Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Hallo Kitty

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Poznajem curu kojoj je štitnjača skroz prestala raditi, no uz određenu terapiju ona je sada majka blizanaca... puno sreće cure :*

engy

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

Hallo Kitty,cestitam ti na trudnoci,da sve bude dobro i hvala ti na lijepim zeljama,kad ova stitnjaca bude napokon sredjena veljda ce i nama uspit.

mama3x

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Engy, hvala ti na potpori. Znam dosta ljudi s problemima sa štitnjačom, ali svi imaju hipo, tako da nemam koga šta upitati. Doktor kaže da je ova hiper jako rijetka, ali da su prognoze dobre. Čitala sam malo o ovome i vidjela da mi je sada najpametnije ne razmišljati o trudnoći, što zbog bebe, što zbog mene. Ovo mi je Bog dao da ne dobijem, nego da prvo riješim ovaj problem.

engy

Prijavi adminu

Mama3x,nema na cemu,tu smo da pomazemo jedni drugima.Istina,hiper je zaista rijetko oboljenje.Ako ces nastavit sa tabletama onda nazalost ne smijes ostat trudna dok ih pijes,a to ti je oko godinu dana,jer toliko traje terapija sa tabletama.Ja imam zakazano kod kirurga za dva tjedna ,pregled i dogovor za operaciju.

LuKi5

Broj poruka: 2550

Prijavi adminu

Engy, operacija? Sretno draga 

14.06.2014. L ♥

engy

Prijavi adminu

luKi ,draga od srca ti hvala.Da nazalost moram je izvadit,izmucila me je do sad dobro, doktori su mi preporucili ili operacija ili radio aktivni jod.Ja sam vise za operaciju iako je se jako bojim,ali proci ce i to.

LuKi5

Prijavi adminu

engy

luKi ,draga od srca ti hvala.Da nazalost moram je izvadit,izmucila me je do sad dobro, doktori su mi preporucili ili operacija ili radio aktivni jod.Ja sam vise za operaciju iako je se jako bojim,ali proci ce i to.

Uf, engy draga, drzi se, bolje operirati kad vec stvara tako velike probleme. Bas mi je zao sto te to snaslo  Hoces moci zatrudniti bez nje?

14.06.2014. L ♥

engy

Prijavi adminu

a nadam se da hocu.Piju se tablete hormona svaki dan ,pa navodno ne bi  trebalo bit problema sta se trudnoce tice.Valjda ce zaista bit tako.

LuKi5

Prijavi adminu

engy

a nadam se da hocu.Piju se tablete hormona svaki dan ,pa navodno ne bi  trebalo bit problema sta se trudnoce tice.Valjda ce zaista bit tako.

Nadam se draga da hoce. Zelim ti svu srecu I sto brzi oporavak od operacije. 

14.06.2014. L ♥

engy

Prijavi adminu

Hvala ti draga  LuKI

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.