Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    13. Listopad 2014. 21:32

mama3x to su sve uobičajeni simptomi ubrzanog rada štitnjače. Ja sam jela ko vuk, stalno bila gladna a probava radila ko vurica. Isto mi je kosa postala dosta tanka a nokti lomljivi,  samo što je kod mene još bilo prisutno i pojačano znojenje i ubrzan rad srca. Zapravo postoji mnogo simptoma koje pripisujemo nečem drugom, a na kraju nam sve dobije smisao.

engy
    13. Listopad 2014. 21:40

i nesanica mi je bila najgora,pa proljevi,suha koza,los imunitet,a joj koliko sam ja toga sa ovom stitnjacom prosla,uh

LuKi5
    14. Listopad 2014. 08:41

Meni je ludovala iz hiper u hipo. Pa bi em naglo smrsala em se naglo udebljala. Nokti prije cvrsti da cvrsci ne mogu biti a sad se listaju. Kosa stalno otpada u gropovima, krvare desni, blijeda sam ko krpa. Stitnjaca je jedno veliko zlo.

14.06.2014. L ♥

Masha2
    14. Listopad 2014. 09:49

Tako mala a tako moćna...

mama3x
    14. Listopad 2014. 15:37

Luki, točno tako. Zato se nadam da to možda nije otišlo predaleko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.