Engy, hvala ti na potpori. Znam dosta ljudi s problemima sa štitnjačom, ali svi imaju hipo, tako da nemam koga šta upitati. Doktor kaže da je ova hiper jako rijetka, ali da su prognoze dobre. Čitala sam malo o ovome i vidjela da mi je sada najpametnije ne razmišljati o trudnoći, što zbog bebe, što zbog mene. Ovo mi je Bog dao da ne dobijem, nego da prvo riješim ovaj problem.
Mama3x,nema na cemu,tu smo da pomazemo jedni drugima.Istina,hiper je zaista rijetko oboljenje.Ako ces nastavit sa tabletama onda nazalost ne smijes ostat trudna dok ih pijes,a to ti je oko godinu dana,jer toliko traje terapija sa tabletama.Ja imam zakazano kod kirurga za dva tjedna ,pregled i dogovor za operaciju.
luKi ,draga od srca ti hvala.Da nazalost moram je izvadit,izmucila me je do sad dobro, doktori su mi preporucili ili operacija ili radio aktivni jod.Ja sam vise za operaciju iako je se jako bojim,ali proci ce i to.
Uf, engy draga, drzi se, bolje operirati kad vec stvara tako velike probleme. Bas mi je zao sto te to snaslo Hoces moci zatrudniti bez nje?
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji