Ja taman neki dan narucila 3 pidjame iz Sinsaya, al dvodjelne. Isto tanko, al ja mu obucem vrecu na to pa bude ok. Cak i bodi sam danas ispod ostavila. I hm neki dan narucila. Bas sam profulala sve popuste.
mikio, u hmu ima trenirka dvodjelna crna na planete. Mi je uzeli i onak je topliji materijal, a nije mi se cinilo na slici. Tak da mozes to mozda s popustom ovim na app.
Mi isto stalno kombiniramo kad cemo novi auto, mm vec sve zna o svemu na trzistu kolko uziva u istrazivanju. Al stari auto je i dalje ok. Bas je vec dosta star auto, al tak je poslusan, nikad kvarova, odrzavan, zao nam ga se rijesit prije nego rikne. Mana nam je jedino velicina gepeka, al moze se. A nebi dva auta, em odrzavanje em sto se mm firma seli u susjedstvo pa ipak nece ni trebati.
Mi bili danas na Interliberu, nakupovali se ekspresno, mozda se i sutra zaletim po jos jednu slikovnicu.
Lucija, dobrodosla:)
Hani, kak vam je?
Mare, das link na to s magnetima? Jel itko imao interaktivne slikovnice zmalac? Ja razmisljam mozda to za rodjendan, al ne znam jek klincima fakat zanimljivo. Nisam nigdje drugdje kod nas to nasla, osim na zmalcu.
MaRe mi isto u razmišljanju! Igračka 3 kutije u kutu dnevnog... 😂 Ali opet, svidjela nam se ova kuhinja https://www.babycenter.hr/classic-world-kuhinja-4201-857045.html
Još je na popustu 🥳 Sutra ćemo se muž i ja "razvezati" o tome kad smo napokon doma, u miru.
A još će svakako dobiti nove robice i malo slatkiša.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Zarice još tražim koje al ovaj seller mi zasad najjeftinije djeluje a ima dobre recenzije HRK 51.13 53%OFF | Magic Magnetic Building Blocks Toy Magnetic Construction Set Magnet Ball Sticks Rod Games Montessori Educational Toys For Kidshttps://a.aliexpress.com/_mrbSDw8150kn bi bilo 64komada...ako neće mali ja ću slagati 🤣
.
Lucija ako već nisi pogledaj u Lidlu kad bude kuhinjica..bude sad pred Božić. Preporuka za nju, kvalitetna je a i jeftinija (oko 300-400kn čini mi se) i suđe je pravo,limeno a izgleda mi i veća....ova što si poslala je malih dimenzija.
.
Mikio da i kod nas je još uvijek u trendu plastelin tako da će i to dobiti i balone stalno traži. Moram smislit i za nas i za moje šta da mu kupimo 🙈
MaRe hvala ti, bolje kupiti za 400, pa uštedjeti za nešto drugo, to svakako. Pratiti ću, pa valjda uhvatim. 😁Mikio kad smo već kod plastelina, sad sam tek vidjela poruku... Ne može zamisliti ni jedan dan bez njega, dođe iz vrtića, najede se i sve što treba i odmah u dnevnu! Tako da uz kuhnjicu planiram i kupiti novi set plastelina i to je to od igračaka, jer ih 5 stalno vrti u krug. Cure, gdje kupiti najbolje pidžamice, jeste googlale ili naletile slučajno negdje? Ako ima gdje trenutno na popustima,ili da znate kad će biti oko blagdana? Nije bitan uzorak, samo da je kvalitetno. A i ljepe su mi božićne, pa da malo obnovimo ormarić...
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Zarice m je dobila to za Uskrs. Iskreno ja veću gluposti nisam vidjela. To nakon par puta cicak vise ne drzi, ona je pola tih stvari koje se kace pogubila pa nema vise smisla. A prasinu skupi dok kazes keks. Imala je neku kao starnicu sa zubima i cetkicom i pastom. Nervni slom je dobila jer je cetkica kako je krpena se sva uvijala nike mogla prat zube 🙄. To je jedina igracka koju je sama trazila da spremim ili dam nekom. Tako da nama se nije pokazalo dobri no ne znaci da nekom drugom bi bilo super.
Lucija dobro dosla... Mi imamo kuhinjicu iz Lidla i top je stvarno. Ona ju je dobila za 1. rođendan i igra se full s njom. Pregeriramo plasticne dodatke za kuhinju umjesto drvenih i platnenih. Od drvenih su nam rupe u parketu, a krpene se prasina skuplja pa ih moram cesto prat. Pidzame mojoj su najbolje Sinsay. Jako ovisi o građi djeteta. H&M su isto jako dobee al mojoj budu siroke ako su dovoljno duge.
Hani a kako je bebi ime? Uzivajte!
Zarice mi imamo slikovnicu tog tipa koju je dobio za prosli rodendan. Mislim da nije znalac vec je to moja frendica nasla negdje na Instagramu od neke zene iz BiH radi personalizirane. Pa je nasa puna traktora, zivotinja, farme i sl. Mom malcu je to zbilja lijepo i zanimljivo. Moze npr. krumpir kao saditi u zemlju pa onda prebacuje u traktor i sl. Ima čičke koji super drze, ima i gumbica i sl. pa je to zgodno za finu motoriku. Frendica mi je rekla da narucis za uzrast koji zelis pa prilagodne zadatke tome. Ne znam koliko je kostalo jer je bilo poklon. Nisam sad doma no bas cu pogledat tko proizvodi.
A sta se auta tice... ja sam pocetkom ove godine narucila novi i trebao bi stici do kraja godine. Ovaj koji sad vozim ima skoro 300 000 km i dizelas je pa je vrijeme da ga zamijenim. Hunday i30 sam narucila nakon dugo proucavanja zakljucila sam da je to auto za mene 😃 Nadam se da ce stici 🙈 A muz posto se blizi 40 je ove godine kupio terenca... uvijek sam mislila da muski kad vise ne mogu one stvari kupe terenca, no za sad je ok on sta se toga tice. No vjerojatno kriza srednjih godina 😆😆 Bolje da je kupio auto nego nasao ljubavnicu.. no tko zna mozda je to slijedeće 😆 Inace su njegovi frendovi poceli kupovat motore, brodove, jedrilice 🤦♀️ Ne znam sta mogu ocekivati 🤦♀️
mikio i moj je trebao stici u kolovozu no odmah su nam rekli da je realno da do kraja godine stigne. Eto frendicin sad neki dan stigao, isto trebao u kolovozu. Tako da se ja svom nadam uskoro 🤞Svugdje je problem s tim automobilima novima 🙄
Bome novih auti na sve strane, 🥳🥳🥳
Na sinsayu se danas pojavila ona pidjama na vatrogasca. 🤭 To sad brzo naručujem pa makar služila za igru 🤭
I bome ću sve narucit broj veće. 110/116 pidjamu, ionako će ic preko. A narucit ću i paket od 5 hlača tj trenirki, zadnje sam mu uzela 104 i baš su mu taman taman, kad ih 10 puta operem bit će na knap. Sad ću uzet 110
Ja na Interliberu kupila velikog Pina, medo Bruno, neke puzle na psice u ophodnji i uzet ću vjeverice svađalice u superknizari online. Prevelike su gužve popodne a ne bih ni rekla da su baš neki popusti. Totalno mi je neka između faza, prevelik je za one mini knjige, a još premali za puno teksta pa nisam uzela previše i samo sam ono kaj baš znam da će mu se sviđati.
Kuhinju mi imamo lidlovsku od prošle godine, aktualna je cijelu godinu i još uvijek, i veliki stol za alat, nikad nisam požalila što smo te 2 veće stvari uzeli. Od ostalih igračaka kod nas drvene tračnice i vlakovi skoro svakodnevno, i auti/kamioni/traktori/garaže/vatrogasci.. to se u igri sve može i kombinirati s tračnicama. A aute sigurno 20-30 komada točno zna od koga je i kad dobio 😂 leilgici su pali u drugi plan u zadnje vrijeme 🙈
Ja razmišljam o modu ove godine ali nisam pametna treba li mu to 🤭
Imam osjećaj da do škole necu stići sve obavit😆
Malac je Jere, ali zovemo ga Bak (brat).😁
Za ljubitelje slikovnica, sestra ima blog Djeco, laku noć. Ja tamo bacim oko na preporuke.
Darovi...za rođendan ću i ja tražit vlak i tračnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji