ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoSaLoSa
    21. Listopad 2022. 07:12

Damnarexx ako nisi zadovoljna na poslu probaj otvoriti obrt za fotografiranje pa uzeti poticaj od drzave i kupis si fotic ili opremu koju trebas. Ako ti nece ico zatvoris obrt 🙊 Tako je nekoliko mojih frendova u zadnje vrijeme otvorilo obrte ili d.o.o. nisam ziher za svasta. I prvih godinu dana su imala cak love i za ona davanja i sebi isplatiti placu i da nista ne rade.
    Zarice mog muza vec tjednima grlo boli.
    A nisam se pohvalila da malac ima 12.8 kg... udebljao se od 5 mj kilu 😆 visok je 98 cm. Napokon je krenuo jesti i to jede bas i variva, meso, voce... jedino salate ne zeli. 
    Mi smo do sad imali 10+ bronhitisa i nikad nije zbog toga antibiotik dobio. Uvijek smo to ventolinom riješili u par dana. Ja se vise s tim prehladama puno ne zabrinjavam, dode-prode. Kako veli doktorica postupim i gotovo. Cekam da prode i da stekne neki imunitet. 🤷‍♀️ Trenutno nekih 10 dana ne kaslje nit smrca pa bi mogao danas pocet 😆

Lavica27
    21. Listopad 2022. 08:11

Cestitam Hani od srca!
    Losa, nazalost kod fotografiranja moras imati majstorski ili obrtničku za to zanimanje, susjeda mi je isto pocela kao Damnarexx pred 5 godina i mozes dobiti poticaje samo ako napises da si za video (totalni nonsens!) I evo sad je iz drugog pokušaja uspjela i dobila poticaje, isto hrpu opreme uzela. 
    Zelim svima bolesnima ozdravljenje💗

annika
    21. Listopad 2022. 11:57

Hani čestitam♥️
    ja nikako da miki0 napišem zašto vas ped ne pošalje krv vaditi ako tako ništa ne jede i eto- sve u redu. Nama je ped isto poslala uputnicu jer M isto ima malo vise od 12 kg i ne jede baš ali nikako da izvadimo krv jer je on bolestan jos od one upale grla- nastavila se na nju neka viroza i šlajma koliko u životu nisam vidjela, dva dana ok pa onda uhobolja jer mu je nos poštopan i temperatura. Pokušavam zaliječiti bez antibiotika, taman dok nam se dr vrati s bolovanja u ponedjeljak cu vidjeti hoce uspjeti. Ja sam s M krenula u obradu zbog nepričanja- i brat mu je kasno progovorio i nije da M ne priča ali to je vise jednosmjerno, kaze sta hoce a odgovora nema na bilo kakvo moie pitanje, tako da se vozamo po doktorima. 

[iimg]

• LoSaLoSa
    21. Listopad 2022. 16:16

Da da Lavice krivo sam napisala... za obrt treba majstorski no moze se ono nest drugo otvoriti gdje ne treba... za marketing ili sta li vec. To i influenceri imaju 😀 Uglavnom treba se raspitati, mislim da se moze dobiti poticaj... jos posebno za žene. 
    U Kauflandu sam jucer vidjela zgodne pidzamice, gacice, bokserice, potkosuljice, carapice i sl. na Paw Patrol i za curice i za decke. Pa ako malci vole pogledajte. Cijene su isto ok.

• LoSaLoSa
    22. Listopad 2022. 16:59

mikio ima nas susjed iz Dechatlona bicikl na pedale od 3+godina i super je. Moj se malac vozio na njemu, no mislim da cemo ga u prpoljece kupiti. Ja isto nemam pojma sta bi uzeli jer realno sve ima pa ga nit nista ekstra ne veseli. 
    Inace poceo je s pricom, ako cu puno jesti biti cu debeo 😳 Ja ostala u soku odakle mu to. Doma sigurno tako ne pricamo, a nit tv ne gleda u tom smjeru pa vjerojatno iz vrtica. No nekako mi je nevjerojatno da bi tako nesto bilo tko rekao djetetu 🤔 veli moj muz da su mozda o tome pricali u vrticu u smisli dana hrane koji je bio ovaj tjedan pa ako previse jedes da si debeo. No to se definitivno na njega ne odnosi 🤦‍♀️ Objasnila sam da ce biti jak i velik ako jede, a ne debeo 🙄 

Valkris
    22. Listopad 2022. 21:43

Hmm LoSa, vidiš, ja sam npr jučer komentirala za malu da se lijepo zbucala otkad je počela jesti (jer je bila jako velika nejelica) i ne bi mi ni najmanje palo na pamet da bi L to mogao protumačiti ako jede da će biti debeo, ali eto ti primjer 😐
    Mikio, pokloni 🤦 glava me odmah zaboli. Već par dana se svađaju oko nekog kamiona, toliko sam ispizdila jučer da sam poslala muža u plodine da kupi još tih nesretnih kamiona 🤣
    Pa kupi joj onda mali štafelaj možda i još bojica, pastela ili tako nečega, knjiga, i nek se razvija u tom smjeru.. Ne mora biti spretna na motoru. Ima u plodinama mali usisavač, set za čišćenje, mikser, vesmasina. Mi to sve imamo i oko toga se trgaju. Uzmi joj set za frizerski salon pa nek se frizira, to sam vidjela u vrtiću i da se curke oko toga trgaju..
    Moji vole vozila, legice, kuhinju. To im kupujem. Imaju slikovnica dovoljno. Bojice imaju jedne i bojaju jednom u mjesec dana i ok. Al zato autića imaju milijun. Tako i legica, hrpu. I sve slažu. Ja ću njima uzeti legice i autice za božić 🤣

Grizli
    23. Listopad 2022. 10:38

Mi cemo za Božić M uzeti vjerojatno nekoliko sitnica tipa puzzle koje obozava u zadnje vrijeme, set za friziranje i mozda jos neku sitnicku da se napuni vreca it Tedija koja je velika 1.2 m 🤭. Meni bila vreca top. 
    Za rođendan idemo u smjeru da joj svi skupa obitelj poklonimo put u Disneyland. Ona bi mogla satim gledat one parade njihovu na YouTubeu. Tema rođendan će nam biti Mini... Baš se uživi i dvaki put kad vidi tu paradu kaže ja tako želim tamo ići. Najbliži je u Parizu pa smo mm i ja dogovorili da ćemo ići na proljeće ili ljeto tamo, a onda su baka i nona rekle da će ako ne smisle ništa pametno da joj treba dat novce za taj put. Ona recimo je skužila bi ja rekla kad nešto na poklon dobije unaprijed ili naknadno. 
    Na putu sad je rekla da joj je baka dala novce za majicu i mi smo tražili majicu da kupi od tih novaca. A te novce joj je moja mama dala skoro mjesec dana prije puta. 

• LoSaLoSa
    24. Listopad 2022. 20:04

Grizli meni se ipak cini da su oni mozda mali za Disneyland, mozda za godinu-dvije. Iz pariskog se ja sjecam ogromnih guzvi, doslovno cekanja po sat-dva da se vozis po dvije minute. Moj jos nema bas toliko strpljenje i vjeroja o bi mi dosadilo. Realno kad stojis u redu nije bas nest zanimljivo. Bila sam pred Bozoc i sjecam se da sam se smrzla, a te parade u u americkim puno puno bolje. Oni tamo imaju i jacu tradiciju toga. Svakako rezervirajte neki od hotela u sklopu resorta. To me odusevilo vise nego sam park 😆  spavala sam u nekoj gusarskoj sobi 😆

Lavica27
    24. Listopad 2022. 22:59

Bas sam ja to htjela napisati Losa. Mi smo bili nabrijani da ih vodimo i bili kumovi ovo ljeto sa sinovima 9g i 5g i kaze da iskreno da je ovaj manji mladji na pola toga ni ne bi mogao Ici...a kad se vec iskesira da bar uspije sve isprobati. Pogledaj malo recenzije na Putoklinci na FB ako ima sto.. ako zelis, naravno. 
    Losa Gardaland ima istu shemu sa sobama u kompleksu, prekul!

Grizli
    25. Listopad 2022. 09:18

Hvala cure, gledala sam vec na Putoklincima i jos nekoliko stranica. Imamo rodbinu neku u Parizu pa imamo i iz prve ruke info. Definitivno ne bi isli po zimi to vec znamo, a pikiramo nesto mimo nekih blagdana, vjerojatno u tjednu. Moju recimo odusevljava gledat predstave naravno kraceg trajanja ne sad nesto satima, razgledavat dvorce cak i prave dvorce. Vidjela sam da u kategoriji od 0-4 godine imaju cak i dosta sadrzaja ako ne ciljas samo na one vlakice, vrtuljke i slicno. Gardaland, Mirabilandia i slicni parkovi u Italiji su nama relativno blizu tako da za njih ćemo cekat da bude dovoljno velika da ide. Mi smo tamo bilo brdo puta na 1 dan pa bi ovo bilo bas obiteljski dozivljaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.