nisam se jos odlucila jer mi je to sve jos frisko,ali su mi zbog mojih godina,39 cu napunit sljedeci tjedan i zelje za trudnocom preporucili operaciju,jer se odma nakon par tjedana iza operacije moze ponovo radit na trudnoci (ako bi sve bilo u redu) Pa sad ne znam ni sama,strah me operacije ,a za jod mi nije puno ni govorio pa se bas i ne kuzim
mama3x to su sve uobičajeni simptomi ubrzanog rada štitnjače. Ja sam jela ko vuk, stalno bila gladna a probava radila ko vurica. Isto mi je kosa postala dosta tanka a nokti lomljivi, samo što je kod mene još bilo prisutno i pojačano znojenje i ubrzan rad srca. Zapravo postoji mnogo simptoma koje pripisujemo nečem drugom, a na kraju nam sve dobije smisao.
Masha, i meni se događa "lupanje srca", ali ja sam to pripisivala želučanoj herniji. Nokti se listaju, kosa puca, koža suha, kao da me nešto gura iza očiju...sve mi to sad ima smisla. Samo mi je san normalan (nemam nesanice), čak štoviše, uvijek mi se spava i teško ustajem ujutro.
Engy, da li ova ubrzana štitnjača uzrokuje izostanke ovulacije?
Masha, i meni se događa "lupanje srca", ali ja sam to pripisivala želučanoj herniji. Nokti se listaju, kosa puca, koža suha, kao da me nešto gura iza očiju…sve mi to sad ima smisla. Samo mi je san normalan (nemam nesanice), čak štoviše, uvijek mi se spava i teško ustajem ujutro.
Engy, da li ova ubrzana štitnjača uzrokuje izostanke ovulacije?
Sto se tice te pospanosti ona je tipicna za hipotireozu, takoder izostanak ovulacija.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji