Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

engy

Hvala ti draga,super sam se oporavila,jos mi nisu hormoni bas u balansu ,ali sam svakako puno bolje nego pri operacije.Eto jos malo strpljenja da mi pogode tocnu dozu tableta .

Bas mi je drago da je sve super proslo, vjerujem da ce I ti hormoni doci uskoro u balans. Zelim ti da to bude cim prije moguce 

14.06.2014. L ♥

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

Hvala ti,i ja se nadam da ce od sljedece godine svima nama krenut na dobro.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

engy

Hvala ti,i ja se nadam da ce od sljedece godine svima nama krenut na dobro.

Trebalo bi, kako kazu, nada umire zadnja 

14.06.2014. L ♥

engy

Prijavi adminu

Tako je,ma najbitnije je pozitivno mislit,sve je onda lakse.

• Lana12

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Imam problema s aštitnjačom već neko vrijeme, zbog čega sam se odlučila na pregled i stručno liječenje. Dobila sam preporuku poliklinike u Zadru, www.poliklinika-mester.hr/pregled-i-uzv-stitnjace/   i moram priznati da mi je puno pomogla. Dobila sam dijagnozu bolesti i korisne savjete i upute za daljnju terapiju i pravilnu kontrolu rada štitnjače i otada sam svela negativne simptome neuravnoteženog rada štitnjače na minimum.

Agnese

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

pozdrv curke
    muzic i ja pokusavamo vec godinu i pol, ciklusi uredni, sve stima al nikako uhvatiti, imali smo jednu biokemijsku i to je to, mislila sam da je problem prjaka zelja dok me prije mjesec dana dr nije upozorila na otecenu stitnjacu, vadila sam hormone i tsh mi 3.49 sto je u granicama normale a na ultrazvuku imam na desnom reznju cvor cm puta cm i pol..u petak idem na nuklearnu na daljne pretrage, sto se tice simptoma utasno dobivam na kilazi a nikad vise nisam pazila na to sta jedem  i zadnja dva mjeseca mi cesto srce nabija tutta forza sto je i na ekg potvrdjeno..dr mi kaze da pauziramo s bebicom dok ne vidim sta ce mi reci specijalista..jel tko imao slicnu situaciju 
    vjerovatno to nije nis strasno ali bi htjela se to sto prije rijesiti
    unaprijed hvala curke

Agnese

• draz2

Broj poruka: 60

Prijavi adminu

Nastavi s pretragama, ali ne vidim zasto biste pauzurali s bebicom?? Svaki mjesec je bitan, ne slusaj nikoga, tako su mene obeshrabrivali i slali na vv, cak smo se prestali truditi par mjeseci, a onda sam odlucila ipak pokusavati prirodno bez obzira na male sanse i uspjeli smo! Tsh mi je takodjer bio 3.5

Tena9

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

Cure, kako se provjerava rad štitnjače?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

engy

Prijavi adminu

Tena

Samo ti izvade krv i provjeravaju stanje hormona,pa ako je potrebno onda radis i ultrazvuk i /ili scintigrafiju.I to ti je to.

Tena9

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

engy

Tena

Samo ti izvade krv i provjeravaju stanje hormona,pa ako je potrebno onda radis i ultrazvuk i /ili scintigrafiju.I to ti je to.

jel to moram zahtjevat da mi se baš to radi, ta pretraga?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.