Hvala ti draga,super sam se oporavila,jos mi nisu hormoni bas u balansu ,ali sam svakako puno bolje nego pri operacije.Eto jos malo strpljenja da mi pogode tocnu dozu tableta .
Bas mi je drago da je sve super proslo, vjerujem da ce I ti hormoni doci uskoro u balans. Zelim ti da to bude cim prije moguce
14.06.2014. L ♥
Imam problema s aštitnjačom već neko vrijeme, zbog čega sam se odlučila na pregled i stručno liječenje. Dobila sam preporuku poliklinike u Zadru, www.poliklinika-mester.hr/pregled-i-uzv-stitnjace/ i moram priznati da mi je puno pomogla. Dobila sam dijagnozu bolesti i korisne savjete i upute za daljnju terapiju i pravilnu kontrolu rada štitnjače i otada sam svela negativne simptome neuravnoteženog rada štitnjače na minimum.
pozdrv curke
muzic i ja pokusavamo vec godinu i pol, ciklusi uredni, sve stima al nikako uhvatiti, imali smo jednu biokemijsku i to je to, mislila sam da je problem prjaka zelja dok me prije mjesec dana dr nije upozorila na otecenu stitnjacu, vadila sam hormone i tsh mi 3.49 sto je u granicama normale a na ultrazvuku imam na desnom reznju cvor cm puta cm i pol..u petak idem na nuklearnu na daljne pretrage, sto se tice simptoma utasno dobivam na kilazi a nikad vise nisam pazila na to sta jedem i zadnja dva mjeseca mi cesto srce nabija tutta forza sto je i na ekg potvrdjeno..dr mi kaze da pauziramo s bebicom dok ne vidim sta ce mi reci specijalista..jel tko imao slicnu situaciju
vjerovatno to nije nis strasno ali bi htjela se to sto prije rijesiti
unaprijed hvala curke
Agnese
Nastavi s pretragama, ali ne vidim zasto biste pauzurali s bebicom?? Svaki mjesec je bitan, ne slusaj nikoga, tako su mene obeshrabrivali i slali na vv, cak smo se prestali truditi par mjeseci, a onda sam odlucila ipak pokusavati prirodno bez obzira na male sanse i uspjeli smo! Tsh mi je takodjer bio 3.5
Cure, kako se provjerava rad štitnjače?Samo ti izvade krv i provjeravaju stanje hormona,pa ako je potrebno onda radis i ultrazvuk i /ili scintigrafiju.I to ti je to.
jel to moram zahtjevat da mi se baš to radi, ta pretraga?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji