Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneri21
    30. Siječanj 2024. 12:08

Meni je tako bilo par dana , pritisak , trbuh nekako ogroman , grudi nisam smijela pipnuti , sve kao da cu dobiti svaki cas , po pravilu ja trebam kao danas dobiti ali sam isto misljenja da necu radi vaginaleta tj tih hormona , tako mi je i prije bilo dok ih nisam prestala koristiti nisam dobila , inace me zna boljeti glava pred ciklus sada to nista , osim sto idem piskiti cesce .. ja isto gledan kad se brisem da nema jer mi je osjecaj kao da je stigla , ali sam procitala tu negdje na forumu da ne mora nista znaci ako i bude malo krvi ili iscjedak smeđi … 
    Ja si jos nezz i radila bi i nebi 
    Nekako kao se blizi dan za betu sve sam opterecenija kao da cuci u meni joj opet cu se razocarati … 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    30. Siječanj 2024. 12:27

To i ja mislim da mi ni ne može doći radi tih hormona dodatnih koje uzimam, tako mi je i prije bilo i kad bi ih prestala uzimat bi dobila M,.A napravit ću možda test u četvrtak, to bi mi bio 13 dan od tranfera valjda bi trebao pokazati pravi rezultat, a stvari imam dobit u sub pa ću vidit. Ako ih ne dobijen za vikend onda bi išla vadit betu idući tj, čisto da sam sigurna, tako nekako mi je u glavi 🙄🙄

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Zelenooka95
    30. Siječanj 2024. 12:57

Pozdrav žene. Nisam našla temu vezano za moje pitanje pa ću postaviti ovdje u nadi da neka ima bilo kakve informacije.
    Ima li neka ženica da je radila nalaz na trombofiliju a da nije platila, tj da je preko fonda? Jesu li vam doktori objasnili možda zašto niste oslobođene, ako već niste? Ja sam nalaz odradila i platila, ali mi porodična nešto vrda s objašnjenjem zašto nisam oslobođena plaćanja. Ne mogu naći nikakav zakon ili nešto, vidim da su neke djevojke oko mene oslobođene plaćanja neke ne.

• Aneri21
    30. Siječanj 2024. 15:12

Ja koliko sam skuzila ta implatacija dođe od 8 do 10 dana transfera , tako da i ako ti je bilo malo sukrvice moze biti i od toga , jer nama ne taman sutra 10 dan , kod mene po pitanju toga nista … mislim postavila sam si u glavi i ako ne bude nema veze , idem opet , ali opet onaj neki cudan osjecaj od razocarenja … 
    Ja mislim da isto necu dobiti dok uzimam te hormone ali vidjeti cemo .. mozda onda i ja napravim test kao i ti pa da vidim 🙈

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    30. Siječanj 2024. 15:26

Moze biti ovo smeckasto i od hormona,citala sam da nekim curama bude. Ma iskreno cini mi se na trenutka bas da mi je pritisak za dobit M, pitala sam u novu grupu za savjet pa kazu da mogu i sutra pisnut test,meni je sutra 12 dnt jer su mi vratili zametke ranije, a vidit cu, i mene je straj pomalo kako se vrime blizi ali sama sebe nekako ohrabrujem i kazem si bit ce posli ako ne sad,valjda sve u svoje vrijeme, svasta si govorim samo da se pripremim i na negativan ishod 😏😏

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    30. Siječanj 2024. 15:59

Da moze biti i od hormona , moja sogorica je u trudnoci uzimala utrogestan i on joj je izazivao krvarenje pa su joj zamjenili za druge neke .. tako da svasta moze biti .. 
    jooj da da ti si isla treci dan na vracanje a ja peti , nezz ni po cemu se to razlikuje ?? 
    Jesi na ovom forumu pisala na koju temu ? 
    Ili negdje jos , ja isto iscitavam i trazim da vidim sto su druge cure imale od simptoma .. 
    meni ce u petak biti 12 dan .. 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    30. Siječanj 2024. 17:14

Jesam po ovon forumu samo,. Da ja sam vracala prije tebe i evo kazu neke da mogu sutra pisnut vec, virujen da imaju vise iskustva, pa moguce da odem poslije uzet test. Mislim se uzet onaj 6 dana prije ocekivane M,clear & blue, valjda bi mi dobro pokaza,sta mislis?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    30. Siječanj 2024. 18:10

Da i ja sam citala da su neke radile ranije , ja sam prosli put radila s tim testom 6 dana prije i kao tjedne pokzauje  , kao on je bas precizan iako sam isto tu na forumu citala da su neki imali nejasnoce , meni su na nalazu napisali da se moze od 12 do 15 dana beta , tako da vjerujem da bi mogao pokazati taj test vec rezultat .. 
    aimee toliko sam sada nemirna sve se priblizile a cekale smo prvo punkciju , evo sada i ako je negativno jedva cekam da idem dalje opet .. 
    nadam se da ce ti test pokazatiii plusic , mislim na tebe i uz tebe sam kako god bilo 🤞🥰

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    30. Siječanj 2024. 19:32

Evo ja kupila test i mislin se uj testirat,pa sta bude bude, koliko sam uzbudjena toliko i uplasena al sta cu 😇😇🙏🙏

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    31. Siječanj 2024. 00:19

Mrvica11

Evo ja kupila test i mislin se uj testirat,pa sta bude bude, koliko sam uzbudjena toliko i uplasena al sta cu 😇😇🙏🙏

Drzim ti 🤞🤞 i ocekujem najveci moguci plus 🙏 
    Samo hrabro , biti ce kako mora , mislim na tebe , javi se sutra 🤞🙏🤗

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.