ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    08. Studeni 2022. 18:52

Ma ok to za inhalaciju kad se inhaliraju lijekom nego sam mislila možda bolje izbjegavati inhalacije samo za začepljen nos i kašalj dok su pluća čista, da ne sjedne onda to na pluća zbog inhalacije. Znam da je netko to pisao al ne sjećam se za šta je bilo.
    .
    Scream free mi zvuči ko utopija 🤣🤣🤣 planem ko šibica i baš kužim da sama sebi idem na živce i želim to pokušati smanjiti i isprobati neke druge metode jer realno mogu vikat do prekosutra neće me poslušat nit će to upalit. 

mrgud_zg
    08. Studeni 2022. 19:22

Tarife fkt zvuči grozno kad je beba bolesna 😬
    Mikio užas da vam se tak brzo ponovilo 🙄 nemam iskustvo ali vječito svi imaju preporuke za srebrnjak. Meni je isto žao kaj se mi nismo odmah prebacili gore, nisam uopće s Klaićevoj zadovoljna 😒
    Mare mislit ću na vaše zdravlje sutra 😂
    Kaj se tiče Interlibera mi ćemo sigurno po jednog velikog Pina još. Pip i popi smo ful puno posuđivali u knjižnici, a nisam ni bila svjesna kolko su skupe 🙈  mis lavljeg srca je baš lijepa knjiga, to je dobio. Vidim da superknjižara ima dobre online popuste. Vjerujem da su to sve popusti online isti ko i na Interliberu. 
    E moram vas se pohvaliti da mali već par noći uopće ne pita za dudu. Onih dana dok je još bio bolestan se znao probuditi i pitat il' prije spavanja tražit, ali evo već par dana ni riječ. Baš sam sretna što je to poglavlje napokon iza nas 🤭

• Zarica
    08. Studeni 2022. 23:11

Bravo za mrguda :)
    Maloj je sad vec dosta bolje. Pretpostavljam da ce skupljat svasta iz vrtica sto mali donese, al nadam se da ce zbog toga biti snaznija kad sama krene u vrtic. Bar se tjesim :P E tolko su mi komplicirane trenutno bilo kakve obaveze. Sad mi se nesto zaredao zubar i s klincima mi je sf naci termin. Mala samo doji, muz radi non stop, a onda jos i mali. A muz malu nemre nosit zbog ledja. Znaci kad nesto trebam obavit treba mi doc neko da pricuva malu i to moze bit samo nevecer kad muz ne radi da on bude s malim. A da ne spominjem da i on ima terapije za ledja i svakakve obaveze pa to budu samo tu i tamo neke veceri, pa onda ispadne da zubar tad nemre... I tak mi je sa svim zivim sto zatrebam napravit, bas iritantno. A kao na porodiljnom sam i realno bi mogla bilo kad, al skroz ovisim o drugima. No dobro, sve ostalo je chill :P Danas sam isla s malim sama slikat zub. On me cekao u cekaoni dok nisam obavila (trajalo je minutu al bas mi je novi korak)
    mrgud, muz mi nedavno bio u Londonu i kupio englesku verziju jedne od Pip i Popija. Mislim da je bila malo jeftinija nego kod nas Nije bas takav tvrdi uvez kao nas, al svejedno,hhhh. E da, sjetila sam se jos Grubzona. Fora je slikovnica, nju su tete citale cesto u vrticu. Mi napokon dogovorili sa stolarom da nam izradi na zidu police za knjige. Jedva cekam da se sve to postavi. Jos to i zastori i njegova soba ce bit potpuna. 

Grizli
    10. Studeni 2022. 11:43

Cure sinsay ima 11% na sve i ima brdo brojeva. Ako kojoj sta treba. Napokon dobili gornjih djelova za curice 😊

Grizli
    10. Studeni 2022. 11:46

Knjige ove godine ne narucujem nista, na interliber ne stignem, a prosle narucila brdo i na kraju je puno toga istog dobila jer joj svi kupuju knjige. 
    Lidl mi se cini ove godine ima vise "muskih" igracaka bi rekla. 
    Mrgud bravo za dudu!
    Nadam se da ste svi ozdrvaili.

mrgud_zg
    10. Studeni 2022. 13:11

Mikio super cipele izgledaju 👍
    Držim fige za drugi auto 🥳🥳🤭 
    Kaj se tiče igračaka i kataloga, mi smo se danas zaletili samo po lokomotive na baterije u Lidl, jer mali svaki ali svaki dan želi slagat te drvene pruge, a imamo 1 lokomotivu koja radi i 1 koja je doslovno na izmaku snaga 😂, pa si mm nije mogo pomoć i odmah je kupio 2 😁. Vagona imamo hrpetine 😂 zabranila sam svima da nadokupljuju pruge jer kad sve složimo bude preko cijelog boravka 🙈
    Na Interliber ću najvjerojatnije sama danas popodne 🤭 koja divota 😂 pa ću odmah kupit nešto umjesto bake i dede da imaju za neku prigodu 😁E moj mali je  opet u ne želim se pokrivati fazi. Izluđuje me. Noćas me zvao u pol 5 da mu je pun nos i da mora piškiti. Nije ni čudo kad se smrzne 🙄 spava u bademantil trenutno. I onda mu gornji dio bude topli, noge ledene... Jel ima netko ovakve pidjame  https://www.sinsay.com/hr/hr/jednodijelna-pidzama-3730j-77x ? S obzirom da nema šanse da bi obukom vreću za spavanje mislila sam mu prodat neku priču ovim pidjama, ali me zanima kolko su tople il' nisu uopće. Nisam ih vidjela uživo....

Grizli
    10. Studeni 2022. 17:07

Ta pidzama je dosta tanka al onako plišana. Po meni je mana to sto su stopala opet gola tj treba se opet carapice staviti i drugo ako treba na wc tokom noći moras ih skroz skinuti jer nema dole za otkopcat nogavicu kao one za bebe.
    Prijatelji su klincu od 3.5 godine uzeli za spavanje ovakvu neku sovu https://www.mall.hr/djecje-vrece-za-spavanje/happy-nappers-vreca-za-spavanje-ljubicasti-jednorog-fiona s time da je plavo siva neka..i mali bas voli soavat u njoj a u klasicnoj bebi vreci nije nikad htio. Rekli su da se moze okretat i ispod je u tankoj pidzami ako treba ici piskit nije problem. 

• Hani
    10. Studeni 2022. 17:13

Da ste zdravi što prije🤞
    Moji spavaju pa da se javim...😁
    Vezano za pokrivanje, evo G napokon spava u krevetu I čak nije tolika borba za pokrivanje, tako da ima nade i za vaše...😆
    Dudu sam odrezala po nečijem savjetu, mislim grizli... Bilo je par dana borbe, Al sad je ok. I zube napokon pere jer sam ga navukla na igricu za nagradu, stvarno više nisam znala šta bih. Pelenu ima kad spava, a ja nemam volje trenutno odvikavat ga budeći ga. I još mu koji put pobjegne po danu.
    Prihvatio je brata, sad su si dobri.😁
    Ima zabranu vrtića do 3. godine, ali namjeravam ga upisati dogodine, naravno ako dr dozvoli.
    Jere plače...nastavljam kasnije...😘

ivana.s
    10. Studeni 2022. 21:15

Boook!  Nas dvije smo nove ovdje ❤❤
    Viktorija ima 2 godine, 9 mjeseci i 13 dana 
    Nadam se da sam dobrodosla, tipkamo se i dalje...
    Inace po zanimaju profesorica 🤓

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

MaRe
    10. Studeni 2022. 22:19

Mrgud ja imam za sebe takvu jednodjelnu s Alliexpressa...i premekana je i topla ko dekica ☺️
    Mali spava u onoj pidžami/vreći bez nogavica iz lidla...topla je ali isto makne deku pa su mu noge led ledeni. Pokrivam ga po noći ako se probudim za wc.
    .
    Mikio držite se 🤞 Joj i mi moramo do trgovine po zimske cipele....to mi je sad najgore s njime ići...prošli put smo na jedvite jade probali papuče. 
    .
    Lucija dobrodošla 🙋🏻‍♀️
    .
    Hani jeste se već uhodali s novim članom? 🥰🥰 
    .
    Ja stalno gledam šta bi mogli malom za Božić i rođendan i nemam pojma....ima igračaka i previše... ništa mu ne treba a opet jbg nešto mu moramo uzeti 🤔 Moji bi mu uzeli ploču za pisanje,nekog dinosaura što riga vatru a ja gledam sad na Alliexpressu one oblike s magnetima što se slažu, tamo su u pola cijene nego tu kod nas a stignu za neka 2-3 tjedna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.