Pazite ovo, jucer me iz vrtica zvali, T upao 😱 a ja miks emocija... nekak sam si u glavi imala da je jos god dana doma...mali je jos itd. Kad ono lik krece za 3 tjedna u vrtic. Kud i kak prije... 😅
Mi smo vec tjedan dana doma, zakurio je prosli cetvrtak, nismo uspjeli skinuti temp.sa 39,8 jer ne smije ibuprofen, a paracetamol je njemu ko da mu vodicu dajem 🤦🏼♀️ Zamatali smo ga mokrom plahtom i bas je bilo stresno, al sad je ozdravio.
Zarice sokiralo ne ovo za zub😳 pa kak tak sam od sebe? Jesi isla kod zubara?
Angelly super za vrtic
Mene ce ova bolovanja unistiti🤦🏼♀️ Ja vise uopce nemrem pratiti na poslu kaj se dogada. Mislim da bum ga odsad ostavljala mami kad je bolestan.
Mikio 🤣🤣🤣🤣 prvo bravo za muža i rezervaciju al ovo s loncem 🤣🤣🤣🤣 definitivno ste baksuzi haha...nadam se da uživate i da se ništa više nije dogodilo 🤞🤞🤞
Angelly leti vrijeme...i bravo za vrtić 🤗
.
Mi ćemo izgleda opet biti kod kuće ovaj tjedan jer je počeo češće kašljati i opet mu nos curi xD Vidjet ću kako će sutra biti al mislim da ću ga ostaviti kod kuće. Tete znaju da ne radim i odmah nas upozoravaju čim se malo nakašlje 😏 Bude mu par dana dobro i pred kraj tjedna krene nos i kašalj... znači mogu tražit neki posao od ponedjeljka do max srijede 🤣🤣
Mare
Meni je pukao zub tako da sam zagrizla u cokoladu za kuhanje koja je prethodno bila u frizideru. Znaci malo je tvrdja bila, ali ipak... nije ni meni bas jasno kak se to dogodilo, al kao da imam neke krhke zube. Isto sam slomila jedinicu prilikom pada, a i svako malo neki problem ovaj ili onaj...Sto plomba imam. I jako su podlozni kamencu pa moram na ta ciscenja, pljeskarenja... A koristim sve vrsta alata za pranje i ribanje zuba, nema pomoci. A nisam na hitnu htjela, ne znam kako bi to s malom bilo da se probudi kad me nema po noci.
mikio, bas sam se i zacudila kad sam vidla sliku iz Rovinja, pa super:) Kak vam je tamo? U hotelu?
A nije mi fora to kak su banda u vrticu. I jedan od tih malih ne prica normalno vec izmislja slogove i rijeci i tako govori sto na sat. Moj mali to kopira i sad stalno tako besmislice izgovara. Vele mi tete da one to odmah stopiraju u vrticu, ja ne znam sta bi. Kad ignoriram non stop baljezga, a da ga opominjem mozda bi i gore bilo. Al uz sve to, oni su tako sretni u vrticu, kad jedan drugog vide ujutro to ko da ljubav frca
Angelly, drz se:) A jel plan B bio baka ili? Mozete onda kombinirat ako bude tesko?
Mi sutra imamo krstenje, bas mi se nekako neda to sa slavljem i sve sto ide uz to. Najradje bi da se krstimo u tajnosti i bok.
Nama je opcija bila cuvalica i baka. A sigurno cemo ga ove god vise malo stedit, mozda ce ga i pod normalno cuvalica cuvat petkom i tak. Vidjet cemo kak ce ic. Inace Zarice mi imamo krstenje za rockas😁 a popodne ide N na jedan rodjendan a u ned nam dolaze frendovi 🤪 bit ce lud vikend. Al veselim se.
Mare ja ne bi fermala tete kad prigovaraju na kasalj i nos...jer realno on ce ti slinit i kasljat do tam negdje 4.mj realno. I kaj kaj ne radis, mozda imas razgovore za posao il nes svoje osnivas...u krajnju ruku ti njih placas i njihov je posao cuvat i ucit klince.
Cure jel planirate ove god slavit djecje rockase da zovete klince? N ce imat u igraonici tu na kvartu, mene bas zanima na sta ce to licit 🤣
Zarice kako prošlo krštenje?
Za pričanje u vrtiću ...moj je s malcima pa zna puzati i vikati gu gu ga ga 🤣🤣🤣 Al slatki su mi...svima je upamtio imena i onda ih nekad kod kuće kad prepričava što je bilo sve redom nabroji.
Angelly ma ono baš mi bzvz što nam toliko napominju to....evo od petka doma ne kašlje ni preko dana ni preko noći...nego kad spava i onda kad se krene budit počne kašljati pa to traje dok se ne digne... možda onda probudi djecu tam 🤷🏻♀️ Ujutro ako bude ok šaljem ga a njima ak ne paše nek ga vrate kući 🤣 Druga stvar da je sad baš ono bolestan,da ima temp,ne može disati itd.
Za rođendan mislim da još nećemo tako...izbjegavam te dječje rođendane dok mogu 🤭🤭 Doma roditelji,par prijatelja,kumovi i dosta.
Ojla! Ja sam ko MaRe, zelim izbjegavati te proslave u igraonicama dokle mogu 🙈 Mi smo do sada bili u dvije razlicite igraonice na rodendanima i onako... ok je to njemu no nista ekstra. Imali su te neke kao tobogane/dvorce i bazencice s lopticama, to slicno ima u vrticu pa mu nije nesto jako zanimljivo bilo. Malo ih je nesto voditeljica tamo zabavljala i to je bilo to. On ce slaviti u vrticu uz tortu, tako svi slave. A doma cemo pozvati moju i muzevu bracu s djecom i dede i bake, i to je to.
Mi bili na produzenom vikendu u okolici Pule. Posjetili smo aquarium gdje sam malca jedva van izvukla koliko mu bilo zanimljivo. Osobno mislim da aquarium nije nesto ekstra (bila sam u boljima) no njemu bio super. Bili smo i na NP Brijuni i isto odusevljen voznom brodom, vlakicem, elektro auticem... i jos vidio zebre, slona, dinosaura 🙈 i dr. zivotinje. Vrijeme je bilo super i ja sam se cak u moru okupala, malac i muz ipak samo u zatvorenom bazenu. Tako da smo se evo vratili puni dojmova 😀
mikio nama uvijek bude kad idemo na more ko da mu se sve pogorša, a zapravo krene iskasljavati van šljam koji mu je unutra cijelo vrijeme. Obicno nakon dan dva na moru bude puno bolje. Ako joj nije to na bronhima i ako nije bronhitis nece joj dati nista posebno pedijatrica. Samo treba cistiti nos i eventualno dati fluimukan za iskasljavanje da to baci van. Vec sam ovdje pisala da nama kod takvih situacija kad idu vam smrklji i kad je "pun" pomaze samo inhalacija Viscofluom. To mi je preporucala pulmologica na hitnoj, dok je recimo nasa pedijatrica protiv inhalacija time. No to nama jedino pomaze tako da koristimo.
mikio, mom malom bas smeta voznja u autu. Cesto krene kasljati kad se vozimo. Dal je zbog nekog zraka u autu, klime (mada ju minimalno palimo), pojma nemam. Nama na moru se obicno instant popravi situacija, nemamo cak ni tog pocetnog iskasljavanja. Bas si mislim da ne zivimo u Zgu da bi mali bio boljeg zdravlja.
Sad mi je dr izvadila skroz taj dio zuba, veli da mora sad proc neko vrijeme (vec mi je ispalo i to punjenje koje mi je stavila privremeno), a onda cemo ponovno nesto radit na njemu, i na kraju vjerojatno krunica da spasi zub. Vidjet cemo kak ce to ic, zasad ne jedem na toj strani usta i naravno vec su mi se desni upalile na drugoj strani. Valjda je to prevelik teret za desni.
Krstenje je proslo super, lijepo je vrijeme bilo, u dvoristu smo kod mojih slavaili. Al sumnjam da cemo opet tako neke vece proslave, bas smo lijeni za to.
Rodjendan ne planiramo s klincima. Isto se dobro proslavi u vrticu.
Sortiraj odgovore
Najstariji