ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa
    05. Prosinac 2022. 08:54

Za ovaj vlak brzo odu karte pa kupite svakako unaprijed. Na kolodvoru znaju kad tocno ide. Dobilo su i pokloncic, balon i bilo je suepr.
    megud moj je bas drugaciji. Kad smo bili u bolnici malo malo je pitao za tatu zasto nije i on s nama, a kad sam ja negdje pita za mene. Kad ga netko glupo pita koga voli vise obavezno navede oboje.
    Zarice jesu ga testirali na rsv? Mog su odmah u bolnici testirali. Uzmu obrisak nosa ko za koronu i za par sati je gotov rezultat.

• Zarica
    06. Prosinac 2022. 00:34

Losa, a zapravo je samo mala zavrsila kod doktora, a njega smo doma izljecili. Njemu se nije razvilo u btonhitis iako je malo falilo. A nju su samo na koronu testirali, a meni rekli da je virusno, valjda na temelju crp-a.
    Mi pripremili slatkise u cizmici. Kupili mu ono mega kinder jaje, a inace stalno zica ono obicno pa budu beskonacni pregovori u ducanu. Mislim da ce ispalit kad vidi. I uhvatili smo stol za alat iz lidla za pod bor. Sama s malom sam isla po tu grdosiju. To je bio pothvat. 

MaRe
    06. Prosinac 2022. 22:08

I kod nas Nikola nosi samo slatkiše al je dobio i kapu. Ujutro je samo jaje i sokić uzeo,ostalo ga nije zanimalo. Ne kupujem Kinder jaje jer nije baš fan čokolade nego kupujemo ono jaje što ima pudning unutra i Paw patrol igračka. 
    .
    U vrtiću je dobio šibu s bombonima i čokoladnog Nikolu i čizmu na kartonu 🥰 sav je sretan to donio kući. Trebali smo i do mojih al su bolesni pa ne idem da opet nešto ne pokupimo. Mama kašlje,grlo ju jako boli a brat je na hitnoj završio noćas jer inače ima astmu i sad kak je pokupio ovo šta vlada posvuda nije mogao disati a pumpica mu nije pomagala.
    .
    Zarice svaka čast, treba taj stol tegliti plus mala 💪

• Zarica
    06. Prosinac 2022. 22:54

MaRe, kako ti je sada brat? Jesu li ga zadrzali?
    Ja uopce nisam pametna dal da saljem malog u vrtic ili ne s obzirom na taj rsv i ko zna sto jos hara. On mi se cini da je vec dosta otporan na bolestine, al zato je mala ful osjetljiva...A valjda pol zgrade vrtica fali.

MaRe
    07. Prosinac 2022. 06:57

Zarice stabilnije je sad...bili su ga ostavili cijelu noć.Prepisali su mu neku drugu terapiju i kad je išao kod svoje dr još je dobio neku injekciju. Čuda iskašljava van, kaže da nikad u životu toliko šlajma nije imao. 
    .
    Da sam na tvom mjestu ja bi ga ostavila zbog male doma da njoj ne donese....ja se nadam da će mali izgurati makar do kraja tjedna pa onda vjerojatno drugi tjedan "bolovanje" i onda poslije toga ću ga skroz do Tri kralja tj rođendana ostaviti. Da nekako izguramo ovaj val.

• Zarica
    07. Prosinac 2022. 08:41

Da, bas nam je njena ped savjetovala da ga izvadimo iz vrtica, da je slala puno djece na srebrnjak. A mene srce boli kad vidim slike kak oni ukrasavaju bor, ciste cipelice, imaju predstave... a moj malac doma i govori da mora puno papati da brze ozdravi, a zdrav je! Danas smo ga poslali u vrtic i bio je vidno bolje volje. Ne znam uopce kaj da smislim, hocu da on tamo uziva, a da ne prenese bolestine na nju

• Zarica
    07. Prosinac 2022. 08:43

Mare, vjerojatno je to injekcija kortikosteroida kaj je i moja mala primala na srebrnjaku. Drzi bronhe otvorenima i smanjuje upalu. Bas je uzasan period za astmaticare i bronhiticare. 

Valkris
    07. Prosinac 2022. 10:46

A mi pak povraćanje i proljev 😒 
    Nego, koje kreme koristite za atopojski? Mali ima oko usta crveno, a mala ima jako suhe i grube ruke ali suhe do ramena. I lice joj zna biti suho.
    Htjela sam od A-derme naručiti emolijentno mlijeko i neku barier kremu pa molim savjete

• Zarica
    07. Prosinac 2022. 11:42

Valkris, ja jucer imala cudnu stolicu i povratila. Sve je popratila uzasna glavobolja. Trajalo je nekih 5,6 sati i nakon tog ko nova. A muz se vracao s posla jer se nisam mogla pomaknut s kauca. Na kraju me zezao da izmisljam, al je jednako tako strasna glavobolja odjednom uhvatila i njega i do danas proslo. Eto, nadam se da ce i vama tako kratko trajati :P

MaRe
    08. Prosinac 2022. 07:13

Valkris mi smo koristili od A derme i kremu i mlijeko i ja sam zadovoljna s njome... pomogla mu je.
    Sad pošto već duže nema dermatitis ali ima suhu kožu sam naručila obično mlijeko za tijelo iz DM pa mu s time namažem noge i ruke...baš mu znaju biti suhe.  Jedino moram vidjeti nešto uzeti za lice...zna mi doći iz vrtića s crvenim flekom na licu, ne kontam od čeg se pojavi...dal od vani hladnoće il šta.
    .
    Kaže muž da mu teta rekla da je A neprepoznatljiv ovaj tjedan...da je full vesel, da se igra..kao vidi se da je zdrav i više nije tužan i ne pita za nas. Pa kad mu dosadilo kod kuće i jedva je dočekao da ide da se igra s djecom 🤭🤭 
    Jer sam skužila da se sad baš počeo igrati, zna se on i sam zaigrati s igračkama al bude mu dosadno pa stalno zove mene ili muža da idemo s njime u sobu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.