Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

Pa ako mislis da bi mogla imat neke probleme sa stitnjacom,onda je svakako dobro provjerit hormone stitnjace.A i ako se radi na trudnoci onda ti je to pod obavezno.Samo ti izvade krv i ako je sve u redu  onda ti ne treba ni ultrazvuk ni scintigrafija.To rade jedino ako hormoni  nisu uredni. Sretno

rundy

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

drage ženice,pozdrav vam šaljem! ovako moj ginekolog nam je preporučio umjetnu oplodnju jer već 2g.nemogu ostat trudna,poslani smo u zg.u petrovu,i neki dan bili sa svim nalazima kod doktorice,nalazi uredni ali za planiranje trudnoće nalaz štitnjače mi je malkice povišen. e sad dobila sam tablete EUTHYROX 25 za korištenje 3mj.i doktorica je rekla da je čak moguće da uz njih ostanem i pripodno trudna. zanimam me dal ima koja da je koristila te tab.i dal je možda uz njih ostala trudna?  hvala puno! 

Rundy

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Idealna razina hormona stitnjace TSH je od nekih 1, 5 do 2, 5 da bi se ostvarila trudnoca iako ni to nije pravilo.Euthyrox sluzi za regulaciju tih hormona ukoliko su poviseni. Stvar s tim je da je potrebno pogoditi kolicinu euthyrox-a posto svaki organizam drugacije reagira na terapiju, nekome prije dodu u normalu nekome je potrebno vise, ali visok TSH dakako moze biti problem kod zaceca kao I nizak. Rundy moguce ako su ostali parametri sto se tice zaceca uredni da vas je ta stitnjaca I njen nepravilan rad kocio kod zaceca I da ostanete trudni kad se hormoni stitnjace unormale. :)

14.06.2014. L ♥

• draz2

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Meni je trebalo godinu dana uz euthyrox, ali uspjela sam, a cula sam da su mnoge uspjele vec za 3 mj! Isto su me slali na oplodnju, ali mi smo pokusavali prirodno i uspjeli!

rundy

Prijavi adminu

hvala vam na odgovorima,budem pila terapiju pa ćemo vidjeti šta bude za ta 3mj.se dogodilo!  hvala vam još jedamputa!! 

Rundy

ines2

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

hej cure,,evo mene nakon dužeg vremena....nakon 4 mjeseca athyrazola i strogog režima sredinom veljače obavila sam pregled i hypertireoza je nestala,a test na trudnoću pozitivan..napokon..sreći nije bilo kraja.I dalje pijem athyrazol al pola tbl svaki drudi dan i za par dana moram ponovit nalaze hormona,al za sad je sve ok. stres je također bio velika kočnica u mom životu.povukla sam crtu,ispraznila glavu i život od nepotrebnih ljudi i stresnih situacija.
    engy drago mi je da si dobro. Nadam se da ćete uspjet ostvarit svoje želje

<3 Stella <3 23.07.2009.
    “One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
    ― Bob Marley

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

ines

hej cure,,evo mene nakon dužeg vremena….nakon 4 mjeseca athyrazola i strogog režima sredinom veljače obavila sam pregled i hypertireoza je nestala,a test na trudnoću pozitivan..napokon..sreći nije bilo kraja.I dalje pijem athyrazol al pola tbl svaki drudi dan i za par dana moram ponovit nalaze hormona,al za sad je sve ok. stres je također bio velika kočnica u mom životu.povukla sam crtu,ispraznila glavu i život od nepotrebnih ljudi i stresnih situacija.

Cestitam na trudnoci. :) Bas lijepa vijest. 

14.06.2014. L ♥

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

ines

hej cure,,evo mene nakon dužeg vremena….nakon 4 mjeseca athyrazola i strogog režima sredinom veljače obavila sam pregled i hypertireoza je nestala,a test na trudnoću pozitivan..napokon..sreći nije bilo kraja.I dalje pijem athyrazol al pola tbl svaki drudi dan i za par dana moram ponovit nalaze hormona,al za sad je sve ok. stres je također bio velika kočnica u mom životu.povukla sam crtu,ispraznila glavu i život od nepotrebnih ljudi i stresnih situacija.

Prekrasne vijesti,od srca ti cestitam na trudnoci i bas mi je drago  da si bolest dovela u remisiju.Znam iz iskustva da to nije bas lako.Hvala ti na lijepim zeljama i ja se nadam dobrom,valjda ce bog dat.

• draz2

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Ines, cestitam!!! ♥♥♥ Evo motivacije za one koji jos pokusavaju :)

rundy

Prijavi adminu

ines čestitam na trudnoći!!!!  

Rundy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.