Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha2
    13. Listopad 2014. 21:32

mama3x to su sve uobičajeni simptomi ubrzanog rada štitnjače. Ja sam jela ko vuk, stalno bila gladna a probava radila ko vurica. Isto mi je kosa postala dosta tanka a nokti lomljivi,  samo što je kod mene još bilo prisutno i pojačano znojenje i ubrzan rad srca. Zapravo postoji mnogo simptoma koje pripisujemo nečem drugom, a na kraju nam sve dobije smisao.

engy
    13. Listopad 2014. 21:40

i nesanica mi je bila najgora,pa proljevi,suha koza,los imunitet,a joj koliko sam ja toga sa ovom stitnjacom prosla,uh

LuKi5
    14. Listopad 2014. 08:41

Meni je ludovala iz hiper u hipo. Pa bi em naglo smrsala em se naglo udebljala. Nokti prije cvrsti da cvrsci ne mogu biti a sad se listaju. Kosa stalno otpada u gropovima, krvare desni, blijeda sam ko krpa. Stitnjaca je jedno veliko zlo.

14.06.2014. L ♥

Masha2
    14. Listopad 2014. 09:49

Tako mala a tako moćna...

LuKi5
    14. Listopad 2014. 11:03

Masha

Tako mala a tako moćna…

Da, bas to. :)

14.06.2014. L ♥

mama3x
    14. Listopad 2014. 13:40

Masha, i meni se događa "lupanje srca", ali ja sam to pripisivala želučanoj herniji. Nokti se listaju, kosa puca, koža suha, kao da me nešto gura iza očiju...sve mi to sad ima smisla. Samo mi je san normalan (nemam nesanice), čak štoviše, uvijek mi se spava i teško ustajem ujutro.
    Engy, da li ova ubrzana štitnjača uzrokuje izostanke ovulacije?

mama3x
    14. Listopad 2014. 15:37

Luki, točno tako. Zato se nadam da to možda nije otišlo predaleko.

engy
    14. Listopad 2014. 16:06

mama3x,da nazalost stitnjaca moze uzrokovat izostanak ovulacije ,ali nemoj se ti nista bojat ,to se sve da sredit ,samo treba imat puno strpljenja i trebas naletit na zaista dobrog doktora koji nece davat terapiju samo po pogledu na nalaze vec koji zna i slusat koje sve simptome imas pa se i po tome ravnat.To ti je najbitnije,doktor od povjerenja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani