ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    12. Prosinac 2022. 23:12

mrgud, di si kupila kisic? Ima cizmica al nema brojeva. Svugdje ide od 27. Ove manje su prodane di god sam bila. Al napikirala sam neke u Frodu koje cemo uzet. U vrticu su mi rekli da ne budu van ovih dana jer nemaju svi skafandere, a dosta djece nema vise pelenu pa da se ne namoce. Malac dobio neki osip oko usta, mislim da cu ga doma sutra ostavit. Izgleda mi ko usta, sake, stopala, al nema osipa nigdje drugdje i nema drugih simptoma... 

mrgud_zg
    12. Prosinac 2022. 23:23

Zarice kišobran sam uzela u mani. Za crni petak je bio popust na sve. Platila sam oko 40kn. Došla ciljano po trenirke jer njihove baš volim, i na blagajni slučajno skužila. 
    Ja sam u lidlu stalno jer mi je u kvartu pa ti pogledam sutra, preksutra. Koji broj ti treba? 25?
    Držim fige da nije šaka stopalo bolest 🤞
    Moj je ono još prije mjesec i pol kad je bio bolestan dobio 1 dan temp i mislim da mu je od toga izbio herpes (možda i nije ali nebitno za priču), i ugl on to tolko kopao da se to sve zagnojilo. Išli pedijatrici dobili antibiotsku mast. Skoro prošlo on nastavio kopat i grebat. Na kraju bilo još gore. Išli opet i dobio kombinaciju antibiotika i kortica. Užas. Tad smo se počeli prijetit bolnicama i svim živim jer je postalo nenormalno. Nakon tjedan dana mu je sad izgleda potpuno prošlo i nemrem vam opisat olakšanje. Skroz je koža roza, nova nakon toliko dana, al baš mi je bio stres. Nemres mu objasniti a njega svrbi a kod usta je nemre ni flaster, ugl za izludit 🤦

Grizli
    12. Prosinac 2022. 23:27

Zarice ako hoces javi koja velicina ti treba pa ti pogledam u istri di ima. Lako ti posaljem ili postom i po nekom mom u Zg. Ja sam vidala u zadnje vrijeme cak dosta kao lanjskih kolekcija tih cizmica po lidlu po istri svih brojeva cak sam i M uzela za 50 kn lanjsku kolekciju neznam kako cemo preziviti zbog toga sto je lanjska 😂.
    Super za rođendan Mikio! 🥳

• Zarica
    13. Prosinac 2022. 08:18

26 bi bilo super. Taman je negdje izmedju brojeva. Aj super ak ko naleti :) Njemu osip tokom noci skroz nestane i onda se kroz dan polako vraca. Odlucila ga ostavit doma danas pa da vidimo hoce li proc. Ionak smo dobili uputu da djeca s bilo kakvim osipicima osim pelenskim vise ne smiju u vrtic.
    mrgud, ovo s herpesom mi zvuci bas strasno. A moj mali bi isto tako radio, sigurno. Sve si kraste iskopa. 

Angelly
    13. Prosinac 2022. 15:09

E sam uletavam vidim da pitate za kisobrane, imate ih za sitne novce u pepcu,kiku i tak 😂 ja bas kupovala opet neki dan jer i T hoce kisobran a N neda svoj...mislim ovaj mali ga voli razvlacit po doma nezz on jos cemu zapravo sluzi 🤣😅

annika
    13. Prosinac 2022. 19:40

miki0 sretan rođendan sa zakašnjenjem

[iimg]

• Zarica
    14. Prosinac 2022. 01:07

Mi imamo kisobran, al na psice bi bio delirij. Tenks, mikio, kupila mi mrgud cizmice u sbom lidlu :) Ista nam je situacija s brojevima kao i vama. Inace, malac se zadnjih par dana par puta dnevno zalio na iznenadnu kratkotrajnu jaku bol u oku. I odlucili mi danas na hitnu kod okulista. Ispalo je da je porezao oko iznutra. Koje su sad to muke s ciscenjem, kapanjem, mazanjem...bas ga mucimo. I isto kao ne smije dirat oko

Grizli
    14. Prosinac 2022. 09:44

Zarice bas mi je drago da si nasla cizmice jer taman sam bila malo i azlosna jer te necu moc pomoc posto mi je voditelj lidla za istru i kvarner reko da nema ni u jednom broj 26 muskih. Spasila Mrgud stvar bravo!
    A kako je uspio oko iznunutra porezati 😳😳😳😳 uzas. 
    Mikio a i N jadna sa tim nokticem 😥 a joj. Sretno...
    Drzite fige sutra cure, napokon dan D za mene obranu doktorata imam. Doma je euforicno i kaoticno. Ako prezivimo sutra u petak na povratku iz Zg idemo na Ucku jer je Božićna bajka gore. M sanja taj snijeg vise, a to ce joj biti isprika jer je zadnjih 15 dana trpila moj terora od papira, posla i mislila sam da nikad djetetu necu u jednom danu reci 20 puta molim te nemoj sada, pusti me, idi tati... Zasluzila je nagradu pod cijenu da se mama zaledi na Ucki 🥶

• Zarica
    14. Prosinac 2022. 11:37

Joj Grizli, bas hvala i tebi. Uz sve ostalo gledas mi i za cizmice  Kod mrgud isto bio zadnji komad. Razgrabali su te manje brojeve. 
    Ma da, roznicu je porezao. Nemamo pojma kak. Mozda ga je i mala kak mase rukama a nokti joj izrastu za cas. On se stalno nes mazi s njom ili joj dolazi blizu da ga dira. A mozda je i u vrticu. Ko ce ga znat.
    mikio, ovo s noktom me najezi u sekundi...
    Ucka, zanimljivo. Ja mastam da stignemo negdje ugurat izlet. Bas cu pogledat

mrgud_zg
    14. Prosinac 2022. 19:20

Ajme zarice tek sad čitam, pa kak je oko ozlijedio. 😒 Ajme jadan mali miš. Kao što rekoh, točno znam koja je borba s mazanjem 🙄 stoput mu je lakše ispregovarat da popije sirup ili tak nes nego nešto namazat i još da ne dira 🤦
    Drago mi je da smo riješile čizme, baš je kul tak kad  nekom možeš uletit 😁
    Ja bezuspješno tražim ako je negdje netko vidio slape u lidlu? Koje si bile prije cca mjesec dana. Za dečke su bile plave s dinosaurima, platnene na cif al imaju gumeni džon. Bile su cca 40ak kuna. Ako netko vidi nek dojavi. Treba nam 25. Kupila svojoj mami a nije mi palo na pamet i za svekrvu. A za to kaj ode jedno popodne tjedno kod njih neda mi se pakirati ruksak i voljela bi da ima tamo slape. A oni su u Zg maksimalno do Uskrsa kad opet idu na more i za to kratko mi se ne kupuju skupe slape 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.