ZIMSKE BEBE 19/20🧡 pt 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    03. Listopad 2022. 09:18

Ako su joj gusti smrklji slobodno i usisavac koristi, da se ne spusta na grlo, prosle god smo N davali i one cajeve sta se rade s lukom i sljezovim korijenom. N i sad smrcka i kasljuca i ocekujem ga takvog do proljeca 😅😂 al naspram prosle god je nebo i zemlja. Do sad mu se sam jednom po noci zacepio nos da ga je probudilo i da smo morali kapi koristiti

MaRe
    03. Listopad 2022. 09:40

Mikio ja sam unazad dva dana počela usisavačem vući jer su baš ti gusti i već zeleni krenuli...jučer i dns je super kak je bilo ovih dana. Ovo je već treći tjedan da mu je nos začepljen/curi. Kašlje samo povremeno,to kad mu se sliju ti balci.... trebala sam ranije usisavač upotrijebiti da sam se sjetila xD Premali je da zna ispuhati to ili iskašljati kako treba. Sljezov čaj može piti za kašalj, korijen je za nos. Imaš i onaj sprej za ispiranje nosa na bazi morske vode.... nije za odčepljivanje nego baš za ispiranje.

MaRe
    03. Listopad 2022. 11:48

Mikio i kod nas isto tako...jučer nas oboje grlo opet počelo bolit...sumnjam na suhi zrak iako su mi prozori na kipu. Muž još uvijek iskašljava jako od kako smo bili bolesni...baš ga je uhvatilo. Testirao se tad i kod dr i kod kuće i bili su mu negativni testovi a sve mi vuče na simptome korone. Iskašljava stalno, pojačano se znoji i umara se brzo prilikom bilo kakvih aktivnosti. 

Red Fox
    03. Listopad 2022. 14:09

DeeDee puno hvala, ti si baš detaljno se objasnila J ja koristim da ulja većinom da mi miriši := a uzela sam onu marku Anjou i najčešće koristim eukaliptus, lavandu sam prek ljeta, po zimi stavim kombinaciju cimet + naranča, super mi je i limunska trava.
    Zarica kaj nisu oni skokovi bili 3, 6, 9 tjedana pa 3,6,9 mjeseci? Kolko se sjećam. Nekad imam osjećaj ko da nikad nisam imala malu bebu.

• LoSaLoSa
    03. Listopad 2022. 15:43

mikio ja bi za svog rekla da kaslje i smrca otkad ide u vrtic uz kratke stanke 😆 No prosle je godine dugo vukao tako zacepljen nos i onda zavrsio na antibiotiku i smirilo se na neko vrijeme. Mi koristimo cesce operil ako treba i akos e muci. Nama su Olint H (ili tako nekako) kapi super. Neki ne preporucaju inhalaciju jer kao sce ide druto na pluca i moze se kao tamo taloziti. No ima i struja koja forsira te inhalacije. Ja sam vec napisala da nama nikad nisu pomogle pa ga niti ne maltretiram time.

• Hani
    04. Listopad 2022. 11:55

Mikio, ajde valjda će proći brzo.
    Još se nisam odlučila na to internetsko kupovanje, živcirali bi me ti povrati i problemi s dostavom. Lakše mi je ovako uživo još uvijek. 
    G je jedini što ne ide u vrtić, čini mi se. Skoro da i nije bolestan, vidit ćemo kako će proći ova zima. 
    Tantrumi... kod nas uvijek sve kasnije počne, tako i ovo... kod vas već završavaju, mi tek na početku.... pokušavam bit mirna, zaboravim se koji put... bit će bolje. 
    Pojačali smo se za jednog člana ovih dana pa očekujem više ispada do daljnjegaDržite nam fige

Red Fox
    04. Listopad 2022. 12:27

Hani čestitam nadam se da je sve dobro prošlo, javljaj nam kak se snalazite kad stigneš.
    Mikio naša pedijatrica nikad niš ne daje, ja mu dam Prospan na svoju ruku, a kod nas u vrtić ne smiju ak su jako prehlađeni :/ prošli tjedan su zvalo roditelje da dođu pod djecu iz grupe samo zato jer im je curio nos i kašljucali su, kaj nije ni čudo s obzirom kakvo je vrijeme bilo. Nas nisu zvali, al ostali roditelji su se baš jako pobunili jer ne mogu dobiti bolovanje na temelju curenja nosa, djeca nisu imala temp. Mislim da im je u interesu da ih je što manje u grupi, ko da je naš problem kaj su ih natrpali 23. Nekak mi se čini da jedva stižu. Moj mali je došao već dva puta s pokakanim gaćama doma :/ i to baš skoreno ko da nitko nije pogledao cijeli dan uopće. Na wc navodno ide skroz sam, nemrem si to ni zamisliti.

Angelly
    04. Listopad 2022. 13:44

Moram priznat da je meni fakat cudno, al u N grupi ih je kao 18...ali ja mislim da ih niiiiiiiikad nije vise od 10...realno meni pase...i to uvijek istih 10. Evo dns vidla jednog malog prvi put. Ocito da idu neki klinci kojima vrtic bas i nije bio neophodan 😏. Slj tjedan imamo individualni sastanak i bas me zanima sta ima s njim novog 🤭 nije bas rijecit po pitanju vrtic.
    Hani ceeeeestitam. A vecina klinaca zapravo nije bas bolesna dok nisu u kolektivu... drzim vam fige da tantrumi brzo prodju 😁. Ga planiras u nekom trenu dat u vrtic? Ja moram rec da me taj vrtic spasava sad kad ih je dvoje 😂

• Zarica
    04. Listopad 2022. 13:52

Hani, cestitkeee :) I meni se cini dosta ranije, ne znam jel mi vrijeme leti ili stvarno? Nadam se da bude se G brzo prilagodio:) Kako vam doktori preporucaju za njega kad bi mogao krenuti u vrtic? Ili je preporuka da ne ide uopce? Kako je prosao porod?
    Kod nas ih je zbilja vecinom hrpa u vrticu. Trenutno ih ima cca 22 i bude sve puno tamo. Kad su bili mladji cesce ih je npr bilo 13-15, al sad su valjda vec zdraviji cesce. Danas im krecu Olimpici, bas me zanima kak bu malom.
    mrgud, jeste vi nastavili? Kak je malcu bilo otici na iduci sat ako je isao? 

Angelly
    04. Listopad 2022. 19:42

E cure, koja slasticarnica radi torte po narudzbi sa fondantom i da su fine...nazalost cupcakes&fairytales nisu slobodne na termin kad mi treba 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.