Hm pa napravi test, ne gubiš ništa, ja sam uzela one First Sign u Dm šta su mi cure na drugoj str rekle i imaš 2 u pakiranju. Ma ja iman neke mučnine danas, nekako se baš umorno osjećan ali to može biti i pms sve, i ja ću možda sutra iskoristit taj drugi test ili ić vadit krv.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Hm pa napravi test, ne gubiš ništa, ja sam uzela one First Sign u Dm šta su mi cure na drugoj str rekle i imaš 2 u pakiranju. Ma ja iman neke mučnine danas, nekako se baš umorno osjećan ali to može biti i pms sve, i ja ću možda sutra iskoristit taj drugi test ili ić vadit krv.
Napraviti cu sutra test vjerovatno , vidim da su mi na otpusnom napisali od 12 do 14 dana … danas jos nisam imala nista smeckasto ,osjetim povremeno nekakvo kratkotrajno probadanje kao nekakav ubod iglom i kao da mi neki tlak udari u glavu 🙈🤣 sve se nesto pobrkalo od simptoma …
Jesu ti rekla sto za dalje nakon bete kad si zvala ?
I ja sam uzela taj test iz dm ..
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Aneri sritnoo, drzim fige da ti bude pozitivannn 🥰🥰 Nisu mi nista rekli, nakon vadjenja krvi svakako cu se konzultirat sa njima pa cemo vidit sta ce rec,..
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mrvica i Aneri baš se pratite i sa simptomima i sa iščekivanjem.
Ima li što novoga danas? Nadam se da ćete obje imati pozitivnu betu.
Ja sam imala neko krvarenje na sredini ciklusa 3 dana, slabašno, ali ipak krvarenje. Išla sam kod gina da me pregleda. Napravio mi je uzv. Vidio je žuto tijelo i prazne folikule, kaže sve ok. Radi se o ovulacijskom krvarenju.
Sad mi je potvrdio da trakice dobro detektiraju ovulaciju i da ju imam. Čak sam dobila uputnicu za daljnje pretrage da se ustanovi zašto ne dolazi do začeća. Taman planiram sve obaviti pri idućoj mengi i muž spermiogram. A do tada će valjda biti i papa, pa da vidimo na čemu smo.
22.08. +
Lijep pozdrav svima,mama sam bebe od 11 mj, planiram drugu bebu ,ali jos nisam imala niti jedan ciklus. Ima li jos netko kao ja tko pokusava na taj nacin?
Pozdrav Tia Matia. Nemam iskustvo koje mogu podijeliti s tobom. Najbolje da odeš na ginekološki pregled i posavjetuješ se sa ginom.
22.08. +
Minnieus pozdrav, je pratimo se bas sam usla da vidim jel ima novosti,. Je i meni su tako savjetovali te ovulacijske trakice pa da gledam po njima, ja iskreno nisam bas pratila po njima nego imam neku aplik na mobu pa sam se nekako vodila njom, ali probaj svakako s njima,. Jel ovo tek krecete u postupke? Koliko dugo pokusavate?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Mrvice
Ja se ni danas nisam dovazila na test , nesto mi jutros sve islo na brzaka i nisam bas ni stigla .. i nekako me i strah razocarenja ..
od simptoma nemam nista , samo grudi bolne i ogromne ..
jesi ti ponovo radila test ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Minnieus
I ja sam dobila upute da se kao vodim po trakicama jos prije prve inseminacije , ja se nisam vodila po tome jer nikako nisam mogla docekati dvije crtice , iako sam imala ovulaciju to je onda ispadalo na kraju par dana prije ciklusa .. kad smo krenuli u postupak nisam ih ni koristila jer sam imala terapiju svakako …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ej nisam se testirala ponovno i nisam isla vadit krv, ic cu ujutro a nisam dobila ni M, jesi ti napravila test ili vadila krv, ima li kakvih novosti? Mi smo malo otputovali za vikend i bas mi je trebalo to 🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Cure ima li kakvih novosti??? Mrvica? Aneri? Nadam se da su obje bete pozitivne da se nastavite pratiti u jesenskim bebama :)
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji