Loša zvuči kao super vikend :) Moj bi se raspametio da ga vodimo negdje di su dinosauri.
.
I mi smo dns ipak ostali kod kuće, svekrva je na godišnjem pa ako budem išla na razgovor za posao će ga pričuvati a ostavila sam ga da mu to do kraja prođe jer imam osjećaj da se malo zaliječi i onda nakon par dana vrtića vrati. Bolje je danas, noćas je oko tri malo kašljao ali se nakon sirupa smirilo. Kod njega je suhi kašalj a evo i meni je krenuo od jučer. Nos mu ne curi, još je začepljen tako da ga i dalje čistimo a onda ću vidjeti dal će ostati cijeli tjedan doma ili samo par dana. Bolje da iskoristim dok ga mogu lako ostavit doma nego da mu se to razvlači već 3 tjedna ak ne i duže.
Slave i naši u vrtiću ročkase al nije mi to to...zato jer ima par frendača iz parka em 6 bratića i sestrični i još par naših frendova koji imaju klince njegove dobi...a realno neda mi se to doma slavit xD malo mi žao što nije rođen na proljeće il ljeto pa da mogu vani...ovak mi ostaju te igraonice.
Kod N su prošli tjedan kruh mjesili i moj napravio zmiju :P nešto je jako zmijama fasciniran u zadnje vrijeme
Zmiju ha ha ha 😀
mikio ako iskasljava mislim da nije bas Rinolan dobar, a i Laringopip je za suhi kasalj. Ako je produktivni (ima sljama i iskasljava) treba nesto da to iskaslja i baci van. Sa sirupima za smirenje kaslja se to jos vise unutra "zatvara".
Mikio moja je u jednom trenu počela dramiti oko pranja kose, ali smo onda uveli da je sad velika i da će se sama prati, i od tad ko da niš nije bilo. Damo njoj, ali uz pomoć naravno jer nemre sama, i isperemo ju i onda se dalje kao ona sama kupa.
Za zubiće smo već dva puta bili kod zubara, i to shvaća ozbiljno. Vjerojatno jer je od zubarke dobila igračku kamiončić.😂
Za kašalj je meni najbolji grintuss sirup. Piše da je i za suhi i za mokri kašalj tak da nemam dileme 🤭 i fin je.
Prošli tjedan smo opet bili doma, opet usta,šake,stopala, po treći put. Doduše ovaj put je prošlo uz minimalni osip ali su zato usta bila puna tak da nije mogla jesti, i to je bila drama. Gladna, hoće jesti a nemre. Tak da su konstantno oko nje bila bar tri tanjura svega i svačega, a niš nije mogla, ali nije dala maknuti od sebe. Drama.
Doduše, ovaj put je pomoglo objašnjavanje da ne stavlja ruke i igračke i sve kaj takne u usta. Nadam se da smo napokon završili s tim. Više sam bila luda. Više puta sam izgovorila "vadi prste/igračku/to iz usta" nego njezino ime- od kad se rodila 🙄
Za rođendan će biti tema vatrogasci, jer se ona igra samo sa autićima, ima ih valjda 100, svih veličina i oblika, i svaki dan u vrtić nosi 2 i stavi u ormarić, pa kad idu van- pokazuje kompićima kaj ima 🙈
Kupit ću set vatrogasnih autića, napravim tortu i pokrijem crvenom masom i poslažem autiće gore i to je to.
Ovo bude najjeftiniji roćkas do sad 😂
Ifkaminja znas ima na Pikaboshop kupiti krevet vatrogasno vozilo, imaju susjedi i fora je. 😀
Na nasem Laringopipu pise suhi i kombinirani kasalj 🙈 mozda je isto za oboje. No mi damo Bronhostop ako po noci krene najcesce koji je isto za oboje 😆
Da kod nas isto drama s pranjem kose pa pere sam. Ruke isto pere sam no to su u vrticu naucili.
LoSa, srećom- nemam ga kam staviti 😂
A i trenutno su vatrogasci, pitanje je do kad. Prije 2 mj su bili smetlari 😂
Rekla je da neće Mašu (tema od prošle godine), ni Peppicu da neće. Ona samo crtiće na autiće gleda. Tu i tam Peppicu a Mašu više neće uopće.
LoSa, srećom- nemam ga kam staviti 😂
A i trenutno su vatrogasci, pitanje je do kad. Prije 2 mj su bili smetlari 😂
Rekla je da neće Mašu (tema od prošle godine), ni Peppicu da neće. Ona samo crtiće na autiće gleda. Tu i tam Peppicu a Mašu više neće uopće.
Ha ha ha ma znam kako je to. Kod mog su kontanta traktori pa onda vozi Pepa traktor, pa Maša pa Psic iz ophodnje.. no nekako je traktor konstanta 😆
Ifka ajme treći put..tome se ne veselim nimalo.
Mikio pije Sinecod,piše da je za smirivanje kašlja.
Ma meni isto to najgore što ne znam prepoznati kašalj ..pa ko kreten googlam kak koji zvuči 😏 Zasad je suh, ne napinje se kao da bi nešto izbacio više kao škakljanje u grlu. Dns preko dana je možda dvaput se zakašljao,vidjet ćemo noć.
Hoće popiti čaj s medom tako da i to sad pijemo oboje....meni se opet i nos začepio,plus grlo,morat ću do dr da mi nešto prepiše jer septolete i propolis ne pomažu.
Pa kako antibiotik za bronhitis? Bez vadenja krvi? Nama nikad nije tako dala 🤔
mikio, ja bi otisla izvadit crp pa vidla dalje. Mi smo vec dva antibiotika tako izbjegli, tako da na kraju malac uz sve kaj je imao na kraju nije nikad pio antibiotik. Zadnji put smo se savjetovali sa klinikom pa su nam bas rekli da se uvijek treba vaditi crp pa s obzirom na rezultate i bris grla. Tako sad odemo privatno to obavit kad nam ga zena prepise. Govorim za malog, ovu pedijatricu za malu bi slijepo slusala kaj god da veli.
Za kupanje mi imamo ovo
S amazona. Nez kaj da ti velim, nije tolko bas dobro kak zgleda - nije tak lako zalijepiti za zid, mada mozda nismo jos dobro prokuzili. Al mali se neda iz kade. Novo nam je pa cemo vidit kolko ce trajat euforija. Al kad citas komentare ljudi ima bas visoku ocjenu i Amazon's choice je a to mi je uvijek presudno. Nama je prestala drama s kosom od kad je napokon poceo gledat u strop kad radimo kosu. Bude skamenjen i samo ceka da taj dio odradimo, al bar da.
Sortiraj odgovore
Najstariji