Meni je tako bilo par dana , pritisak , trbuh nekako ogroman , grudi nisam smijela pipnuti , sve kao da cu dobiti svaki cas , po pravilu ja trebam kao danas dobiti ali sam isto misljenja da necu radi vaginaleta tj tih hormona , tako mi je i prije bilo dok ih nisam prestala koristiti nisam dobila , inace me zna boljeti glava pred ciklus sada to nista , osim sto idem piskiti cesce .. ja isto gledan kad se brisem da nema jer mi je osjecaj kao da je stigla , ali sam procitala tu negdje na forumu da ne mora nista znaci ako i bude malo krvi ili iscjedak smeđi …
Ja si jos nezz i radila bi i nebi
Nekako kao se blizi dan za betu sve sam opterecenija kao da cuci u meni joj opet cu se razocarati …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
To i ja mislim da mi ni ne može doći radi tih hormona dodatnih koje uzimam, tako mi je i prije bilo i kad bi ih prestala uzimat bi dobila M,.A napravit ću možda test u četvrtak, to bi mi bio 13 dan od tranfera valjda bi trebao pokazati pravi rezultat, a stvari imam dobit u sub pa ću vidit. Ako ih ne dobijen za vikend onda bi išla vadit betu idući tj, čisto da sam sigurna, tako nekako mi je u glavi 🙄🙄
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav žene. Nisam našla temu vezano za moje pitanje pa ću postaviti ovdje u nadi da neka ima bilo kakve informacije.
Ima li neka ženica da je radila nalaz na trombofiliju a da nije platila, tj da je preko fonda? Jesu li vam doktori objasnili možda zašto niste oslobođene, ako već niste? Ja sam nalaz odradila i platila, ali mi porodična nešto vrda s objašnjenjem zašto nisam oslobođena plaćanja. Ne mogu naći nikakav zakon ili nešto, vidim da su neke djevojke oko mene oslobođene plaćanja neke ne.
Ja koliko sam skuzila ta implatacija dođe od 8 do 10 dana transfera , tako da i ako ti je bilo malo sukrvice moze biti i od toga , jer nama ne taman sutra 10 dan , kod mene po pitanju toga nista … mislim postavila sam si u glavi i ako ne bude nema veze , idem opet , ali opet onaj neki cudan osjecaj od razocarenja …
Ja mislim da isto necu dobiti dok uzimam te hormone ali vidjeti cemo .. mozda onda i ja napravim test kao i ti pa da vidim 🙈
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Moze biti ovo smeckasto i od hormona,citala sam da nekim curama bude. Ma iskreno cini mi se na trenutka bas da mi je pritisak za dobit M, pitala sam u novu grupu za savjet pa kazu da mogu i sutra pisnut test,meni je sutra 12 dnt jer su mi vratili zametke ranije, a vidit cu, i mene je straj pomalo kako se vrime blizi ali sama sebe nekako ohrabrujem i kazem si bit ce posli ako ne sad,valjda sve u svoje vrijeme, svasta si govorim samo da se pripremim i na negativan ishod 😏😏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da moze biti i od hormona , moja sogorica je u trudnoci uzimala utrogestan i on joj je izazivao krvarenje pa su joj zamjenili za druge neke .. tako da svasta moze biti ..
jooj da da ti si isla treci dan na vracanje a ja peti , nezz ni po cemu se to razlikuje ??
Jesi na ovom forumu pisala na koju temu ?
Ili negdje jos , ja isto iscitavam i trazim da vidim sto su druge cure imale od simptoma ..
meni ce u petak biti 12 dan ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Jesam po ovon forumu samo,. Da ja sam vracala prije tebe i evo kazu neke da mogu sutra pisnut vec, virujen da imaju vise iskustva, pa moguce da odem poslije uzet test. Mislim se uzet onaj 6 dana prije ocekivane M,clear & blue, valjda bi mi dobro pokaza,sta mislis?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da i ja sam citala da su neke radile ranije , ja sam prosli put radila s tim testom 6 dana prije i kao tjedne pokzauje , kao on je bas precizan iako sam isto tu na forumu citala da su neki imali nejasnoce , meni su na nalazu napisali da se moze od 12 do 15 dana beta , tako da vjerujem da bi mogao pokazati taj test vec rezultat ..
aimee toliko sam sada nemirna sve se priblizile a cekale smo prvo punkciju , evo sada i ako je negativno jedva cekam da idem dalje opet ..
nadam se da ce ti test pokazatiii plusic , mislim na tebe i uz tebe sam kako god bilo 🤞🥰
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Evo ja kupila test i mislin se uj testirat,pa sta bude bude, koliko sam uzbudjena toliko i uplasena al sta cu 😇😇🙏🙏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Evo ja kupila test i mislin se uj testirat,pa sta bude bude, koliko sam uzbudjena toliko i uplasena al sta cu 😇😇🙏🙏
Drzim ti 🤞🤞 i ocekujem najveci moguci plus 🙏
Samo hrabro , biti ce kako mora , mislim na tebe , javi se sutra 🤞🙏🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak