ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    02. Studeni 2022. 15:25

Nama je danas dosta bolje. Nesto od svega je valjda pomoglo. Danas sam nastavljala s terapijom kao jucer i sutra cu ga slat u vrtic. Bas mu jako puno znaci jedan dan koji ostane doma kada ga ja mogu ljeciti, no ocito je malo jaci jer prosle godine nema te sile kojom bi uspjela zaustavit bolest jednom kada krene. 
    Lavice, ak saznas kaj to hara javi. 
    Super info za igrandiju. Bas cemo otici. A minipolis, jel to itko od vas vec probao? I ja sam nekak mislila da je za starije. 

mrgud_zg
    02. Studeni 2022. 16:58

Evo nas s kontrole. Bronhitis u prolasku, tako da super. Kaže da su pluća čista.  Radili kks, crp neznatno povišen, sve ostalo ok tako da očito samo viroza. Danas mu ni temp nije skakala. Ostat će do petka doma.. 
    Između ostalog saznala sam da ih je iz grupe bolesno 12 od 15 🙈

MaRe
    02. Studeni 2022. 19:26

Grizli zamjena od dr bože sačuvaj....kako je sad M? 
    Kod nas kod dr je gužva kao da se nešto dijeli...
    Iiiii koji je danas dan?? Srijeda....dns je krenuo u vrtić i sutra već ne ide do ponedjeljka 🤣🤣🤣🤣 Oborit će sve rekorde.
    Kad je došao iz vrtića primjetila sam mu na ruci par točkica al sam mislila da ga nešto ugrizlo...da bi popodne skužila da mu se širi osip, sav se osipao od glave do pete. Otišli smo brzo kod dr jer nisam znala što je i ima USTA,ŠAKE, STOPALA 🤣🤣🤣🤣 ne vjerujem hahahha 
    Na sreću nema u ustima zasad,kaže dr da mu je vjerojatno antibiotik pomogao u sprječavanju jačih simptoma ali da se može još razviti. Dobili Rinolan i onaj bijeli kreč da ga mackam.

Simbalija
    03. Studeni 2022. 08:53

Mare vi baš mira nemate, stalno nešto.. 😔
    --
    Grizli kako je M?  Ima temperaturu? Ja ne znam koji k neki ljudi postanu pedijatri.. Ili uopće doktori. Uzela bi im licencu samo tako..
    --
    Nama je u vrtiću čak i ok trenutno s bolestima, samo ih par fali. G se i dalje drži😁 iako ful joj bude pun nos ujutro kao i meni.. Mislim da je alergična i ona na prašinu. Onda krene kašljati dok to izbaci van i po danu je ok.
    Mene od jučer boli stomak za umrjeti,  toliko da sam popila brufen što nikad ne pijem i mislila sam da ću danas dobiti,  ali evo ništa. Stomak i dalje boli,  samo manje. Možda sam se prehladila, ne znam. I riga mi se. Bit će da sam ja pobrala ono što G nije😂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• LoSaLoSa
    03. Studeni 2022. 17:45

Grizli jel bolje? Ti si pisala da ste letili avionom, jel vi nosite autosjedalicu sa sobom ili kolica sklopiva? Ako nemate auto sjedalicu kako se vozate tamo?

Grizli
    03. Studeni 2022. 21:00

M danas predvecer malo zivnula cak je trazila da joj skujam pastu bolonjez 🤦 a mora na dijeti biti jadna pa dobila samo pastu. Nalazi skoro pa super sve, samo malo crp granicni pa vjerojatno viroza u prolasku. Zasto nije piskila vise od 20 sati to nikom nije jasno, isli samo i privatno na uzv za svaki slucaj al bubrezi su super. Popodne normalno mokri, jedino je stolica joj siva, al valjda prolazi.  
    Simbalija mozda ce G biti velika seka 🤭... 
    Mare sretno sa bolesti i krecenjem djeteta.
    Losa mi smo sad uzeli kolica sklopiva (Ifka hvala i dalje su najbolji suputnik nam vasa kolica) tamo smo uzeli rent a car sa autosjedalicom. Nasla sam neki lokalni koji je as imao u cjeni najma inace najam je skuplji od auta praktički. U Danskoj smo koristili samo javni prijevoz, a u Švedskoj smo kombinirali javni prijevoz i unajmili prijevoz od-do zračne luke hotel. Njima smo rekli za dob djeteta i bila je as u autu. As mi se apsolutno ne vuce po aerodromima iako smo ju mogli za free uzet sa Ryanair. 

• Zarica
    04. Studeni 2022. 00:56

Mi isto razmisljamo da odemo bilo gdje avionom za treci rodjendan od malca jer je on naprosto odusevljen avionima, pa taman do Splita. Pa si sad mislim da mozda spojimo i odemo za novu negdje... Losa, di ste vi mislili?

• LoSaLoSa
    04. Studeni 2022. 07:26

Zarice muz bi trebao nesto sluzbeno u juznu Italiju i razmisljam da idemo i malac i ja s njime. A i planiramo nekud avionom vec duze no nikako da se odlucimo kako cemo s njim 🤭 Prije korone ja sam letila pa skoro svaki tjedan nekud i nas dvoje smo ba spuno putovali avionom, a sad se ne mogu spremit da odemo jednom godisnje negdje avionom 😅 Nije sad vise toliko malen pa mislim da nece biti problema.
    Hvala Grizli, i ja sam mislila ne nosat sjedalicu vec samo kisobran kolica no vidim da je neki non stop vuku pa mi nije bilo jasno 😒 Mi bi tamo koristili javni prijevoz i eventualno taxi gdje cemo najaviti da je dijete od 3 godine putnik tako da ce vjerojatno biti ok 😀 A kolica obavezno nosimo jer se njemu jednostavno nekad neda vise hodati i sam trazi da se vozi u kolicima. 

ifkaminja
    04. Studeni 2022. 08:39

Blago vama koji imate klince koji se hoće voziti u kolicima i koji se još mogu vozit u kolicima 😂😂
    Vagala sam ju neki dan- 16,8kg. Pa ju nosi kad neće hodat 😂 (a u kolicima se ionak neće ni voziti).
    Trebam pomoć, savjet ak ko ima kakav..
    Pelenu odavno ne nosi, po danu nemamo problema, ali po noći ak se ne probudim bar 2 puta da ju stavim na tutu, zapiški se u krevet. Ne sjećam se kad sam zadnji put odspavala u komadu noć. Nekad noć prođe ok, ako se probudim "na vrijeme", ali se u zadnje vrijeme češće događa da se probudim a ona se već upiškila. Inače, tak tvrdo spava da ni se ni ne probudi ni kad ju na tutu stavljam,a niti kad nju i kinderbet presvlačim. I sad, jednu večer sam ju uspjela nagovoriti da stavimo pelenu da se ja odmorim, ali na jedvite jade. Drugu večer više nisam uspjela nagovoriti ju, jer "ona je velika cura i ne treba pelenu". A, možda griješim, ali realno bi joj mogla pelenu stavit kad zaspi (pod uvjetom da ja ne zaspim 😂), ali ne bi htjela da se probudi sa pelenom jer onda bude totalna drama jer ju nije ni htjela. Uglavnom, koju god priču da joj ispričam zakaj bi mogla staviti pelenu samo za spavanje, kod nje ne prolazi 🙄

Simbalija
    04. Studeni 2022. 09:12

Grizli s obzirom da mi je dragi više na kući nego na meni slabe su šanse za sekom😂😂😂 ali još mi ne kasni, samo me boli kao da treba doći. Što je čudno jer nemam problema s tim, bit će sa sam nešto pokupila..
    --
    Nismo se još odvažili na avion, htjela sam s njom do Londona jer su karte bile po ništa ali nemam putovnicu 🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.