drage ženice,pozdrav vam šaljem! ovako moj ginekolog nam je preporučio umjetnu oplodnju jer već 2g.nemogu ostat trudna,poslani smo u zg.u petrovu,i neki dan bili sa svim nalazima kod doktorice,nalazi uredni ali za planiranje trudnoće nalaz štitnjače mi je malkice povišen. e sad dobila sam tablete EUTHYROX 25 za korištenje 3mj.i doktorica je rekla da je čak moguće da uz njih ostanem i pripodno trudna. zanimam me dal ima koja da je koristila te tab.i dal je možda uz njih ostala trudna? hvala puno!
Rundy
Idealna razina hormona stitnjace TSH je od nekih 1, 5 do 2, 5 da bi se ostvarila trudnoca iako ni to nije pravilo.Euthyrox sluzi za regulaciju tih hormona ukoliko su poviseni. Stvar s tim je da je potrebno pogoditi kolicinu euthyrox-a posto svaki organizam drugacije reagira na terapiju, nekome prije dodu u normalu nekome je potrebno vise, ali visok TSH dakako moze biti problem kod zaceca kao I nizak. Rundy moguce ako su ostali parametri sto se tice zaceca uredni da vas je ta stitnjaca I njen nepravilan rad kocio kod zaceca I da ostanete trudni kad se hormoni stitnjace unormale. :)
14.06.2014. L ♥
hej cure,,evo mene nakon dužeg vremena....nakon 4 mjeseca athyrazola i strogog režima sredinom veljače obavila sam pregled i hypertireoza je nestala,a test na trudnoću pozitivan..napokon..sreći nije bilo kraja.I dalje pijem athyrazol al pola tbl svaki drudi dan i za par dana moram ponovit nalaze hormona,al za sad je sve ok. stres je također bio velika kočnica u mom životu.povukla sam crtu,ispraznila glavu i život od nepotrebnih ljudi i stresnih situacija.
engy drago mi je da si dobro. Nadam se da ćete uspjet ostvarit svoje želje
<3 Stella <3 23.07.2009.
“One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.”
― Bob Marley
hej cure,,evo mene nakon dužeg vremena….nakon 4 mjeseca athyrazola i strogog režima sredinom veljače obavila sam pregled i hypertireoza je nestala,a test na trudnoću pozitivan..napokon..sreći nije bilo kraja.I dalje pijem athyrazol al pola tbl svaki drudi dan i za par dana moram ponovit nalaze hormona,al za sad je sve ok. stres je također bio velika kočnica u mom životu.povukla sam crtu,ispraznila glavu i život od nepotrebnih ljudi i stresnih situacija.
Cestitam na trudnoci. :) Bas lijepa vijest.
14.06.2014. L ♥
hej cure,,evo mene nakon dužeg vremena….nakon 4 mjeseca athyrazola i strogog režima sredinom veljače obavila sam pregled i hypertireoza je nestala,a test na trudnoću pozitivan..napokon..sreći nije bilo kraja.I dalje pijem athyrazol al pola tbl svaki drudi dan i za par dana moram ponovit nalaze hormona,al za sad je sve ok. stres je također bio velika kočnica u mom životu.povukla sam crtu,ispraznila glavu i život od nepotrebnih ljudi i stresnih situacija.
Prekrasne vijesti,od srca ti cestitam na trudnoci i bas mi je drago da si bolest dovela u remisiju.Znam iz iskustva da to nije bas lako.Hvala ti na lijepim zeljama i ja se nadam dobrom,valjda ce bog dat.
Sortiraj odgovore
Najstariji