mama3x,da nazalost stitnjaca moze uzrokovat izostanak ovulacije ,ali nemoj se ti nista bojat ,to se sve da sredit ,samo treba imat puno strpljenja i trebas naletit na zaista dobrog doktora koji nece davat terapiju samo po pogledu na nalaze vec koji zna i slusat koje sve simptome imas pa se i po tome ravnat.To ti je najbitnije,doktor od povjerenja.
Napokon sam i ja stigla do endokrinologa. Bio je jako susretljiv, a čula sam i da je dobar u svom poslu. Uglavnom, dijagnoza je Gravesova bolest. Štitnjača je jako uvećana i oštećena. Kaže da izgleda "ružno". Odmah mi je dao terapiju i savjetovao da sad pripazim na ishranu (mogla bi se udebljati), i što mi se jako sviđa, da često preko dana odmaram , da se ne izlažem stresu (obavijestila sam ukućane), te da čuvam oči od iritacija. Sve u svemu, nisam u menopauzi (čega sam se bojala), i makar vještica kasni preko mjesec dana, doktor kaže da će mi se spolni hormoni vjerojatno sami od sebe popraviti kad dovedem štitnjaču u red. Sve mi se čini da će beba ipak čekati neko vrijeme Klinci su više razočarani nego ja.
Sortiraj odgovore
Najstariji