van. Ako se i potvrdi karcinom dobit cu i radipizotopnu terapiju. Dvije frendice su to vec rjesavale pa manje-vise znam kak je to 🤷‍♀️ Malo me iznenadilo no kaj se mora mora se. Posebno jer su meni svi hormoni u granici normale.
    Valkris da imala sam recept za fritule no nemam pojma gdje mi je 🤔 A bile su bas dobre po tom receptu i cesto sam ih radila 🙄

Angelly
    22. Prosinac 2022. 13:23

Ajoj Losa sranje....bas mi je zao, al drzim fige da sve prodje ok i da si ubrzo ko nova....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.