Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aneri21
    20. Siječanj 2024. 16:51

A bas tako , nema pravila a nije ni svaka zena ista , 
    Tako da moramo samo biti strpljive i vjerovati , sve ce na kraju biti dobro , kao sto kazes ako ne sada sljedeci put mora ❤️ 
    Iako navijam za sada i drzim ti 🤞🤞🙏
    Ti onda ide betu pocetkom veljace ? 
    I meni ce tako biti dva dana poslje tebe odmah 🤗🤗

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    20. Siječanj 2024. 18:30

Istina draga Aneri, volila bi i ja da nam sad upali i nama i svima koje su u ovoj borbi za svoje mrve ❤❤ Da mislin da mi je cak napisano 5.2 ako sam dobro zapamtila jer spada vikend pa cemo se taman poklopit po tome ili ces ti mozda moc isto tad buduci da ti se kasnije vraca,n hmm nezz to 🤷‍♀️🤷‍♀️

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    21. Siječanj 2024. 22:58

Mrvica11

Istina draga Aneri, volila bi i ja da nam sad upali i nama i svima koje su u ovoj borbi za svoje mrve ❤❤ Da mislin da mi je cak napisano 5.2 ako sam dobro zapamtila jer spada vikend pa cemo se taman poklopit po tome ili ces ti mozda moc isto tad buduci da ti se kasnije vraca,n hmm nezz to 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ujutro cu sve znati , u 9:20 imam termin , javim kako je proslo 🤗🤗 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

• Aneri21
    22. Siječanj 2024. 17:03

Hej evo mene , 
    Odrađen prvi transfer , jednog zametka ❤️ 
    Sada samo strpljenje i velika beta nadam se 🙏 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    22. Siječanj 2024. 17:10

Bravooo,sad cekamooo 🥰🥰🥰 Taman usla da vidim jesi sta pisala i vidim da si bas sad odg, kako se osjecas, jeli ti ti ostalo sta za zamrzavanje?

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Mala 33
    22. Siječanj 2024. 17:17

Meni nije ostalo za zamrznuti,nisu zadovoljni kvalitetom kojih su ostavili na promatranju do 5 dana,rekli su mi da su postigli 2 blastociste ali da je kvaliteta jako losa i da ce ostavit do sutra jos vidjeti ali ne dajem velike nade

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    22. Siječanj 2024. 19:38

Sve je proslo bas oke , nista mi nije boljelo , skoro da i nisam osjetila , nije mi radio doktor Škvor vec isto soktorica Lana , ja sam zadovoljna , pitala sam zasto jednu pa mi je objasnila da je muzev spermiogram iznad prosjeka po tim nekim segmentima koji oni gledaju pa da nesto ne treba spajati vec vjeruju da jedna sasvim dovoljna , biologica mi je isto rekla da na osnovi toga isto bas cudno da nikako nije doslo do prirodne trudnoce , sada evo nemam pojma nadam se da ce sve biti kako treba , terapiju mi je ostavila istu kao i nalon punkcije i za 14 dana betu pa da se javim , pitala sam i ako bude negativno koliko se mora cekati za ponovo rekla je da moze odmah u sljedeci ciklus , ostala su mi 4 zdrava koja ce ici u smrzlice i jednog jos cekaju da vide rekli mi javiti danas tokom dana ali nisu nista tako da cu vidjeti mozda sutra nazovu ako ne nazvati cu ja njih .. 
    jedino sam jos htjela pitati sto se tocno smatra postupkom preko hzz , samo punkcija ta ili vracanje ? 
    I meni je isto beta 5.2 🙏🤞🤞 
    Zajedno smo opet ❤️ 

Cekaj imala si 7 zametaka , vraca 2 a ostalih 5 nisu zadovoljavajuci ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    22. Siječanj 2024. 22:35

Je vratilo mi je dva zametka,meni je receno da gledaju cjelokupno po nalazima za vracanje zametka ,i meni je muzu spermiogram odlican i na inseminacijama je bia odlican ali eto dosad jos nema uspjeha a sad cemo vidit, rekla mi je bas danas jedna cura da su tako i njoj vratili dva, ali ovo sta mi je ostalo je receno da imaju dvije u fazi blastociste da je jedan losa kvaliteta i da nebi to smrzavali a drugi da se javim sutra,a da su u mene vratili najbolje kvalitete,pa sad triba cekat, ja sam nekaku u strahu od neuspjeha ali opet s druge strane ako se moze odmah u sljedeci ciklus ponovno onda i nisam,. 

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Aneri21
    23. Siječanj 2024. 15:21

Ja sam isla danas kod svoje ginekologice , ostavila me na bolovanju kaze bolje da sam kuci i polako bez stresa , sinoc sam osjetila kao neku temperaturicu nista strasno ali onako u tjelu kao da je prisutna ,a danas me nesto zeludac isto malo zeza .. 
    i ja cu odmah ici na transfer ako ovaj bude neuspjesan , mislim nemam sto cekati ako bude sve oke da se moze odraditi … 
    Kako si ti danas ? 

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok

7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Mala 33
    23. Siječanj 2024. 15:37

Ma ja sam super, prva dva dana me malo grcilo kao probadalo ali sad je ok, cekanje i cekanje 🙄 Joj ja nisam na bolovanju, ok mi je sto se tice posla jer mogu i od kuce nekad, a da ti budem iskrena vrime mi brze prodje kad radim ili ako sam s ljudima,.I ja bi odmah isla ponovno ako ne uspije,. Dani su ko godine do bete 😅😅

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.