LoSa u skoro godinu i pol on je dobio nekih 700 gr i sad je na nekih 12700. kaze ped da je baš nizak prirast a nije da drami nešto inače
Moj je sa godinom dana imao 11.2 kg i sa 2.5 godine 11.7 kg i sada se u 6 mj udebljao do 13 kg 🙄 Prije jednostavno nije htio jesti i onda odjednom krenuo jesti. 🤷♀️ U bolnici s nama bio klinac od 4 godine i 19 kn 🙄 Meni je to vise zabrinjavajuce. I naravno da je njemu mama svakih sat vremena nudila nesto za jesti da jadan ne bi bio gladan.
LoSa u skoro godinu i pol on je dobio nekih 700 gr i sad je na nekih 12700. kaze ped da je baš nizak prirast a nije da drami nešto inačeMoj je sa godinom dana imao 11.2 kg i sa 2.5 godine 11.7 kg i sada se u 6 mj udebljao do 13 kg 🙄 Prije jednostavno nije htio jesti i onda odjednom krenuo jesti. 🤷♀️ U bolnici s nama bio klinac od 4 godine i 19 kn 🙄 Meni je to vise zabrinjavajuce. I naravno da je njemu mama svakih sat vremena nudila nesto za jesti da jadan ne bi bio gladan.
a nije ona napravila neku dramu ogromnu ali da je mali prirast-mali je, pogotovo što on sad već dvije godine jede katastrofa i tu nema pomaka nikakvog. ne da je izbirljiv i da nešto hoće, jede malo jogurta i palentu, slaninu, kruh i svake prijestupne meso. stariji sin je mršavac oduvijek i nije bio neka izjelica ali je jeo puno više namirnica nego M.
i opet upala oba uha i grla i antibiotik. kad popijemo antibiotik pregled kod otorinca.
[iimg]
LoSa u skoro godinu i pol on je dobio nekih 700 gr i sad je na nekih 12700. kaze ped da je baš nizak prirast a nije da drami nešto inačeMoj je sa godinom dana imao 11.2 kg i sa 2.5 godine 11.7 kg i sada se u 6 mj udebljao do 13 kg 🙄 Prije jednostavno nije htio jesti i onda odjednom krenuo jesti. 🤷♀️ U bolnici s nama bio klinac od 4 godine i 19 kn 🙄 Meni je to vise zabrinjavajuce. I naravno da je njemu mama svakih sat vremena nudila nesto za jesti da jadan ne bi bio gladan.
Losa tenks za objasnjenje za RSV. Sjecam se kad smo mi bili u bolnici da su nam rekli da je dan ranije rodjen,vodio bi se kao nedonosce i dobio cjepivo za RSV,al nisam znala ove detalje. Super da je sve dobro sa secerom !
Ne znam koliko je taj mali od 4 godine visok,al meni nisu te kile nesto strasno... Evo ne sjecam se tocno al kci mi je imala cca 18 sa 4 godine.. Sad Ce 6 i ima oko 21kg, visoka je 120cm. Izgleda normalno 🤷
N je apsolutno sve (evo jucer zicao trecu sarmu,nisam mu dala da se ne raspukne), doslovce sva variva,sve sve. Samo sad manje količinski. Ja kuham vikendom i bar dva puta u tjednu, ali uglavnom za veceru jedu ovako kao i od Mrgud. On ima izmedju 15 i 16kg al ne izgleda debelo, izduzio se bas.
Lavice po mojoj procijeni ovaj mali je bio par centimetara visi od mog, oko 1 m. I izgledao je dosta bucmasto. Naravno da ovisi o visini i gradi djeteta.
Da mislim da nudim povrce kad ja kuham, kroz tjedan u vrtici jede. Muz na poslu ima topli obrok pa nekako nema smisla da dan prije doslovno kuham samo za sebe i malog ako ce htjeti jesti. Sad kad smo doma kuham rucak svaki dan.
Meni je to nevjerojatno cuti da dijete hoce sve jesti. Nadam se da ce jednog dana tako i kod nas biti 🙏 Poprilicno sam sigurna da nisam fulala nigdje u uvodenju hrane jer je do godine i pol jeo sve.... i onda krenula izbirljivost i u jednom periodu sam bila sretna i da keksic hoce pojesti. No sad u zadnje vrijeme jede vise nego prije opcenito.
Ma to ti je do djeteta. Moji oboje oduvijek sve vole jesti (s tim da kcer sad jede sve ali neke mini porcije,pravo zenskp), necaci su isti od rodjenja, nista ne jedu i hranjenje traje po 45 minuta :😱
Uh kamo sreće Losa da nemoram za drugi dan kuhat muzu 😭
Zarice tnx za preporuke...ovaj Zdravko mi nije nešto (nisam baš tako zdrav tip 🤣) ali cheysingh je pogodak...volim tak jela s curryem itd. Dosta mi već vrtiti stalno 5-6 istih jela 🤣
.
Ja sam kod kuće pa kuham svaki dan,tak da imam vremena eksperimentirati(ponekad ne i volje🤣) ali zna bit dana da nešto ostane za drugi a nekad i treći dan (grah,sarma). Sad muž kako je promijenio posao dolazi kući na doručak jer ima 3min autom 😏 pa je financijski isplativije da mu pripremim doma nešto nego da jede u pekari.
.
Annika i kod vas se vrti uho, grlo. Baš se puno ljudi oko nas žali na to.Evo ja popila jučer zadnji antibiotik a preksinoć mi procurio/zaštopao nos. Koji je klinac ja stvarno više ne razumijem....možda upala sinusa kad ništa drugo me ne muči nego mi se silna sluz u sinusima stvara...samo znam da mi već ide na onu stvar i nos i sve 😑😑
.
Mali je dobro,još se malo zakašlje tu i tamo...ide u utorak u vrtić pa će valjda izdržati do petka. Oboružala sam se limunom,čajem,narančama...miksat ću mu naranče jer mu se ovako ne sviđaju.Ne znam zašto jer mandarine obožava.
.
Tko je rekao da ima onaj stol s alatom iz Lidla?Loša? Muž odlučio da ćemo to uzet malom za rođendan. Još moram neke dinosauriće kupit i onda sam spremna sa svim poklonima za malog.
Mikio bila sam ja s klincima na adventu prek tjedna i ok je bilo, bez guzve...mada sad je neko tak sugavo vrijeme 🤢
Pozdrav..znan da nije za ovu grupu objava..planirali smo bebu te smo radili na njoj prosli mjesec ..menstruacija mi kasni 2 dana a test sam sada uradila te je negativan..neznan sta da radim
Mare mi imamo stol iz Lidla. Super je. Nećeš fulat 👍
E jel vaši klinci i dalje spavaju po danu? Mrgud počeo baš opasno štrajkati. Dogovori pregovori 🙄 već jedno mjesec dana svaki subotu preskoči, onda mu u nedjelju fali pa ipak odspava. Samo je do sad bio fkt super volje, danas ga sažeo umor a cijelo popodne kiša, izludili smo 😫 stvarno sam se nadala da će još neko vrijeme spavat preko dana 🙈
Mikio mi bili na adventu prošli vikend ujutro na "Tuđmancu" 🤦 kotač još nije radio, a ostatak je klasični lunapark. S tim da nemaju kavu 😂 i išli smo se vozit uspinjačom jedan dan. Tunel ulaz samo s Mesničke opet. Ne znam kaj bi ti rekla. Moj mali ne voli te besciljne šetnje, lampice su mu fora 5 min. I onda dalje moramo imati neki cilj. Meni advent nije nešto gdje idem zbog djece. Ali svi smo različiti pa ne kažem da nekom drugom možda nije fora. Mi smo išli ciljano jer sam ja imala rođendan pa kao na kolače i na uspinjaču jer mali već mjesecima prepričava doživljaje iz žičare pa kao nešto slično 😁
Jopa nema ti druge nego opet se puno sexat 😂
Joj, zaboravila na stol iz Lidla. I mi to planiramo za Bozic. Valjda se nebu razgrabalo.
Moj malac jos spava popodne. Kad smo u zizi preskocimo, al uglavnom odspava. Buni se za zaspat, oduvijek je. Al nekak ga natjeram da zmiri i onda ekspres zaspi. Al on malo spava po noci, oko 9 sati, nekad i manje. Tak da mu vjerojatno zafali sna.
Moj je bio prije izjelica i bas je sve jeo. Tak da nadam se da ce se vratit ti dani.
Lavice, jel ti pojedu i zelje iz sarme? Moj voli sarmu al nebi stapom taknuo to zelje, to sve detaljno povadi.
Losa, ja nisam sad skuzila jel taj mali s 4 god i 18 kg po tebi puno il malo :D Meni zvuci bas dosta. A bas mi frendica rekla neki dan kak je imala 18kg kad je krenula u skolu😳
Sortiraj odgovore
Najstariji