Amarin smo vise puta vrtili kao opciju, al uvijek naletimo na paprenu cijenu. Ja bas nemam tu sposobnost da uhvatim popuste nigdje Sjetim se svega u zadnji tren pa bude uzmi ili ostavi.

Zarice pretplati se na Maistra newsletter. Dodju popusti po 30%.
Sretan vam prvi rockas Angelly!

Mi za vikend ovaj nigdje, mm radno, ja i carica trebale uzivat al klinac, ona jucer u vrticu pocela povracat. Doslovno sve sto pojede izbaci, sinoc temp, cjelo vrijeme neka lagana do 37.5. Negativna na covid, vjerojatno neka crijevna viroza iako bas nitko ziv s kim smo bili u doticaju nema nista slicno. 🤷 A taman smo komentirali da je full zdrava vec duze vrijeme.
Tako da smo mi odlučili na put u Slavoniju onaj produzeni u 11.mjesecu. Nadam se da ce Zoo u Osijeku raditi. Docek planiramo u Mađarsku u tolice vidjela da imaju puno bolje ponude nego Slovenija. Hotel, polupansion sa dosta sadrzaja za djecu 3 noci - 800€ dok u Sloveniji slicne ponude okd 1000-1400€. Nismo dugo bili u Mađarskoj pa malo idemo isprobat kako ce tamo nam biti.
Cjene u nasim hotelima su boli glava. Valamar isto ima neku shemu na newsletter ako se ne varam na prvu rezervaciju neki popust.
Ako kojoj treba od booking kod za 10% popusta imam ja. Proslijedim. Doduse mora se rezervacija napraviti do sutra u 13 na bookingu, a tih 10% vracaju na racun nakon ostavrivanja nocenja. Rezervirat se moze bilo di i za bilo kad.

Zarica mi bili u okolici Pule i isli brodom na izlet na Brijine. Izeli smo i obilazak vlakicem uz vodica no skuzili smo da ta voznja traje sat vremena i u Safari parku si 10 min, a ostalo si u Tito muzeju i sl. pa smo nakon vlaka rentali ono rlektricno vozilo i sami se 2h vozali po otoku. I bilo je super... stali smo kod svih zivotinja koje su malca i nas zanimale. Mi smo vise za prirodu, a manje za fitoizlozbu o Titu 🙈 Tako da je izlet ukljucivao voznju, vrodom, vlakom i tim golf vozilom... di ces bolje 😀
Grizli moje iskustvo s madarskim toplicama je da su malo losijeg higijenskog standarda nego slovenske. Jednostavno je tamo tako 🤷♀️
Iskreno, ne pada mi na pamet davat 500+ kuna za zimske cizme. I to mu trebaju 'buce' za vrtic i jos neke čjepse gleznjace i jos tako za kcer .. njoj sam uzela u deichmannu gleznjace, a buce je naslijedila, njemu sam u Zari uzela buce, gleznjace jos trazim...

Mi jos nismo an Brijune isli 🤭 uvijek je a dobro to cemo lako blizu je. A bas bi mogli... dobra info za autic...
Ma kojih 500 kn za 1 cipele 😳😳😳... M sam uzela superfit povisene cipele na nekoj akciji za 200 kn i to je najskuplje sto sam joj od obuce uzela. Neke za snijeg sam nasla bas prekjucer u lidlu za 50 kn od lani model imaju ogromne 3 kosare pune tih cizmica. Za tih par puta debele zime tj mozda snjiega biti ce i vise nego odlicne. 2 para tenisica puma i champino uzela i gumene cizme. Mislim da ja za sve nisam potrosila 500 kn. Sta je najbolje imam 400 kn u froddo kupona i nemam pojma kad cemo to iskoristi jer ona nikad nece njihove cipele nikakve. Uopce neznam sto cu s tim kuponima kad bi netko bio bar voljan mijenjati te kupone za novce pa da joj kupim ono sto zeli. Al oko mene niko nece. 😒

Meni je Froddo bas losa obuca, imali smo od njih do sada tri para- papuce, tenisice i gleznjace i svo troje je bas nekako lose. Modeli neki cudni, a papuce su nakon tjedan dana sve izvana bile izgrebane ko da su godinu dana stare. Gleznjace imamo sad Geox koje sam na Zalandu na nekom popustu platila 200 kn, a bas za snijeg cu isto naručiti otamo kad bude neki popust ili kad negdje naletim.
Inace ima tri para tenisica sad za jesen i nosi samo jedne- Skechers koje svijetle kad hoda. Sam je trazio tenisice koje svjetle, odnosno svaki puta je ispitivao zasto njegove ne svijetle da ovaj i onaj u vrtiću imaju svjetlece pa sam isto na Zalandu naletila na neke za manje od 200 kn koje svijetle. Vidim da u vrticu pola njih imaju te sto svijetle 🙈
Grizli to je obicno tako da ne odemo na izlet negdje gdje nam je blize, a dalje idemo. Mi smo bili u veljaci u Osijek Zoo i sve j bilo otvoreno i sve su se zivotinje vidjele tako da ce sigurno biti i sada. Meni osobno je neusporedivo bolji od zagrebackog. U Zagrebu ko da su one nastambe izgradene na silu od otpadnih materijala pa je svaka drugacija i sve mi djeluje natrpano. A i u zagrebackom zoo ima vise "sitnih" zivotinja a u Osijeku su bas velike -zirafe, antilope i sl.
Mi smo bile jučer u ZOO Zg i bezveze mi je. Obično idemo u ljubljanski i ne mogu se usporediti. I još smo parkirale dalje da ne završimo s probušenim gumama kod stadiona i G je inzistirala za romobilom, i dođemo do ZOOa i neki nadrkani čovjek koji radi na ulazu nam kaže da romobili ne smiju. I ja kažem ok, možete li ga negdje staviti i on mi pokaže tamo di se vezuju bicikli i ja kažem ok, imate za posuditi nešto da ga zaključam on mi nadrkano kaže ne. I onda sam ga morala pustiti tamo na cesti. Ponašanje nula bodova. Mislim sama sam kriva, ali nisam na stranici vidjela nikakve zabrane.
Poslije smo išle u Igrandiu, ne znam jeste bile, u Family Mallu, meni i njoj je bilo presavršeno. Znači iskakale smo se, bile ma svim atrakcijama. Prva liga za utrošiti vrijeme.
Danas idemo ili u Tuhelj ili AquaVivae😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Cure pitanje ako koja zna sto bi moglo biti M.
U petak je pocela povracat. Taj dan je nakon svakog obroka, navecer 38 temp. Subotu je samo nakon slanih obroka povracala temp 37.5., nedjelja nije povracala samo se zalila na bol u trbuhu i temp oko 37.2. Jutros se zalila na mucninu samo bez temp. Racunala sam viroza i da prolazi. Al sad navecer opet povracanje nakon svakog jela, proljev 2x, razdrazljiva al bez temp. Radila joj u petak i sad test na koronu negativno. Ne zelim paranoicna biti al premisljamo se dal trebamo se javiti u koju pedijatrijsku ambulantu ili ne 🤔. Posto joj najvise mucno je dok se vozimo dodatno me muci dal ju voziti ili ne jer bi morali 40 min se voziti do prve dezurne ambulante.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji