Ja sam imala koronu u trudnoci i jos nisam zapravo ni dobila mengu od tada. Ne znam kaj budemo za rockas, mozda uzmemo neke motive na Zara...
Na olimpicima je super bilo. Dvorana ima vanjski stakleni zid pa sam i zadnji dio treninga skicala hehe. Imali su neki lagani poligon postavljen, tipa palacinke po strunjacama, skakanje po cunjevima i tak neke stvari su radili u krug. Moj malac je uzivao, vidla sam da je slusao i izasao sav znojan. I veli da zeli ici opet. Svidja mu se i koncept i treneri. No naravno, vidla sam i da je bilo djece koja su se rasplakala i neki koji su letali okolo bezveze, al vecina je pratila i slusala. No naucit ce se vec tom koceptu trenera i slusanja uputa. Mi vec dugo idemo na sport pa pretpostavljam da mom malom takvo nesto vise nije nepoznanica. Al ispada da ima isti dan olimpice i plivanje. Inace nama su bebe vidre nakon onog prvog katastrofalnog treninga ispale super. Valjda je ta zenska koja je bila prvi put bila na zamjeni i ko zna cime se ona inace bavi. Sada imaju 2 trenera koji su super i prate i vode ih kroz vjezbe. 15 minuta vjezbe, 15 minuta radis kaj zelis pa 15 minuta tobogan. No kak je jucer to imao nakon olimpica nije bio bas od volje i pricao je kak ga bole ruke i noge Ne znam hocemo li traziti da ide u drugom terminu na olimpice, no u tom slucaju nece biti sa svojom grupom. Oba sporta su ispala super i svidjaju mu se pa nam je zao ispisat ga iz bilo cega.
I mislim da je bilo tipa do 13-15 djece na 2 trenera sto se tice olimpica. Pretpostavljam da ih je nekolicina nedostajala s obzirom da ih samo iz grupe od mog malca ide cca 12-13 (a spojili su dvije grupe u ovom treningu).
mikio, jesu se tebi javili iz Olimpica? Ona grupa s kojom je moj malac trebao prvotno ic je krenula s treninzima ima vec tjedna - dva.
Prvo sam pomislila na pravu rizu s umakom od cokolade pa mi nije djelovalo lose, al sam skuzila onda da ipak nije to
Da, cudno da vam se ne javljaju. Nama su se javljali na pozive i promptno odgovarali na mail. A tak smo zasad i odlucili, da vidimo jos na pocetku kak funkcionira. I kak je tebi sada nakon vec par tjedana? Jesi mirnija sad kad imas malo solo vremena?
Hani čestitke 🥳🥳🥳 Kako ste? Brz oporavak 🤞
Mikio mi ćemo dinosaure imati 😁 Baloni su odavno stigli... našla na alliexpressu kad je bila neka akcija...platila ih 24kn a inače su oko sto i nešto.
Nisam imala koronu al sad nakon one prehlade il što je već bila mi isto čudno...već sam mislila da će biti plus po svim simptomima al ništa.
.
Mi sutra moramo do pedijatrice...počeo je malo više kašljati i nos curi u potocima pa su tete rekle da ostane doma. U vrtiću je jako toplo pa kontam da zato toliko tamo kašlje, doma svega par puta se nakašlje. Ovaj tjedan ih je možda 5 bilo...svi su bolesni. Vidjet ću s pedijatricom al mislim da ću ga ovaj put dva tjedna držati doma da skroz ozdravi,ak bude trebalo i duže.
Na sreću nisam počela radit inače bi odmah sad dobila otkaz 🤣
Ma da, ful je komplicirano s malom djecom i poslom. Ja vec racunam kako ce mi gadno biti iduce ljeto. Taman kad mala krene u vrtic vise necu imati godisnjeg za prilagodbu i vjerojatno cu svako malo faliti zbog bolesti. Ne vidim neke opcije osim da muz uzme roditeljski bar dva mjeseca... ili ako nam se posreci s tetom cuvalicom pa nekog uspimo nac.
Hana cestitam!! 🥰 Kad stignes javi kako ste?
Mikio meni nakon korone je menga bila normalna, jedino mi je bila slabija, al kad su mi uveli andol pro mi se normalniziralo, al ja imam trombofiliju pa su mi rekli da krenem pit nakon korone obavezno preventive radi jer navodno kod nje je problem da moze zgrusavat krv kao nuspojava.
Hani čestitke :)
.
V je isto sad izdržala puna tri dana u vrtiću, noćas zakurila skoro 39, danas joj kao nije ništa 🤷🏼♀️
[/url
Hellou hellou 😁
Hani čestitam od srca 🥳🥳🥳 nadam se da je sve super prošlo!!
Mikio a da nisi trudna? 😉
Zarice baš super da su vam sve aktivnosti super. Mrgud na kraju nije htio ic tako da nemam dalje iskustvo.
Kod nas je ogroman napredak što kad sretnemo nekog poznatog u parku mrgud se hoće igrat i to mi je preporod. Baš je dugo imao fazu da se nije htio igrat s drugom djecom u parku, samo se u vrtiću htio.. sad je fkt puno društveniji!
Svim bolesnima želim brzo ozdravljenje 🤞
Mikio nama je tako lani bilo nekih mjesec dana sa M kad je krenula u vrtic i nakon prve jace prehlade to je trajalo i trajalo... Neznam sta nismo probali, al na krjau prestalo nakon melema za grlobolju, kašalj itd. od Centar Marković na FB imaju stranicu. Mazala sam joj prsa nekoliko dana i samo je jedan dan ispovracala hrpu katara i nakon toga je bio mir. Sad ju kasalj muci samo kad ima alergije. Za sad. 🙏 Da tako i ostane. A na putu na bilo suuuper 🌴✈️😁 uživali full, odmorili, sve laganini jer smo sami si prganizirali kako nama paše. Samo 1 jutro smo se morali dignuti u 7.30 da stignemo na neki izlet ostalo opušteno. Ona u hotelu bila top, ponasala se ko da je oduvijek tamo, švedski stol joj je postao najbolji prijatelj nakon prvog dana kad je shvatila kako moze sve birati sto hoce. Isli smo u aquariumu,neke dvorce, plaže, vozili se nekim prastarim sporim vlakom 2 sata ja sam mislila crknut od dosade ona uzivala, birala s nama suvenire, pa na show sa delfinima i tu se raspametila od srece, ko i na razgledu grada sa kočijom, hotel je imao kao mini aquapark al smo samo 1 dan stigli ici od ostalih aktivnosti. Iskreno potrosili smo za 8 dana cca ko negdje na Jadranu samo za hotel polupansion. Put 3 sata autom, pa 2 avionom i jos malo autom prosao sasvim ok, ponjela joj bojanku i mini bojice, gledala crtic, malo spavala, malo sa plisancem se igrale, u avionu nasla društvo pa su se igrali i prošlo full brzo. Zadnji dan je cak pitala dal mozemo ostat jos malo. Danas isla u vrtic sva happy jer je odabrala kekse za svoju grupu i tete, iako ne smijemo nositi nista od doma ona je bas zeljela ponest im. Rekla sam tetama ako ne mogu nek vrate u ruksak njen da ne vidi ili poklone nekom djetetu, ali im je bilo topliko drago da je M mislila na svoje prijatelje dok je bila na putu da su dozvolile da otvore tamo nakon rucka i pocaste se. Uglavnom super nam je bilo. A sutra moramo opet na put 😏 silom prilika mora s nama, pa se nadam da nece sad biti drama..
Sortiraj odgovore
Najstariji