Drage mame i buduce mame,
unazad dvije godine imam postavljenu dijagnozu Hashimotov sindrom (moja stitnjaca radi sporije, hipotireoza). Od trenutka uspostave dijagnoze uzimam terapiju i redovno kontroliram hormone stitnjace koji su uz terapiju u granicama normale. Dobra vijest je da sam bez problema zatrudnila, takorec iz prvog pokusaja! Trudnoca je bila uredna, uzimala sam istu terapiju, jedino je kontrola bila cesca- svako mjesec dana. Prije dva tjedna rodila sam zdravu djevojcicu:) Eto usprkos strahovima da zbog dijagnoze Hashimoto necu moc zatrudnit ili da ce to bit jako tesko, ispalo je sve u redu!!! Svima puno vjere, strpljenja i malo srece:)
Pozz
Drage mame i buduce mame,
unazad dvije godine imam postavljenu dijagnozu Hashimotov sindrom (moja stitnjaca radi sporije, hipotireoza). Od trenutka uspostave dijagnoze uzimam terapiju i redovno kontroliram hormone stitnjace koji su uz terapiju u granicama normale. Dobra vijest je da sam bez problema zatrudnila, takorec iz prvog pokusaja! Trudnoca je bila uredna, uzimala sam istu terapiju, jedino je kontrola bila cesca- svako mjesec dana. Prije dva tjedna rodila sam zdravu djevojcicu:) Eto usprkos strahovima da zbog dijagnoze Hashimoto necu moc zatrudnit ili da ce to bit jako tesko, ispalo je sve u redu!!! Svima puno vjere, strpljenja i malo srece:)
Pozz
Maruska, cestitam od ♥ na bebici. Drago mi je da nisi imala problem zatrudniti I da je sve proslo kako treba. Sto su ti rekli kad ce ti opet gledat hormone stitnjace nakon poroda?
14.06.2014. L ♥
Maruska, cestitam! :) :)
Zanima me sto su ti provjeravali tijekom trudnoce jer meni do sada samo tsh i to svaka 3 mjeseca. narucena sam na kontrolu tek u 11.mj,a u medjuvremenu zatrudnila. zadnji put tsh mi je bio 3, inace je jos veci pa se brinem...
Pozzzz curke.
Molim Vas za Vaše mišljenje.
Pola godine radimo na bebici i nikako. Od svih nalaza, hormona, folikulometrije, sve je u redu, samo je TSH 3.50. Antitijela, f3 i f4 potpuno uredni. Nakon 2 mjeseca nalaz TSH ponovljen - na moju žalost sada je 3.66.
Ginekolog mi je uveo Euthyrox 25 mg i za mjesec dana kontrola hormona štitnjače.
Zanima me da li je koja imala sličan slučaj i koliko joj je trebalo da zatrudni od početka uzimanja terapije?
Hvala puno
Sortiraj odgovore
Najstariji