Ubrzani rad štitnjače i planiranje trudnoće

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maruska2
    21. Rujan 2014. 08:21

Drage mame i buduce mame,
    unazad dvije godine imam postavljenu dijagnozu Hashimotov sindrom (moja stitnjaca radi sporije, hipotireoza). Od trenutka uspostave dijagnoze uzimam terapiju i redovno kontroliram hormone stitnjace koji  su uz terapiju u granicama normale. Dobra vijest je da sam bez problema zatrudnila, takorec iz prvog pokusaja! Trudnoca je bila uredna, uzimala sam istu terapiju, jedino je kontrola bila cesca- svako mjesec dana. Prije dva tjedna rodila sam zdravu djevojcicu:) Eto usprkos strahovima da zbog dijagnoze Hashimoto necu moc zatrudnit ili da ce to bit jako tesko, ispalo je sve u redu!!! Svima puno vjere, strpljenja i malo srece:)
    Pozz

• Maruska2
    21. Rujan 2014. 08:23

Drage mame i buduce mame,
    unazad dvije godine imam postavljenu dijagnozu Hashimotov sindrom (moja stitnjaca radi sporije, hipotireoza). Od trenutka uspostave dijagnoze uzimam terapiju i redovno kontroliram hormone stitnjace koji  su uz terapiju u granicama normale. Dobra vijest je da sam bez problema zatrudnila, takorec iz prvog pokusaja! Trudnoca je bila uredna, uzimala sam istu terapiju, jedino je kontrola bila cesca- svako mjesec dana. Prije dva tjedna rodila sam zdravu djevojcicu:) Eto usprkos strahovima da zbog dijagnoze Hashimoto necu moc zatrudnit ili da ce to bit jako tesko, ispalo je sve u redu!!! Svima puno vjere, strpljenja i malo srece:)
    Pozz

LuKi5
    21. Rujan 2014. 09:12

Maruska, cestitam od ♥ na bebici. Drago mi je da nisi imala problem zatrudniti I da je sve proslo kako treba. Sto su ti rekli kad ce ti opet gledat hormone stitnjace nakon poroda?

14.06.2014. L ♥

• draz2
    22. Rujan 2014. 13:59

Maruska, cestitam! :) :)
    Zanima me sto su ti provjeravali tijekom trudnoce jer meni do sada samo tsh i to svaka 3 mjeseca. narucena sam na kontrolu tek u 11.mj,a u medjuvremenu zatrudnila. zadnji put tsh mi je bio 3, inace je jos veci pa se brinem...

• Mary17
    01. Listopad 2014. 22:05

Pozzzz curke.
    Molim Vas za Vaše mišljenje.
    Pola godine radimo na bebici i nikako. Od svih nalaza, hormona, folikulometrije, sve je u redu, samo je TSH 3.50. Antitijela, f3 i f4 potpuno uredni. Nakon 2 mjeseca nalaz TSH ponovljen - na moju žalost sada je 3.66.
    Ginekolog mi je uveo Euthyrox 25 mg i za mjesec dana kontrola hormona štitnjače.
    Zanima me da li je koja imala sličan slučaj i koliko joj je trebalo da zatrudni od početka uzimanja terapije?
    Hvala puno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.