ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    26. Listopad 2022. 17:31

Kako znati da je srijeda...A je bolestan i ne ide opet u vrtić... izdržao je tri dana wuhu 🙈😏
    .
    Deset dana kod kuće i ništa mu nije bilo... nos mu prošao, kašlja nema. Treći dan vrtića...nos curi u potocima,kašlje ko neki deda i ima upalu uha. Party xD 
    Dobili smo antibiotik napokon i nadam se da će ovaj put onda to stvarno se izliječiti jer sam već lagano luda.
    Kaže pedijatrica da ih je jako puno dns došlo iz vrtića... očito nešto vlada i taman da je prizdravio navukao opet.
    .
    Grizli zvuči super al isto bih rekla da su premaleni,nemaju oni strpljenja čekati duže od 10minuta išta 🤣 Ja bi rado u Gardaland.

Simbalija
    27. Listopad 2022. 11:15

Cure, znam da ste već pisale o tome i taman kad sam se odlučila za toplice Jezerčica piše da su zatvorene.. Koje su po vama super? Tuhelj? Ili imate preporuku nekog super hotela sa unutarnjim bazenima za klince.. Htjela bih se negdje zaletiti sa G,  ali nisam pametna gdje. Ne bih da je baš preeedaleko od Rijeke🙂

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    27. Listopad 2022. 11:19

Mare, ja svojoj dajem za imunitet sirup Biostrath i ja ga pijem. Ne znam sjećate li se kako smo stalno bile bolesne,  malo ja malo ona,  e pa od kako ga pijemo je sve ok. Njena grupa je bila desetkovana više puta od raznih upala, ona se drži. Mene par puta grlo krenulo boljeti i stvarno se brzo povuklo, a inače vučem kašalj po par mjeseci.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔

Lavica27
    27. Listopad 2022. 11:59

Mare brzo ozdravljenje, nazalost tako je u početku al ubrzo se to prorijedi! 
    Izgleda da smo svi zamislili isto 😁 Mi cemo do Cateza ili Olimije u ponedjeljak,racunam nece biti tolika guzva .. Meni su i aqua vivae toplice ok. 

mrgud_zg
    27. Listopad 2022. 14:12

Brzo ozdravljenje svima 🤞
    Mrgud isto bio prehlađen, srećom samo kašalj. Pa onda neki proljev. Sad je ok 
    Mi ćemo za produženi  vikend u Istru. Nešto ko loša ono nedavno. Brijuni, Aquarium, Papago, špilja... Imamo okvirni plan pa ćemo prilagođavati ovisno o vremenu.. mi nismo ljubitelji toplica 🙈
    U svakom slučaju svima želim dobru zabavu za vikend 😉

Angelly
    27. Listopad 2022. 15:31

Vidim svi negdje gibate za vikend, priduzeni kako kome. A mi doma al imamo krstitke i proslavu T rockasa 🥰 bas sam si nekak uzbudjena. 

Simbalija
    28. Listopad 2022. 09:26

Uh na Kvarneru i ne znam baš,  ali nisam ni istraživala kako mi je to doma. Za Istru znam da je Amarin super,  makar s novim cijenama ne znam tko će si moći priuštiti..
    Meni je Čatež baš super za klince.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.

Lavica27
    28. Listopad 2022. 12:43

Za usporedbu Mikio, mi smo bili u 3/2021 u Amarinu, 3 dana i 2 nocenja platili za nas cetvero 230 EUR. Tako da bas su poskupili...

• LoSaLoSa
    28. Listopad 2022. 13:50

To su sve kao neke redovne cijene no i falkensteiner i Amarin se mogu dobiti puno povoljnije, samo treba pratiti popuste i biti mozda malo fleksibilan. Ako bas hoces neki izriciti datum cijene su vise. Za Amarin se da naci bez problema za 100-120 EUR noc jos uvijek. No sad za produzeni vikend su cijene naravno više.
    Meni je muz do sutra na sluzbenom putu  ono... da nam pokvare produljeni vikend 🙄 

• Zarica
    29. Listopad 2022. 01:11

Mi sutra svadbu imamo, preksutra rodjendan, bit ce hekticno cini mi se. Da sam ranije skuzila da je utorak praznik sredila bi mm da uzme godisnji, al sam skuzila prekasno, on ne razmislja toliko unaprijed Losa, Mrgud, daj mi prodajte te Brijune, zanimljivo mi zvuci. Znam Losa da si pisala al zaboravila sam. Htjela bi da nam je to mozda iduci izlet.
    Ja odusevljena kolko malac nije bolestan. Danas je cak i onaj dosadan kasalj okopnio. Bio mi je dva dana iz predostroznosti doma ovaj tjedan, i rapidno se popravilo stanje. Tak da zapravo nije jos bio onako zaprav bolestan od kad smo krenuli u devetom mjesecu.
    Angelly, dobar vikend :)
    Grizli, mislim da bude vam super, M je vec vise puta iznenadila u izazovnim situacijama, a ak imate tamo i prijatelje sigurno ce vam znati reci kad kuda ici. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.