ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    18. Listopad 2022. 00:57

Vidim da se ne vidi cijela slika. Uglavnom na amazonu mozes upisat 'boon bundle building bath toy set'. Mi smo uzeli za 30 eura onaj di pise da ima 13 djelova (sa slike gore). 

• Zarica
    18. Listopad 2022. 01:05

Nama u vrtic sutra dolazi kazaliste. On se inace u pravilu prestrasi na predstavama i bas me zanima kak ce mu bit sad s ekipom. Rekla sam tetama za situaciju, al nekak mislim da ce uzivat. A u petak imamo radionice s roditeljima za dane kruha gdje cemo raditi kruh i sto vec sve smisle. 

Simbalija
    19. Listopad 2022. 09:37

Mikio nama najčešće ne daje antibiotik bez vađenja krvi i mokraće.. Iako njegov stav je da ako dijete dugo kašlje od nečeg virusnog da se vrlo često nakelji i bakterija pa da je dobro popiti antibiotik. Možda se vodi istom logikom..
    --
    G se prije kupala u kadici sa onim čašicama za igru iz ikee i patkicama i to bi trajalo preko pola sata. U zadnje vrijeme se želi samo tuširati na nogama,  perem joj kosu svaki drugi dan. Ne radi dramu pa nemam savjet za to.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Valkris
    19. Listopad 2022. 19:29

Mikio, vjerojatno je zato što traje 4 tjedna. 

Moj je prekjučer kroz noc počeo kašljati ko konj, dali smo mu čaj luk jabuka uz puno meda i limuna , inhalirali sinomarinom efedrin,isprali nos, sirup bronhomax kids, ravensara u difuzor, danas kaslje 30% onoga od jučer.

Ifka, i mi usta sake stopala prošli tjedan mislim, ali mi smo si blizu koliko se sjećam pa nije čudo da kruži okolo. Ali kak 3.put?? Šta nije da se to jednom dobije??
    Mikio, za kupanje nemamo problema srećom osim pranja glave, to su drame. Pa kosu pere jednom do 2x tjedno. I to mu kažem ako ne peremo kosu dugo vremena da će mu bube krenut po glavi, pa sam neku mucicu ubacila i kao skinula mu s glave i rekla oh ne bube su krenule, pa smo oprali glavu bez suza 😂😂😂
    Zube peru bez problema isto većinom, kad krenu kenjkat kažemo da moramo ići zubaru ako ne peremo zube i predaju se. Dala sam im da jedu neke kras prstencice i zubi su im bili smeđi od toga (to su ko neke pahuljice pa su se zaljepile za zube) i odvela ih pred ogledalo da vide kako su im zubi zmazani, pa oprali pa opet pokazala kako su sad čisti i da ne moramo kod zubara.. 

ifkaminja
    19. Listopad 2022. 20:37

Kolko sam ja shvatila, usta,šake,stopala uzrokuje više virusa iz "iste grupe". Kak valjda više ne znaju kak da nazovu te sve dječje bolesti, pa imaju tak glupe nazive 😂 (peta bolest, šesta i slično)
    Kolko ona svakaj stavlja u usta, čudo je da je "samo" tri puta pokupila 🙄
    Moram bolje proučiti.. kolko točno ima tih virusa u "toj grupi" da znam kolko ih još možemo pokupiti.
    Već sam postala stručnjak za dijagnostiku ove 🙈

Damnarexx 🌺
    19. Listopad 2022. 23:05

Ifkaminja ajme drz te se🤐🤐 nama je ta oralna faza odavno prosla.
    -
    Evo mene na brzinu, da se malo javim 🙃
    T je prohodao pred cca 20 dana, ide u vrtic i super se adaptirao . Grupa do grupe su, pa ih cak nekada u spoje.
    E je bez pelene vec 3mj, odmah sam s skinula i dnrvnu i nocnu, u pocetku sam ju po noci figla kad bi vec dosla u sobu (cvili, zove, duda🙄) pa usput kazem da piski. Sad zadnnih mj dana vise ne, jer izdrzi do jutra...pobjegne joj rijetko.
    Zato se dude nikako rijesit 🤬 nema ju precesto, al ne daj boze izgubit ju. 
    Trenutno smo svi bolesni, T nas zarazio sa crijevnom virozom, neka cudna od 24h, ni toliko... Ja sam se oporavila,a njega jos muci 💩 pa ne idu u vrtic. Samnom su ujutro, a pop ih on preuzima.
    Ja trazim novi posao, jer nam ovo u smjenama ne funkcionira 🥺

• Zarica
    20. Listopad 2022. 22:21

mikio, bas je zrasla. Mi na 87 i isto kila. Moj mali kaslje vec neko vrijeme, al ok je. Nema bolesti zasad. Inace bi mu se takav kasalj obavezno razvio u neki uzas, al evo sad je konstantno isto vec par tjedana. I normalno ide u vrtic. Tak da smo bas zadovoljni. Mene nesto grlo zeza non stop, nikak da prodje. Iritantno. 

Grizli
    20. Listopad 2022. 22:35

Mikio nasa pedi recimo kod dugotrajnog kaslja kojem ne pomazu sirupi nama isto da antibiotik bez vađenja krvi. Prvi put sam cak sama otisla s njom privatno vaditi krv od "straha" od antibiotika, na kraju iako je  nalaz bio u granicama mm me nagovorio da joj ga damo. I na kraju ispalo ispravno. Iskreno nisam za trpa je antibioticima al kad sam vidila da 2 puta se pokazalo pogodak to sto je dala i da je zbilja pomoglo ne sumnjam vise. Nije da joj daje to ko bombone. Btw brzo ozdravljenje. 
    .
    Da pokucam M je ove sezone puno manje bolesna, osim sta je vec neki imunitet stekla vidim da joj pomaze biogaya sto joj dajem sa vit.D bombone neke. Apetit joj se popravio pa je napokon malo i dobila grama.
    .
    Damnarexx bravo za odvikavanje. 
    Nama taman dobro krenulo nocno i onda problemi. Nece ni cut da spava bez pelene. Sve je kulminiralo nakon nekoliko svađa sa jednom djevojcicom iz vrtica. Mala je full agresivna i iz nekog razloga joj je M prva na piku i kriva za sve. U početku nisam uopce to shvacala ozbiljno kad se zalila da ju gura i otima stvari, ali kad su mi tete se pojadale i rekle da su pozvale tim strucnjaka da vide sto ce s tom malom. M da je najvise na udaru od nje, ali i svi koji se igraju s njom. U isto vrijeme nekako je opet pocelo to nocno pisanje i trazenje pelene prije spavanja. Vratili smo je jer ne treba joj jos stresa. Bas mi je bilo zao kad sam cula to sve. Sto je najgore mala se zove kao ja, i onda kad M uhvati neki bjes od svega se izivljava na meni. Tako da sad cekamo rasplet događaja.
    .
    Dudu smo izbacili u 4 dana. 2 dana je plakala ko kisna godina, 3.dan pitala di je i 4. komentirala a nema vise dude 🤷 ... Bila je vec nikakva i ujutro kad se probudila nije ju nasla odmah nego sam je ja nasla kad sam krevet slagala. I prerezala ju i ostavila joj te dijelove u krevetu. Brzo je shvatila da nema pomoci dudi. 🤦

Damnarexx 🌺
    20. Listopad 2022. 23:38

Mikio procitala sam negdje za tu tablicu, mislim da vrijedi pokusati 😁
    A ovo za kasalj... I mi muku mucimo...nisam pametna vise.
    Sto se tice fotkanja, joj, ni blizu nisam da zivimo od toga😅 sad mi treba novi fotic koji kosta ajme meni 🤭🤐

Grizli bas losa situacija. Vjerujem da su roditelji neki problematicni, djete ne postaje takvo samo od sebe. Nadam se da cete dobiti svu strucnu pomoc, jer to nije normalno 😰

Damnarexx 🌺
    20. Listopad 2022. 23:39

I bravo za dudu!
    Bojim se kako cemo to mi🥺🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.