Belanaa znam kak ti je, tak i ja umacem a ne pauziramo ovaj mjesec ali cisto da nesto radim 🤣
Bus kupila teste ili lh trakice?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
teste :D
inače mi zna početi smeđkarenje tri dana prije, ali nemam nista, pa je možda stvarno dobitni ciklus.
sad gledam dm kod nas ima smao >25mul valjda će biti dobri
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
teste :D
inače mi zna početi smeđkarenje tri dana prije, ali nemam nista, pa je možda stvarno dobitni ciklus.
sad gledam dm kod nas ima smao >25mul valjda će biti dobri
Jooj, hajde napravi test da vidimo jel dobitni 😁😁🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
neki dan je bio hcg -, radila sam ga popodne poslije hektolitara tekućine, luda glava, bitno da se umoči
sad ću čekati ned ili pon možda menga iznenadi
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
neki dan je bio hcg -, radila sam ga popodne poslije hektolitara tekućine, luda glava, bitno da se umoči
joj znam kako ti je , i ja sam umakala i jučer opet ali onaj od 10mul i negativan ko kuća , i sada sam opet pala u depresiju, bolje da ništa nisam umakala aaaaa :( ali ovisnost je jača od mene.
sada se više ni ne tješim , ovaj mjesec opet ništa.
Siribaš mi je drago da je sve uredu. Jedan jajnik bi trebal ovulirati, to je bitno 😁 kad krečete ponovo u akciju, ili planiras raditi još neke pretrage?
Kejsy onda se bum potrudila da ulovim peak s trakicama pa se onda naručim 7/8 dana kasnije za progesteron. Jučer mi je bila trakica još tamna, tak da vjerovatno je tokom noči bila ovulacija, jer me i desni jajnik probadao, bas sam osjetila. Danas mi je 21dc. Danas opet trakica i onda bi tek na 27/28 dan radila progesteron. Naravno ako bude i drugi mjesec ovako, da nebu prije.
Deicčestitam!! ☺️ Si ove trakice več koristila prije?
Avamadobrodošla i nadam se da čim prije ugledaš plusič. 🥰
Prvi putaa ih koristim, pa mi cudno 🤔🤔
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
joj znam kako ti je , i ja sam umakala i jučer opet ali onaj od 10mul i negativan ko kuća , i sada sam opet pala u depresiju, bolje da ništa nisam umakala aaaaa :( ali ovisnost je jača od mene.
sada se više ni ne tješim , ovaj mjesec opet ništa.
pravac na verudelu ili lungomare i ja ne bi pala u depresiju :D
bit će, samo se treba truditi :P meni je sad još "ravno" toliko simptoma imam, ali si misli možda ipak menga dođe jer baš nismo pokrili sve dane, a kako ne znam kad je bila O točno...
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
bit će, samo se treba truditi :P meni je sad još "ravno" toliko simptoma imam, ali si misli možda ipak menga dođe jer baš nismo pokrili sve dane, a kako ne znam kad je bila O točno…
Ma ne mogu nigdje , mala mi je bolesna još uvijek :(
Danas mi se samo plače , baš me neka depresija uhvatila. Još ove sve vijesti danas, doslovno se zapitaš?! jbg , neću Vam danas više smetat, samo bi prenjela negativu u grupu.
Pratim Vas
bit će, samo se treba truditi :P meni je sad još "ravno" toliko simptoma imam, ali si misli možda ipak menga dođe jer baš nismo pokrili sve dane, a kako ne znam kad je bila O točno…
Ma ne mogu nigdje , mala mi je bolesna još uvijek :(
Danas mi se samo plače , baš me neka depresija uhvatila. Još ove sve vijesti danas, doslovno se zapitaš?! jbg , neću Vam danas više smetat, samo bi prenjela negativu u grupu.
Pratim Vas
još je možda rano za test, ponovi u ned-pon
bit će sve to dobro <3
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Danas imam tu I tamo dole malu kratku bol ...kao da cu dobit .... i grudi me jako bole.... ne nadam se previše čim mi je temperatura malo pala...no vidjet ćemo kad dođem doma...danas je 13 dpo ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji