I meni je isto tako , danas nesto manje onako ali par dana sam osjecala kao da cu dobiti svaki tren , od grudi leđa stomaka ma sve … nemam pojma i si mislim da je od terapije ja koristim cak 3x1 utrogestan vaginalno a po pravilu bih trebala dobiti kroz 2,3 dana ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
A ja imam dobit tek za 7,8 dana ali mi je takav osjecaj kao da cu odmah vjeroj je to onda od terapija,.ja stavljam 2×cyclogest
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Ista stvar , i meni su krenuli simptomi 7,8 dan pred one stavri , kontam isto da je od terapije ili jednostavno hormoni moraju odraditi svoj proces bez obzira na ishod .. jer mi nisu nista drugaciji nego inec kako bi bilo ..
ja sam primjetila da idem dosta cesce u wc mokriti , i nekako san malo kao da mi se pobrkao , nista cvrsto ne spavam … citala sam da je dosta cura imalo tako isto a ne mora nista znaciti …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
To ti i ja isto,probudim se u toku noci i cesce mokrim,ali tako mi je bilo i kad sam cekala za inseminaciju ishod,. Jos malo pa ce proletit dani da saznamo 😇😇
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da ista stvar , i meni je tako bilo kod inseminacija …
Bome da kroz tjedan dana cemo valjda znati , kako dani odmicu sve vise nezz sto bih mislila 🙈
Kako god , samo hrabro i strpljivo dalje 🤞❤️
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Istina, zato ovaj put toliko ne pridajem toliko vaznosti tim simptomima jer bi tako prije mislila a mozda je to to,pa onda pleska stvarnosti. Nekako sam bas opustena ovaj put i ako ne bude pozitivno sad onda ce bit drugi put,tako sam si poslozila u glavi 🤷♀️🤷♀️
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Danas nemam nista od simptoma kao pred one stvari , jednostavno kao rukom odneseno .. tu i tamo osjetim kao malo probadanje s lijeve strane …
I ja sam si tako rekla , nista prevelika ocekivanja , nekako mi je tako i lakse , pa kako bude 🤗🤞
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Joj meni danas pritisak kao da cu dobit,uzas vise, ocito bi mogla doci M svaki tren, takav mi je osjecaj 🙄
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Niti ja nisam bolja , jucer nista od simptoma , jutros opet osjetim kao da cu dobiti svaki tren , za poludjeti kako tijelo reagira svaki dan neke promjene ..
Kad ces ti raditi test ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Mene danas boli donji dio ledja, i bila mi je kapljica smeđe boje na gaćicama, eto to je novost danas, sad jel mi to dolazi M pa nemože procurit radi korištenja vaginalnih nisam ni sama pametna. Ja bi možda radila test u četvrtak to bi mi bio 13 dan, ili da odem vadit betu, valjda bi pokazalo rezultat, Inače me uopće grudi ne bole niti mi izbaci prišt kao pred M. Oćeš ti radit test ili betu i kad?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji