Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneri21
    23. Siječanj 2024. 23:47

Ja nisam imala grcenje , samo sam dva puta osjetila onako kao malo jace jajnik ali me eto kao ta temp ulovila malo , nadam se da ce sve biti okej … 
    Da super sto mozes nekada i od kuce to je prednost a i je malo dobro malo se zabaviti drugim stvarima pa ne misliti .. iako bas tako kad nesto iscekujemo dani traju kao godine … 
    Nema veze ja vjerujem da ce nam se sve isplatiti 🤗🤞 
    Ako ne ovaj put , onda sljedeci ❤️🥰

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    24. Siječanj 2024. 21:20

Ma oce sigurno,kad tad ❤❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    24. Siječanj 2024. 23:04

Mrvica11

Ma oce sigurno,kad tad ❤❤

Ja od jutros imam sve simptome kao da cu dobiti 🙈 
    Grudi ne smijem pipnuti , leđa isto osjetim a trbuh mi je bas ogroman napuhan , jucer nista ali evo danas ovako , i bas gledam po pravilu bih trebala dobiti kao za 5,6 dana .. 
    nemam pojma vise sto bih mislila 🙈🙈
    Valjda ce sve biti dobro .. 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    26. Siječanj 2024. 11:11

Ej nikako da ti odg, ja isto imam sve simptome kao da ću dobit a od jutros me baš nekako manta cijlo jutro, nezz uslijed čega je to, žedna sam puno i u donjem dijelu leđa me boli. Trbuh mi je bio ogroman nakon transfera prva dva dana sam imala tako probadanja i grčeve u maternici ali sad nije.Nekako sam se baš opustila pa što bude, nije smak svijeta ni da ne bude pozitivno prvi put jer vidim da puno cura uspije iz više puta, samo treba biti uporan i strpljiv, važno je da imamo dobre nalaze.  Menstruaciju imam dobit na dan vađenja bete. Mislim da je za ikakve simptome prerano i da ovo sve može biti i od terapija. Bit će sve dobro vjeruj mi, kad tad ćemo razmijeniti pozitivne rezultate ❤❤❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    26. Siječanj 2024. 12:30

I meni je isto stomak bio ogroman , grudi su mi jako bas osjetljive i jos uvijek , stomak mi se malo smanjio ali sam primjetila da mi ni stolica nije kao inace , probadanja osjetim tu i tamo , leda kao da cu svaki tren dobiti ali nije onako konstantno vec na trenutke,ja po pravilu trebam dobiti za 4 dana  , cak sam imala i prva dva dana prisutnu blagu temp , ali sam isto misljenja da je to reakcija tijela i na postupak i na lijekove , istina ovo nam je prvi postupak pa kako bude i ja sam citala da je dosta cura uspjelo tek i nekog puta tako da nije nista strasno sto kazes i ako ne bude . 
    Nadam se da ce nam pozitivni rezultati doci u ovoj godini ❤️🥰🤞

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    26. Siječanj 2024. 13:29

Ma ja virujen da oce, ne znam jesi čula za dr Borisa Poljaka, on je prvi krenuo sa tim oplodnjama i uistinu je stručnjak, s njim sam imala konstruktivan razgovor i rekao mi je slušaj me i bit će sve dobro, ako ne iz prvog puta hoće iz nekog drugog, važno je da hoće, on je rješavao "slučajeve" gdje su parove svi drugi otpisivali i govorili im da nemaju šanse. Ljudi iz inozemstva dolaze kod njega i stvarno vjerujem da se samo treba strpit i malo sreće imat, a potrefit će se i to, ako ne sad onda neki drugi put. Ja se isto nadam šta prije 🙌🙌❤❤

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    26. Siječanj 2024. 18:05

Nisam cula , doduse kao da sam na nekom popisu strucnjaka i vidjela to ime i prezime , ali sam cula za tu Cito polikliniku da je odlicna , jel ti ides kod njih ili ? 
    I ja sam toga misljenja , neke pretjerane dijagnoze nemamo , osim tog mioma ,svi nalazi okej tako da vjerujem da ce sve to s vremenom biti dobro i kako treba , kako sto kazes samo malo strpljenja i sve ce biti dobro .. 
    ja sam odlucila ako nista ne bude ovaj puta da odmah idem na sljedeci postupak , nekako mislim da ce biti i lakse kad sam vec u tome i ako se pokaze da mogu odmah po nalazima .. 
    Jos malo i mi cemo po svoje bete 🤞🙏

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    26. Siječanj 2024. 19:05

Jesam ja sam tamo,. I kad mi je on reka tako neke stvari onda se stvarno ne brinem,zaj mi je sta inseminacije nisam isla zadnje 2 u njega,jer sam se i sama uvjerila da je bas on najbolji,ali eto sta je tu je..oces ti radit prije test ili ces betu vadit?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    26. Siječanj 2024. 21:47

Mrvica11

Jesam ja sam tamo,. I kad mi je on reka tako neke stvari onda se stvarno ne brinem,zaj mi je sta inseminacije nisam isla zadnje 2 u njega,jer sam se i sama uvjerila da je bas on najbolji,ali eto sta je tu je..oces ti radit prije test ili ces betu vadit?

Stalno si mislim , i citala sam da su neke cure radile i testove vec 9 dan , a ja evo nisam nekako pametna , i bi i nebi .. hoces ti ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    27. Siječanj 2024. 19:54

Pa ja se mislim napravit, meni je toliki pritisak ka da cu dobit stvari,jel to moguce od terapije? Kako se ri osjecas?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.