ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    28. Studeni 2022. 14:05

MaRe ja ću ju isto oko blagdana ostaviti doma... Da mi još ne donese nekakve viroze i svakojake napasti iz vrtića.
    Mi smo isto stavili lampice u stan i one svjetleće mini boriće u svaku prostoriju, a još puno toga uskoro, nemogu si pomoći jednostavno volim taj božićni duh! 😊 A Viktorija još više!!! 
    ▪︎
    Danas sam ju ranije pokupila iz vrtića, da muž nemora u 16. I dođe mi s izjavom u autu: "Mama, hoće mi djed (Božićnjak) posuditi svoje odijelo za vrtić?" 😂😂😂😂 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

Grizli
    28. Studeni 2022. 16:34

Cure koje ste pitale za kuharicu od Lidla. Nama došla prva i baš je super. Iste kvalitete je kao i knjiga kako je dosla na svijet i 1.rodendan koje smo dobili. Meni se jako sviđa, sad cekam da M da uhvatimo vremena pa skupa nesto skuhamo iz nje. Recepti su vrlo jednostavni i bazični tako da mislim da ćemo skupa sve napraviti za probu i doživljaj 

MaRe
    28. Studeni 2022. 20:44

Mali OPET ima upalu uha 😑
    Zato mu temperatura luduje.
    Žena u ljekarni mi preporučila da uzmem PROblis...zdrave bakterije koje pomažu i štite od učestalih upala uha,grla, nosa. Potražila sam na netu pa ću probati mu to kupit i davat da spriječimo ponavljanje upale. Ne može ovako učestalo nastaviti s antibioticima.
    Dal je koja možda čula za taj Problis?
    .
    Mikio koliko onda imaju? 90 godina? Bome lijepe godine. 🥰

ivana.s
    28. Studeni 2022. 21:07

mikio predivno 😊
    MaRe jaooo, gadno. Brz oporavak, mi isto cesto uho... 😑

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Zarica
    29. Studeni 2022. 00:41

mikio, takve napadaje kaslja je moja mala sad imala za vrijeme bronhitisa, zvucala je kao da je astmaticar. Kod tih napadaja sam joj isla dati ventolin na haler po preporuci iz bolnice. Zbilja mi je uzasno stresno to bilo, nikako da uhvati zraka a kasalj nemres zaustavit, i onda jos krene plakat kroz njega...Inace meni od svog tog stresa valjda se drasticno mlijeko smanjilo, a mala ne zeli primirisat nekoj bocici, radje drami na cici jer nema dovoljno za posisat. Bas mi je period za poludit. 

• LoSaLoSa
    29. Studeni 2022. 07:10

Zarice da to je sve grozan stres, bolnica i sve 😒 No bas je gadan taj virus, tamo u bolnici bilo i puno beba koje su direktno iz rodilista s tim virusom stigle, uzas. 
    Jucer kod nase pedijatrice bila neka mama s deckom od tipa dvije godine i on bas gadno aksljao, kao napad asmaticarskog kaslja. Siguran bronhitis. I dijete kasljalo tamo pola sata bez prestanka. I velim ja mami ajd eizadite malo na svjezi zrak smirit ce se. A ona meni-ma tako od petka kaslje no nismo htijeli na hitnu samo zbog kaslja jer nema temperaturu 🙄 Ja nisam mogla vjerovati da netko misli da takav kasalj nije nista 🤷‍♀️ Meninisto svaki puta veli mama-a sta idete na hitnu, nema temperaturu. Ko da je temperatura mjerilo. Nema, a zavrsi na kisiku 🙄

Lavica27
    29. Studeni 2022. 09:52

Losa, obzirom je nedonosce, nije ti cijepljen protiv RSVa u rodilištu?
    I moj je jucer poceo kasljati,iz niceg...

• LoSaLoSa
    29. Studeni 2022. 10:32

Lavice za rsv nema cjepiva kao takvog vec se prima Synagis, to su antitijela koja se u obliku injekcije dobivaju jednom mjesečno za vrijeme sezone rsv-a. Mi smo to primali prvu zimu kad je rođen. Ono je jako skupo te daju samo djeci mlađoj od 6 mj koja je pod povecanim rizikom (nedonoscad, bolesno srce i sl.). Kako su to antitijela zastita traje samo mjesec dana od doze tako da on vise nema zastitu kao takvu. No niti nema rsv, barem nije imao kad je bio u bolnici.
    Jutros smo opet morali vaditi krv za neke pretrage secera,nadam se da ce sve biti ok 🙏 bronhitis mi se cini minorna stvar naspram seceru.

• Hani
    29. Studeni 2022. 13:41

Bome su stisle bolesti sa svih strana😏
    G kasni s govorom (zbog bolesti) i privatno smo u logopeda dok ne dobije termine kod socijalca. Govori sve i stalno🙈, ali nitko ga ne razumije osim mene, miješa glasove. Uglavnom mu je sve na k i g. 

annika
    29. Studeni 2022. 23:20

MaRe s tim problisom je moj M odradio dvije upale uha. Ako ima ceste upale uha toaleta nosa je najbitnija. Sprejati sa sterimarom ili meralys HA  a cim se nos pocne čepiti ili je puno šlajma i balaca operil ili efedrin. Tako je moj M i takve smo upute dobili od otorinca i pedice. On je isto pun šlajma i svačega, jučer je povraćao taj šlajm, danas mu se oko zatvorilo u roku pola sata.

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.