Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ines2

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

pozdrav svima,nova sam ovdje....evo nema ni tjedan dana da je od strane dr. nuklearne medicine definitvno potvrđena mi hipertireoza i odmah sam krenula sa terapijom athyrazol i za sad ga uzimam 3 tbl na dan,kasnije će mi smanjit dozu.e sad,naravno rekla sam doktoru da smo radili na bebi već 6 mjeseci i ništa i da mi je to čudno jer prije nije bilo problema sa tim....e onda mi je objasnio da ni nesmijem ostat trudna sad a ja u suze :/  dr mi je reko da vrijeme koje je potrebno da me dovede do stanja kad ćemo moć radit na trudnoći je od 6 mjeseci pa čak do 2 godine.

zanimaju me vaša iskustva sa hypertireozom i začećem i trudnoćom

<3 Stella <3 23.07.2009.
    “One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
    ― Bob Marley

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

Draga Ines,samo hrabro,hipertireoza je gadna ali joj se ipak moze stat na kraj.Ja je isto imam i pila sam tablete godinu dana.Bilo mi je dobro ali se je meni nedavno vratila bolest opet i sad cekam operaciju ,to je kod mene jedino rjesenje.Sta se tice trudnoce nazalost zaista ne smijes ostat trudna dok si pod tabletama,a to ti je  vjerojatno godinu dana(toliko inace traje terapija tabletama):Najbitnije ti je da budes mirna,ne se nervirat,ne pusit i da ti prehrana bude sa sta manje joda,a jako puno lisnatog povrca.Ja sam imala dosta stresnu godinu pa mi se mozda bolest i zbog toga vratila.Stitnjaca naime nikako ne podnosi stres,zato ti lijepo pokusaj zivit smireno i sretno pa  ces je mozda dovest do remisije.

Amelia

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav cure😊
    Nova sam ovdje zainteresovala me je ova tema, posto i sama imam problema sa stitnjacom.poslije prve trudnoce mi je otkriveno.Bila pod terapijom 2 godine thacapzol, levaksin i inderal.Dovedena u red sve ok i onda jedna trudnoca=spontani druga trudnoca =spontani.i nakon svega toga treca i dosao je na svijet moj drugi djecak.Puno problema sam imala sa terapijom dok nisu nasli odgovarajucu.Isto mi je doktor rekao dok pijem thacapzol nesmijem ni slucajno ostati trudna.Veliki pozdrav

Amelina

ines2

Prijavi adminu

https://klokanica.24sata.hr/zelim-dijete/planiranje-trudnoce/mogu-li-zatrudnjeti-uz-bolesnu-stitnjacu-2144?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_medium=Widget&utm_source=Vecernjiodmah mi je lakše kad pročitam tako pozitivan tekst.

<3 Stella <3 23.07.2009.
    ― Bob Marley

• tončica

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

drage moje cure!!sa štitnjačom se borim od svoje 18 .g. i od tada pijem terapiju euthyrox od 100 1 X dnevno.rodila sam dva prekrasna sina od 7.g i 3.g..bilo je problema sa začećem.nemam redovitu menstruaciju ni dan danas.prije sam imala ludu ginekologicu koja mi je davala krive tablete da dobijem menzis.al dok jednog dana nije mi prija rekla da provam nakon spolnog odnosa dignuti noge  u zrak.i ja provala i nakon drugog dizanja zatrudnila.druga trudnoća isto tako s tim da su se čudili u rodilištu kako sam uopće zatrudnila???!!!kad sam im rekla da sam dizala noge ono čudan pogled.???!!!kroz obe trudnoće redovito sam uzimala terapiju s tim da sam je redovito kontrolirala.tsh i t4 su u granicama normale uvjek.a i njima obojici nakom poroda su odmah vadili krv za štitmnjaču i sve o.k. je i dan danas.ZATO CURE MOJE NOGE U ZRAK!!!! 

tončica

ines2

Prijavi adminu

hehehe tončica dobar savjet  samo da se prvo dovedem do stanja kad uopće mogu počet radit na bebi....al bit će...

<3 Stella <3 23.07.2009.
    ― Bob Marley

ines2

Prijavi adminu

hehehe tončica dobar savjet  samo da se prvo dovedem do stanja kad uopće mogu počet radit na bebi....al bit će...

<3 Stella <3 23.07.2009.
    ― Bob Marley

engy

Prijavi adminu

Evo drage moje da se javim,ja sam u utorak operirala stitnjacu,cijelu su mi je izvadili,sve je proslo prakticki bezbolno i sad treba samo tocnu dozu tableta pogodit i krecem ponovo u akciju( citaj rad na bebici):

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

engy

Evo drage moje da se javim,ja sam u utorak operirala stitnjacu,cijelu su mi je izvadili,sve je proslo prakticki bezbolno i sad treba samo tocnu dozu tableta pogodit i krecem ponovo u akciju( citaj rad na bebici):

Draga, nadam se da ces uskoro moci pocet raditi na bebici uz adekvatnu terapiju. Nadam se da si se vec skroz oporavila od operacije, a sad samo pozitivno. 

14.06.2014. L ♥

engy

Prijavi adminu

Hvala ti draga,super sam se oporavila,jos mi nisu hormoni bas u balansu ,ali sam svakako puno bolje nego pri operacije.Eto jos malo strpljenja da mi pogode tocnu dozu tableta .

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.