Mikio išao je prošli cijeli tjedan i ovaj tri dana 🤭 Sad mu je super,idu zeleni i postaju suhe žabe. Bili smo jučer kod pedijatrice i kaže da je sve ok, pluća čista,grlo,uši...sve je ok, i kao do nedjelje nek bude doma i u ponedjeljak u vrtić.
Grizli put zvuči super...gdje ste bili? Vjerojatno si rekla al sam zaboravila.
Mare nadam se da ce proc do nedjelje. Kod M obicno kad krenu zeleni smrklji onog momenta kad prestane nos curiti joj se upali uho. 😒 A mi smo bili na Mallorci.
ojoj mikio, koma. A i moj je sad opet poceo, al uglavnom dok spava. Bas krene neki kasalj kojeg povlaci iz podruma, ko stari deda. Tak da mu dajem sad onaj larimucil kaj sam pisala da nam pomaze. I uz to caj s puno meda. To dvoje nam se pokazalo najbolje. Al inace na jednom od svih onih silnih pretraga smo dobili neki kortikosteroid, cini mi se za nos (nismo jos kupili), jer su nam rekli da ima uzasno puno sekreta zbog kojeg nisu mogli napravit kvalitetan pregled. Tak da mora sad 2 mjeseca to uzimat pa ponavljamo pregled.
Grizli pa super...nznm zašto sam ja imala u glavi Italiju 🤭🤭
.
Mikio dobro je...sad su one suhe tvrde žabe 🤭 Kašalj je isto skoro pa nepostojeći. Dns je išao u vrtić, jedva je dočekao 😁 Probaj sljez s sokom pomiješati ako pije sok...ja sam tako inače ga nije htio popit.
.
Mi smo napokon svladali kakanje...već nekoliko puta traži i ide na nonu ili školjku kad mora kakati. Naaapokooon 🥳🥳🥳🥳 već mi išlo na živce to njegovo skrivanje po kući i kakanje u gaće xD Još nam je noćna pelena ostala...budem ga za vikend probala opet bez da vidim kako će biti. Zasad nije ni u vrtiću imao nezgoda, tete su super pa često njega i još jednu curicu ispituju dal moraju na wc ili ih vode piškit jer su samo njih dvoje bez pelene kad su svi ostali maleni.
.
Prošli tjedan su išli u šetnju i obilazak knjižnice i besplatno su ih učlanili.
Normalno napravim čaj, sljez i voda i onda umjesto meda ili šećera ubacim samo malo soka da čaj dobije boju. Skuži on da to nije taj okus al boja mu odgovara pa ipak popije 🤣🤣🤣🤣
Pozz. Evo i nas bolesnih. Krenulo curenje iz nosa, pa mala temp, noćas išlo do 39, uz kašalj. Danas bez temp. Nadam se da će taj i ostat
Poludila sam jer sam u pon došla po njega u vrtić a on u tankoj pidjamici i gore tanka majica i prsluk. Ok, imao je nezgodu popiskio se pa su ga presvlačili. Ali ruksak je pun robe, ne mogu vjerovati da su ga ostavili u 1 najtanjjem sloju. A teta koja je bila je rekla da je ona sad u društvu samo preuzela djecu. Fkt ću se požaliti kad krene opet. 🙄 Pogotovo jer se on sam oblaci, ne treba mu pola sata pomagati, samo su mu trebale pronaći adekvatnu robu...
Išli smo neki dan i vaditi krv za alergiju. Ja ne znam kako vaši ali mrgud proživljava takve traume kod vađenja krvi da je to grozno za gledat 🤦. Nadam se da će baš nalazi bit bolji 🤞
Moj čaj od sljeza hoće pit ko vodu, s ničim ga ne začinima i takav mu je najbolji 🤭
Grizli baš sam ljubomorna na vaše putovanje 🤭🙈
Aha sad čitam i vidim da sam krivo napisala. Vani je bio u tankoj majici i pidjami. Čim ne pada kiša poslje spavanja i uzine idu na igralište. I za van mu nisu dali rezervnu trenirku. I to se nekoliko puta ponovilo i sad mi se skroz prehladio i ovaj put ću im prigovoriti.
Uf a ovo za gljivice baš grozno. Nemam pametni savjet 😐
Kašalj će proći. Treba se naviknuti na kolektiv i ojačati imunitet. Bude s vremenom 😉 mi preko zime njega baš puno inhaliramo i i dalje usisavamo nos usisavacem.
I ja ga znam zatec prelagano obucenog, al vele mi da se bas jako uspuse dok luduje tamo. Tako da sad nosim kratke rukave da mu bar to preko bodija stave. Vele da ih ima 4 frenda medju kojima i moj mali i da su glavne barabe. Neki dan sam uletila u vrtic u trenu kad se moj mali spustao hodajuci po nekom improviziranom malom toboganu, da bi mu taj jedan od frendova odgurnuo tobogan da moj malac padne. To se i dogodilo i na to su oboje umrli od smjeha. Protrnula sam. Pa sam pitala tetu i veli da jedan drugom skacu po glavi doslovce i imaju tak neke zestoke igre. Bas mi se to ne svidja, a nemrem nis. Mogu mu samo tupit vjecno sto je dobro a sto lose i nadat se da ce mu doc do glave jednom.
Inace meni je malo prije pukla jedna cetvrtina zuba, onak cijeli komad. I on se sad nekako klima u ustima. Bojim se povuc jer ne znam jel jos nekako spojen s ostatkom, a opet me strah samo tako pustit prek noci da mi ne ispadne u usta (ne znam jel to ima smisla). Jos me i boluckaNadam se da cu zdrzat do zubara sutra. Zvala sam hitnu pa su rekli da probam
Mrgud baš koma ..pa šta ne vide u čemu je...kako ga u pidžami mogu pustiti van, pogotovo ako ima za presvući se xD
Zarice kako zub? Kakve su im to igre 🙈 dok se ne polome...Mi kad dolazimo po klince to ko bubice sjede na stolicama za onim stolićima malim i čekaju da ih tete zovu da je netko došao po njih. I baš se čudim kako su svi tako mirni...dok dođe kući dobro da mi se na luster ne popne, tri sekunde mira nema na jednom mjestu.
Sortiraj odgovore
Najstariji