Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

mama3x,da nazalost stitnjaca moze uzrokovat izostanak ovulacije ,ali nemoj se ti nista bojat ,to se sve da sredit ,samo treba imat puno strpljenja i trebas naletit na zaista dobrog doktora koji nece davat terapiju samo po pogledu na nalaze vec koji zna i slusat koje sve simptome imas pa se i po tome ravnat.To ti je najbitnije,doktor od povjerenja.

mama3x

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Ovaj endokrinolog kod kojeg sam naručena je zaista ugodan. Nekad prije 10-ak godina sam već išla kod njega. Tada je, istina, štitnjača bila ok - tu je svaki  doktor ok.  Nadam se da se  nije promijenio.

engy

Prijavi adminu

i ja se nadam i zelim ti da opet bude dobro,i stitnjaca i doktor 

• Lajavica2

Broj poruka: 33

Prijavi adminu

ja imam hashimoto, od proslog poroda, i pila sam prije trudnoce terapiju, i hormoni su mi bili uredni. U trecem mjesecu trudnoce sam imala porast tsh, kojeg sam sad opet dovela u normalu povecanom terapijom...

Hallo Kitty

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Ja imam povisen Tsh no nisam se oko tog brinula. Skroz sam to zanemarila dok nisam ostala trudna.. doktor se je zacudio kako sam ostala trudna pretpostavljao je kako su mozda hormoni uredu ali kad su nalazi bili gotovi zacudio se.. no sad pijem tablete i za sada je sve uredu sa trudnocom..

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Hallo Kitty cestitam od ♥ na trudnoci, neka I ostane sve u redu. Dokle god se uredno prati I pije terapija nema straha. U kojem si tjednu?

14.06.2014. L ♥

mama3x

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Napokon sam i ja stigla do endokrinologa. Bio je jako susretljiv, a čula sam i da je dobar u svom poslu. Uglavnom, dijagnoza je Gravesova bolest. Štitnjača je jako uvećana i oštećena. Kaže da izgleda "ružno". Odmah mi je dao terapiju i savjetovao da sad pripazim na ishranu (mogla bi se udebljati), i što mi se jako sviđa, da često preko dana odmaram , da se ne izlažem stresu (obavijestila sam ukućane), te da čuvam oči od iritacija. Sve u svemu, nisam u menopauzi (čega sam se bojala), i makar vještica kasni preko mjesec dana, doktor kaže da će mi se spolni hormoni vjerojatno sami od sebe popraviti kad dovedem štitnjaču u red. Sve mi se čini da će beba ipak čekati neko vrijeme  Klinci su više razočarani nego ja.

engy

Prijavi adminu

Draga mama3x nazalost imamo istu dijagnozu.

engy

Prijavi adminu

Iskreno se nadam da ces ti uspit bolest sanirat sa tabletama.Kod mene se evo vratila unatoc svim mojim naporima.Ako ti zatreba bilo kakav savjet slobodno me mozes pitat,Ja sam ti kroz ove dvi godine upoznala sva lica Gravesove bolesti.

Hallo Kitty

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

LuKi

Hallo Kitty cestitam od ♥ na trudnoci, neka I ostane sve u redu. Dokle god se uredno prati I pije terapija nema straha. U kojem si tjednu?

Hvala :) Sutra će biti punih 13 tjedana po zadnjoj M.. ali po velicini bebe doktor kaže da sam između 14. i 15. tjedna

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.