ZIMSKE BEBE 19/20🧔 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    17. Listopad 2022. 13:33

LoÅ”a zvuči kao super vikend :) Moj bi se raspametio da ga vodimo negdje di su dinosauri.Ā 
    .
    I mi smo dns ipak ostali kod kuće, svekrva je na godiÅ”njem pa ako budem iÅ”la na razgovor za posao će ga pričuvati a ostavila sam ga da mu to do kraja prođe jer imam osjećaj da se malo zaliječi i onda nakon par dana vrtića vrati. Bolje je danas, noćas je oko tri malo kaÅ”ljao ali se nakon sirupa smirilo. Kod njega je suhi kaÅ”alj a evo i meni je krenuo od jučer. Nos mu ne curi, joÅ” je začepljen tako da ga i dalje čistimo a onda ću vidjeti dal će ostati cijeli tjedan doma ili samo par dana. Bolje da iskoristim dok ga mogu lako ostavit doma nego da mu se to razvlači već 3 tjedna ak ne i duže.

Angelly
    17. Listopad 2022. 14:29

Slave i naÅ”i u vrtiću ročkase al nije mi to to...zato jer ima par frendača iz parka em 6 bratića i sestrični i joÅ” par naÅ”ih frendova koji imaju klince njegove dobi...a realno neda mi se to doma slavit xD malo mi žao Å”to nije rođen na proljeće il ljeto pa da mogu vani...ovak mi ostaju te igraonice.
    Kod N su proŔli tjedan kruh mjesili i moj napravio zmiju :P neŔto je jako zmijama fasciniran u zadnje vrijeme 

• LoSaLoSa
    17. Listopad 2022. 15:41

Zmiju ha ha ha šŸ˜€
    mikio ako iskasljava mislim da nije bas Rinolan dobar, a i Laringopip je za suhi kasalj. Ako je produktivni (ima sljama i iskasljava) treba nesto da to iskaslja i baci van. Sa sirupima za smirenje kaslja se to jos vise unutra "zatvara".Ā 

ifkaminja
    17. Listopad 2022. 16:12

Mikio moja je u jednom trenu počela dramiti oko pranja kose, ali smo onda uveli da je sad velika i da će se sama prati, i od tad ko da niÅ” nije bilo. Damo njoj, ali uz pomoć naravno jer nemre sama, i isperemo ju i onda se dalje kao ona sama kupa.
    Za zubiće smo već dva puta bili kod zubara, i to shvaća ozbiljno. Vjerojatno jer je od zubarke dobila igračku kamiončić.šŸ˜‚
    Za kaŔalj je meni najbolji grintuss sirup. PiŔe da je i za suhi i za mokri kaŔalj tak da nemam dileme 🤭 i fin je.
    ProÅ”li tjedan smo opet bili doma, opet usta,Å”ake,stopala, po treći put. DoduÅ”e ovaj put je proÅ”lo uz minimalni osip ali su zato usta bila puna tak da nije mogla jesti, i to je bila drama. Gladna, hoće jesti a nemre. Tak da su konstantno oko nje bila bar tri tanjura svega i svačega, a niÅ” nije mogla, ali nije dala maknuti od sebe. Drama.
    DoduÅ”e, ovaj put je pomoglo objaÅ”njavanje da ne stavlja ruke i igračke i sve kaj takne u usta. Nadam se da smo napokon zavrÅ”ili s tim. ViÅ”e sam bila luda. ViÅ”e puta sam izgovorila "vadi prste/igračku/to iz usta" nego njezino ime- od kad se rodila šŸ™„
    Za rođendan će biti tema vatrogasci, jer se ona igra samo sa autićima, ima ih valjda 100, svih veličina i oblika, i svaki dan u vrtić nosi 2 i stavi u ormarić, pa kad idu van- pokazuje kompićima kaj ima šŸ™ˆ
    Kupit ću set vatrogasnih autića, napravim tortu i pokrijem crvenom masom i poslažem autiće gore i to je to.
    Ovo bude najjeftiniji roćkas do sad šŸ˜‚

• LoSaLoSa
    17. Listopad 2022. 16:28

Ifkaminja znasĀ ima na Pikaboshop kupiti krevet vatrogasno vozilo, imaju susjedi i fora je. šŸ˜€
    Na nasem Laringopipu pise suhi i kombinirani kasalj šŸ™ˆ mozda je isto za oboje. No mi damo Bronhostop ako po noci krene najcesce koji je isto za oboje šŸ˜†
    Da kod nas isto drama s pranjem kose pa pere sam. Ruke isto pere sam no to su u vrticu naucili.

ifkaminja
    17. Listopad 2022. 17:05

LoSa, srećom- nemam ga kam staviti šŸ˜‚
    A i trenutno su vatrogasci, pitanje je do kad. Prije 2 mj su bili smetlari šŸ˜‚
    Rekla je da neće MaÅ”u (tema od proÅ”le godine), ni Peppicu da neće. Ona samo crtiće na autiće gleda. Tu i tam Peppicu a MaÅ”u viÅ”e neće uopće.

• LoSaLoSa
    17. Listopad 2022. 20:08

ifkaminja

LoSa, srećom- nemam ga kam staviti šŸ˜‚
    A i trenutno su vatrogasci, pitanje je do kad. Prije 2 mj su bili smetlari šŸ˜‚
    Rekla je da neće MaÅ”u (tema od proÅ”le godine), ni Peppicu da neće. Ona samo crtiće na autiće gleda. Tu i tam Peppicu a MaÅ”u viÅ”e neće uopće.

Ha ha ha ma znam kako je to. Kod mog su kontanta traktori pa onda vozi Pepa traktor, pa MaÅ”a pa Psic iz ophodnje..Ā  no nekako je traktor konstanta šŸ˜†

MaRe
    17. Listopad 2022. 20:37

Ifka ajme treći put..tome se ne veselim nimalo.
    Mikio pije Sinecod,piŔe da je za smirivanje kaŔlja. 
    Ma meni isto to najgore Å”to ne znam prepoznati kaÅ”alj ..pa ko kreten googlam kak koji zvuči šŸ˜ Zasad je suh, ne napinje se kao da bi neÅ”to izbacio viÅ”e kao Å”kakljanje u grlu.Ā  Dns preko dana je možda dvaput se zakaÅ”ljao,vidjet ćemo noć.Ā 
    Hoće popiti čaj s medom tako da i to sad pijemo oboje....meni se opet i nos začepio,plus grlo,morat ću do dr da mi neÅ”to prepiÅ”e jer septolete i propolis ne pomažu.

• LoSaLoSa
    17. Listopad 2022. 22:26

Pa kako antibiotik za bronhitis? Bez vadenja krvi? Nama nikad nije tako dala šŸ¤”

• Zarica
    18. Listopad 2022. 00:53

mikio, ja bi otisla izvadit crp pa vidla dalje. Mi smo vec dva antibiotika tako izbjegli, tako da na kraju malac uz sve kaj je imao na kraju nije nikad pio antibiotik. Zadnji put smo se savjetovali sa klinikom pa su nam bas rekli da se uvijek treba vaditi crp pa s obzirom na rezultate i bris grla. Tako sad odemo privatno to obavit kad nam ga zena prepise. Govorim za malog, ovu pedijatricu za malu bi slijepo slusala kaj god da veli.
    Za kupanje mi imamo ovo

S amazona. Nez kaj da ti velim, nije tolko bas dobro kak zgleda - nije tak lako zalijepiti za zid, mada mozda nismo jos dobro prokuzili. Al mali se neda iz kade. Novo nam je pa cemo vidit kolko ce trajat euforija. Al kad citas komentare ljudi ima bas visoku ocjenu i Amazon's choice je a to mi je uvijek presudno. Nama je prestala drama s kosom od kad je napokon poceo gledat u strop kad radimo kosu. Bude skamenjen i samo ceka da taj dio odradimo, al bar da.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.