ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa
    01. Prosinac 2022. 12:54

annika i moj ima 13 kg i djecja endokrinologica i njegova pedijatrica su rekle da je normalno uhranjen. Visok je 98 cm. Krvna slika mu je dobra. Zasto mislis da je 13 kg premalo? 🤷‍♀️

MaRe
    01. Prosinac 2022. 13:33

Annika kod vas sve po starom....ajde barem se malo navikao na vrtić. Ti sad krećeš poslije Nove godine radit?
    .
    Ja sam dns zamijenila baterije na vagi pa je stao i on ...ima 14,6... Izgubio je 400grama, imao je 15kg. Ali u zadnje vrijeme isto bira šta će jesti ili jednostavno ništa ne jede xD Gledam da za svaku nezdravu stvar mu probam nešto korisno uvaliti 🤣🤣 Sokove pije svakodnevno, stavim mu tek toliko da vodu ofarba. Poslala sam muža da naruči taj Problis u ljekarni pa ću mu to davati,ima i vitamina D unutra. Tražila sam ga online ali je u svakoj ljekarni rasprodan.
    .
    Losa ne znam dal sam propustila pročitat... jesu vam stigli nalazi od šećera?
    .
    Zarice tako se i ja često s nostalgijom sjetim kako je lijepo jeo dok je bio manji....brokula,batat,zec....sve je htio jesti. Sad neće ni pomirisat. 

ivana.s
    01. Prosinac 2022. 14:01

Vidim da se priča o težini. Ja sam V. vagala u utorak i ima 12,8 kg. Jako je izbirljiva i puno toga odbacuje od hrane, čak i u vrtiću. Tako da evo i nas, u klub "izbirljivaca oko hrane". 😩 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• LoSaLoSa
    01. Prosinac 2022. 14:10

MaRe ma da sve je super sta se secera tice... svi nalazi dosli u referentnim vrijednostima. Zbog kortikosteroida mu vjerojatno trenutno secer narastao i bas mu tad uzmjerili. Vele da je to sve normalno.
    Mislim da je karakteristicno danpostanu izbirljivi tako oko 2-3 godine. Evo mi pekli pizzu zajedno, od pirovog brasna, stavili sir, sunku i puno povrca... veselio se kako ce to jesti... no kad se ispeklo skinuo sve ono gore i pojeo samo tijesto s malo paradajza koji je gore bio 😆 Rekao da ne zeli ovo gore da se jako najeo i da bi ga sigurno trbuh bolio da jos to pojede 🙄

Valkris
    01. Prosinac 2022. 17:30

Moj hoće baš umake, i ako ne želi nešto jesti samo kažem da ću staviti umak i odmah je sve fino. Napravila sam umak od povrća (skuhala povrće i zblendala), malo zacinila i s tim sve jede. Sokove isto pije što cijeđene što one iz dućana 100% naranča, ali i jedu voće svakodnevno. Ne vidim drame. On 14 kg, curka 11kg. Na dane izbirljiv. Pizzu obožava i mogao bi je jesti svaki dan. Ali isto se gore može podvaliti svašta. Curka je jako izbirljiva i voli samo slatko pa se njoj teže podvaljuje..

• Zarica
    01. Prosinac 2022. 18:27

I mi oko 13kg, malo cak manje rekla bi. E Losa, to je s pizzom tak i kod nas :D A pratim Chiarin tanjuric pa se uvijek divim kak te cure ciste skoljke, jedu kuhano povrce, zelje...valjda ti fakat kuhanje treba bit zanimanje da to uspijes. 

MaRe
    01. Prosinac 2022. 21:38

Zarice mogu biti i Masterchef i goli kuhar u kuhinji ali kad stavim pred njega pa mi kaže aa neću jesti ili pojede zalogaj pa kaže dosta meni,sutra ću jesti 🤣🤣🤣🤣 Pa poludim onda. 
    Ako imate tak neke Instagram kuharice/kuhare slobodno pišite... ideja nikad dosta 😁
    Nedavno sam pravila od Sašine kuhinje muffine s borovnicom i čokoladom ODLIČNI SU 😎

mrgud_zg
    01. Prosinac 2022. 21:52

Ja sam izgleda najveća nemajka ali ja kuham vikendom a malom dam kuhano još cca 2 dana tjedno. Muž i ja jedemo na poslu, a mali u vrtiću. Popodne ugl dobije voće, nekad i gluposti, a za večeru je nekad Sendvic, nekad kruh i pekmez, palenta, palačinke, popecki, muffini... On ne pije sokove, ugl ne preferira slatko, ali smoki i štapiće bi mogao jest svaki dan. Da može birat jeo bi uvijek meso i krumpir. Il' tijesto i umake. I trenutno ne želi jest nikakvo povrće ali jede guste juhe od povrća, sve vrste. Niš mu ne podvaljujem, uvijek pričamo kaj sve ima u juhi, to mu je ok ali povrće u komadima ne želi. Ima oko 14,5 kila. 

• Zarica
    01. Prosinac 2022. 23:13

mrgud, ja mu nabrajam sto sve ima na tanjuru i od cega je sto. Pod 'uvalim' mislim da je ipak odlucio nesto neocekivano pojest😊 Najcesce mu i odvojim komponente rucka da moze izbjec ono sto ne zeli, al da opet bude ponudjeno. Pa valjda ce jednom pozeljet, svi mi jesmo. 
    Mare, ja ih dosta pratim, a mozda mi je i najbolji profil kidfriendly.meals, redovno od nje uzimam recepte. A za poslastice za cijelu obitelj zdravko.kulinarko. Nekak je ispalo da od njih dvoje najvise recepte uzimam, mada imam dosta zanimljivih. Mislim da bi se tebi mogla svidit i cheysingh. 

annika
    01. Prosinac 2022. 23:36

LoSa u skoro godinu i pol on je dobio nekih 700 gr i sad je na nekih 12700. kaze ped da je baš nizak prirast a nije da drami nešto inače

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.