Amarin smo vise puta vrtili kao opciju, al uvijek naletimo na paprenu cijenu. Ja bas nemam tu sposobnost da uhvatim popuste nigdje Sjetim se svega u zadnji tren pa bude uzmi ili ostavi.
Zarice pretplati se na Maistra newsletter. Dodju popusti po 30%.
Sretan vam prvi rockas Angelly!
Mi za vikend ovaj nigdje, mm radno, ja i carica trebale uzivat al klinac, ona jucer u vrticu pocela povracat. Doslovno sve sto pojede izbaci, sinoc temp, cjelo vrijeme neka lagana do 37.5. Negativna na covid, vjerojatno neka crijevna viroza iako bas nitko ziv s kim smo bili u doticaju nema nista slicno. 🤷 A taman smo komentirali da je full zdrava vec duze vrijeme.
Tako da smo mi odlučili na put u Slavoniju onaj produzeni u 11.mjesecu. Nadam se da ce Zoo u Osijeku raditi. Docek planiramo u Mađarsku u tolice vidjela da imaju puno bolje ponude nego Slovenija. Hotel, polupansion sa dosta sadrzaja za djecu 3 noci - 800€ dok u Sloveniji slicne ponude okd 1000-1400€. Nismo dugo bili u Mađarskoj pa malo idemo isprobat kako ce tamo nam biti.
Cjene u nasim hotelima su boli glava. Valamar isto ima neku shemu na newsletter ako se ne varam na prvu rezervaciju neki popust.
Ako kojoj treba od booking kod za 10% popusta imam ja. Proslijedim. Doduse mora se rezervacija napraviti do sutra u 13 na bookingu, a tih 10% vracaju na racun nakon ostavrivanja nocenja. Rezervirat se moze bilo di i za bilo kad.
Zarica mi bili u okolici Pule i isli brodom na izlet na Brijine. Izeli smo i obilazak vlakicem uz vodica no skuzili smo da ta voznja traje sat vremena i u Safari parku si 10 min, a ostalo si u Tito muzeju i sl. pa smo nakon vlaka rentali ono rlektricno vozilo i sami se 2h vozali po otoku. I bilo je super... stali smo kod svih zivotinja koje su malca i nas zanimale. Mi smo vise za prirodu, a manje za fitoizlozbu o Titu 🙈 Tako da je izlet ukljucivao voznju, vrodom, vlakom i tim golf vozilom... di ces bolje 😀
Grizli moje iskustvo s madarskim toplicama je da su malo losijeg higijenskog standarda nego slovenske. Jednostavno je tamo tako 🤷♀️
Iskreno, ne pada mi na pamet davat 500+ kuna za zimske cizme. I to mu trebaju 'buce' za vrtic i jos neke čjepse gleznjace i jos tako za kcer .. njoj sam uzela u deichmannu gleznjace, a buce je naslijedila, njemu sam u Zari uzela buce, gleznjace jos trazim...
Mi jos nismo an Brijune isli 🤭 uvijek je a dobro to cemo lako blizu je. A bas bi mogli... dobra info za autic...
Ma kojih 500 kn za 1 cipele 😳😳😳... M sam uzela superfit povisene cipele na nekoj akciji za 200 kn i to je najskuplje sto sam joj od obuce uzela. Neke za snijeg sam nasla bas prekjucer u lidlu za 50 kn od lani model imaju ogromne 3 kosare pune tih cizmica. Za tih par puta debele zime tj mozda snjiega biti ce i vise nego odlicne. 2 para tenisica puma i champino uzela i gumene cizme. Mislim da ja za sve nisam potrosila 500 kn. Sta je najbolje imam 400 kn u froddo kupona i nemam pojma kad cemo to iskoristi jer ona nikad nece njihove cipele nikakve. Uopce neznam sto cu s tim kuponima kad bi netko bio bar voljan mijenjati te kupone za novce pa da joj kupim ono sto zeli. Al oko mene niko nece. 😒
Meni je Froddo bas losa obuca, imali smo od njih do sada tri para- papuce, tenisice i gleznjace i svo troje je bas nekako lose. Modeli neki cudni, a papuce su nakon tjedan dana sve izvana bile izgrebane ko da su godinu dana stare. Gleznjace imamo sad Geox koje sam na Zalandu na nekom popustu platila 200 kn, a bas za snijeg cu isto naručiti otamo kad bude neki popust ili kad negdje naletim.
Inace ima tri para tenisica sad za jesen i nosi samo jedne- Skechers koje svijetle kad hoda. Sam je trazio tenisice koje svjetle, odnosno svaki puta je ispitivao zasto njegove ne svijetle da ovaj i onaj u vrtiću imaju svjetlece pa sam isto na Zalandu naletila na neke za manje od 200 kn koje svijetle. Vidim da u vrticu pola njih imaju te sto svijetle 🙈
Grizli to je obicno tako da ne odemo na izlet negdje gdje nam je blize, a dalje idemo. Mi smo bili u veljaci u Osijek Zoo i sve j bilo otvoreno i sve su se zivotinje vidjele tako da ce sigurno biti i sada. Meni osobno je neusporedivo bolji od zagrebackog. U Zagrebu ko da su one nastambe izgradene na silu od otpadnih materijala pa je svaka drugacija i sve mi djeluje natrpano. A i u zagrebackom zoo ima vise "sitnih" zivotinja a u Osijeku su bas velike -zirafe, antilope i sl.
Mi smo bile jučer u ZOO Zg i bezveze mi je. Obično idemo u ljubljanski i ne mogu se usporediti. I još smo parkirale dalje da ne završimo s probušenim gumama kod stadiona i G je inzistirala za romobilom, i dođemo do ZOOa i neki nadrkani čovjek koji radi na ulazu nam kaže da romobili ne smiju. I ja kažem ok, možete li ga negdje staviti i on mi pokaže tamo di se vezuju bicikli i ja kažem ok, imate za posuditi nešto da ga zaključam on mi nadrkano kaže ne. I onda sam ga morala pustiti tamo na cesti. Ponašanje nula bodova. Mislim sama sam kriva, ali nisam na stranici vidjela nikakve zabrane.
Poslije smo išle u Igrandiu, ne znam jeste bile, u Family Mallu, meni i njoj je bilo presavršeno. Znači iskakale smo se, bile ma svim atrakcijama. Prva liga za utrošiti vrijeme.
Danas idemo ili u Tuhelj ili AquaVivae😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Cure pitanje ako koja zna sto bi moglo biti M.
U petak je pocela povracat. Taj dan je nakon svakog obroka, navecer 38 temp. Subotu je samo nakon slanih obroka povracala temp 37.5., nedjelja nije povracala samo se zalila na bol u trbuhu i temp oko 37.2. Jutros se zalila na mucninu samo bez temp. Racunala sam viroza i da prolazi. Al sad navecer opet povracanje nakon svakog jela, proljev 2x, razdrazljiva al bez temp. Radila joj u petak i sad test na koronu negativno. Ne zelim paranoicna biti al premisljamo se dal trebamo se javiti u koju pedijatrijsku ambulantu ili ne 🤔. Posto joj najvise mucno je dok se vozimo dodatno me muci dal ju voziti ili ne jer bi morali 40 min se voziti do prve dezurne ambulante.
Sortiraj odgovore
Najstariji