Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minnieus
    05. Veljača 2024. 10:35

Mrvica11

Minnieus pozdrav, je pratimo se bas sam usla da vidim jel ima novosti,. Je i meni su tako savjetovali te ovulacijske trakice pa da gledam po njima, ja iskreno nisam bas pratila po njima nego imam neku aplik na mobu pa sam se nekako vodila njom, ali probaj svakako s njima,. Jel ovo tek krecete u postupke? Koliko dugo pokusavate?

Meni je sve točno po toj aplikaciji i menga i ovulacija. Sve kakti po p.s.-u, a svejedno ne dolazi do trudnoće.
    Pokušavamo aktivno od 4.23., već 10mj.
    Sad čekam mengu da krenem s pretragama i onda vjerovatno idemo u postupak.
    Koliko se čekaju nalazi i koliko se čeka na postupak od trenutka kada imaš sve nalaze i preporuku za postupke?

22.08. +

Mala 33
    05. Veljača 2024. 17:19

Minneus pozz, ima novostii, nezz di je Aneri pratile se cili postupak i u zadnje je nema😒 Beta mi je visoka,16 dan mi je od transfera danas i beta je 1289, plakala sam od srice kad su mi javili, sto moze znaciti blizanacku trudnocu ( s obzirom da mi je mama blizanka mozda ja nastavljam lozu) a moze ni ne biti dobro, ali daj Boze da je u mene prvi slucaj. Za 2 dana vadim opet i narucili su me na pregled iduci tj. Inace meni su vratili 2 zametka, bila sam otpisala sve a nakraju sok veliki. Moram strogo mirovat i necu ic radit ni sutra ni do daljnjeg jer su mi savjetovali mirovanje dok se ne vidi da je ok sve. Od simptoma imam umor i pospanost  a sad znam od cega je 🥰🥰 A sto se tice nalaza ja sam radila sve na istom mjestu, ja i moj muz i u 2mj je bilo sve gotovo i krenili smo u postupke, najprije inseminacije i evo sad prvi IVF❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Minnieus
    06. Veljača 2024. 08:26

Mrvica11

Minneus pozz, ima novostii, nezz di je Aneri pratile se cili postupak i u zadnje je nema😒 Beta mi je visoka,16 dan mi je od transfera danas i beta je 1289, plakala sam od srice kad su mi javili, sto moze znaciti blizanacku trudnocu ( s obzirom da mi je mama blizanka mozda ja nastavljam lozu) a moze ni ne biti dobro, ali daj Boze da je u mene prvi slucaj. Za 2 dana vadim opet i narucili su me na pregled iduci tj. Inace meni su vratili 2 zametka, bila sam otpisala sve a nakraju sok veliki. Moram strogo mirovat i necu ic radit ni sutra ni do daljnjeg jer su mi savjetovali mirovanje dok se ne vidi da je ok sve. Od simptoma imam umor i pospanost a sad znam od cega je 🥰🥰 A sto se tice nalaza ja sam radila sve na istom mjestu, ja i moj muz i u 2mj je bilo sve gotovo i krenili smo u postupke, najprije inseminacije i evo sad prvi IVF❤

divne vijesti Mrvica. Čitam i sva sam se naježila. Naravno da navijam da budu blizanci. Ajme baš je lijepo pročitati pozitivna iskustva. Čestitam ti od srca!!!! Neka bude školska trudnoća. Juuuuuuuuupiiiiiiiiiii 

22.08. +

• Aneri21
    06. Veljača 2024. 14:41

Mrviceeeee 
    Cekamm te stalnooo da mi se javis , i tolikooo sam imala osjecaj da je kod tebe plus neki i da ono nije moguce po testu kad si napisala , tolikoooo sam sretnaaa i tako mi je drago 🤗🤗🤗 
    Beta je beta 🥰 
    Mislila sam da si citala na drugoj temi , 
    Ja sam isto pozitivna , moja beta je na 14 dnt bila 468,73 
    Sutra moram ponoviti 🤞🥰🥰 
    Aime tolikooo sam sretnaaa 
    Takoo mi je dragooo
    Zasluzeno ovo je nasa godina ❤️

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• pahuljicaaa
    06. Veljača 2024. 14:53

Aneri i Mrvice cestitaaaaam 😊 iako sam sad slabo aktivna ovdje, ulazim svako malo da vidim ima li novosti od vas dvije. Tacno sam znala da ce vam sad uspjetiii 😊 zelim vam skolsku trudnocu, da sve prodje kako treba 😊🥰

• Aneri21
    06. Veljača 2024. 15:32

Hej , 
    Ja sam relativno brzo isla u postupke nakon sto sam sve nalaze odradila .. 
    Ja i muz samo nalaze radili u opcoj bolnici ovisi sve sto trebas raditi , mi nemamo dijagnozu pa smo samo osnovne trebali .. vec nakon nalaza odmah poslje ciklusa isla sam prvo na 2 inseminacija i evo sada IVF … 
    Punoo srece ti želim 🤗🤗

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    06. Veljača 2024. 15:33

Punooo ti hvalaa 🥰❤️

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• pahuljicaaa
    07. Veljača 2024. 11:46

Joj drage zeneee, dok docekam termin kod endokrinologa, nadam se da cu ovdje uspjeti nesto saznati. 2022 u decembru sam dobila terapiju za stitnu (TSH tad bio 2,35), posto sam brzo reagovala na terapiju ukinuli su mi terapiju je je pao na 0,02, mjesecima sam bila bez terapija do prije par mj kad sam prvo pocela s pola tabl to nije pomagalo pa onda cijelu i bilo je ok (2x ispod 2 je bio). Dns sam opet radila kontrolne 2,75. Terapiju pijem redovno, cak sam promijenila i ishranu i sve. Zanima me da li se jos nekome to desavalo i kako odjednom 😔 vjerovatno zbog toga i ne dobijam jos, 55. DC a u subotu vece bilo samo nesto malo na papiru i ovako ponekad se javi nesto skroooz malo kad odem u wc i tjt 😭

• DDFF1004
    07. Veljača 2024. 12:08

Pozdrav,žene,cure,djevojke ili kako god se koja osjeca.
    Željela bih vam ispričati svoju pricu a ujedno i da mi pomognete odnosno date savjet.
    Naime ja i dečko radimo na bebi od prošle godine od prvog mjeseca naime znači od 1.mj 2023.
    Nakon 8 mjeseci ostajem trudna no međutim dešava se to da sam sama otišla na hitnu radi cudnih bolova na desnoj strani i kao sto sam i mislila desila se vanmaternicka trudnoca te mi je uklonjen ljevi jajovod( iako me ubijala desna strana ali taj je bio uredan). Nije došlo do prsnuca jednostavno javila sam se na vrijeme.Tri mjeseca pauziramo i prošle godine pocetkom 12 mjeseca odlazim na pregled i na briseve i recemo mi je da je sve uredno i ginekolog mi je prepurucio uzimato folnu kiselinu i nadati se.Naravno da sam istog trena kupila i evo do dana danasnjeg svaki dan uzimam( novalac, te mi je gospoda u lljekarni preporucila). Naimee svaki mjesec naravno imam sve simptome,znam da ne treba puno razmisljat o tome, ja sam poprilicno mlada (21 godina) alii naravno kao svaka osoba koja se zeli ostvariti kao majka brinem se hocu li i kada cu. 
    Uglvanom moje pitanje je..Ovaj mjesec posljednja menstruacija bila je 13-17.1 sto znaci da je po kalendaru ovulacija bila 28.01. E sad iako ja otkako sam operairana osjetim ovulacija odnosno desna strana mi uzasno tuce i to traje naravno 2,3 dana za vrijeme ovulacija ne znam tocno jeli ovulacija bas tog dana.
    Naime u petak 1.2 sam osjetila neke lagane bolove kao da cu dobit koji su trajali 1 dan i taj dan sam u dva navrata dok sam bila ne wcu primjetila par kapljica krvi pomjesane sa sluzi i od tada nista.Sljedeca bi trebaala doci u ponedeljak odnosno za 4 dana pa me zanima dali je moguce da je to implatacija.
    Jedino sto mi je promjenilo od onda od nedelje me uzasno bole grudi sto mene cesto za i za vrijeme menstraucije ali nikada toliko prije.

Mala 33
    07. Veljača 2024. 12:52

Hvala cure puno evo ja sam isla opet vaditi krv danas i cekam nalaze.Aneri nisam nigdi pratim najvise ovu temu, slabije ulazim pa nekako ovdje bas mogu popratit a i ovdje smo se stalno cule 🥰🥰 cestitam ti i tako mi ke drago radi tebe,rekla sam ti da ce biti kad tad i bas sam vjerovala u to da nase vrime dolazi, kako si kako se osjecas?? 😍😍😍😍 Ja imam vec izrazenije simptome, umor i pospanost su i dalje najjaci, bolne grudi, jaaako bolne i tamnije malo bradavice, ruzan okus u ustima, i ono sta sam primjetila je smanjen apetit, virovale ili ne jedem manje nego ikad a hranu koju sam obozavala niti ne zelim pomirisat. Skupila sam i neki virus prehlada i grlo me uhvatilo pa sam bas komirana uz sve to.Da budem iskrena krevet mi je najbolji prijatelj i otvoreno mi je bolovanje za mirovanje jer mi je beta bila visoka pa cekamo da vidimo. 
    DDF ja sam ti imala blago krvarenje a negativan test 12 dan nakon postupka, onda su mi rekli da ponovim za 2-3 dana test ili betu i beta se pokazala visoko. Test sam tek ponovila nakon bete i pokazao je odma drugu crtu. Moze bit implatacija kasnija ili rana krv u trudnoci kako su meni rekli, mozda krv koja je zaostala pa se cisti organizam, tako je bar meni bilo a vjeruj mi bila sam uvjerena da dolazi M. Zelim ti srecu i drzim fige da ti se uhvati sto prije 😍 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.