Da. Izgleda kao da je sve ok, mozda je i psiha u pitanju, ali nemam bas vremena za cekanje da se dogodi.
Budem sada vidjela nakon nalaza da li ce gin biti spreman poslati me na detaljne pretrage. Ako ne, budem mijenjala.
Drzim jako palceve da kod tebe bude pozitivan ishod 😁🙏

22.08. +
Da ma vidi najbolje s njim i raspitaj se dobro,ne gubis nista a mozes puno dobit,sretno svakako i hvala ti puno, takoder ti zelim pozitivan ishod sto prije 🙏🤞🙏

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Bok cure! Iduci tjedan sam narucena kod endokrinologa zbog povisenog TSH. Krvna slika mi je “stara” mjesec dana. Da li bi vi savjetovale da prije pregleda endokrinologa ponovno izvadim krv?
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide - Ovitrelle, Decapeptyl) - aspirirano 7 oocita, 7 oplođenih, 3 🐧
12. mj ET 🐧 ➖
Da. Izgleda kao da je sve ok, mozda je i psiha u pitanju, ali nemam bas vremena za cekanje da se dogodi.
Budem sada vidjela nakon nalaza da li ce gin biti spreman poslati me na detaljne pretrage. Ako ne, budem mijenjala.
I ja sam tako zaglavila prirodno prirodno pa stalno prirodno sve je okej kod oboje ali nikako nista skoro pune dvije godine , onda sam krenula dalje dvije negativne inseminacije i evo sada prvi IVF, cekam transfer u pon ,
Zao mi je jako sto si imala kiretazu i vjerujem da je pretesko , ali uspjeti ces samo vjeruj i ne odustaj ako treba i po drugo misljenje , vec imate jednu prirodno ostavrenu trudnocu i to je predivno , sve ce biti dobro , mislim na tebe i pisi nam dalje sto su pokazali nalazi 🥰🥰
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Jutro cure,vracanje zametka mi je sutra, opstali su svi i dobre su kvalitete 🤞🙏

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
divne vijesti Mrvica
Molim se da rezultat budu dvije crtice i visoka beta!

22.08. +
Jutro cure,vracanje zametka mi je sutra, opstali su svi i dobre su kvalitete 🤞🙏
Aimeee divnoo , držim 🤞🤞 i mislim na tebe 🤗🤗
Sve ce biti dobro , kad imas sutra termin ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
I ja sam tako zaglavila prirodno prirodno pa stalno prirodno sve je okej kod oboje ali nikako nista skoro pune dvije godine , onda sam krenula dalje dvije negativne inseminacije i evo sada prvi IVF, cekam transfer u pon ,
Zao mi je jako sto si imala kiretazu i vjerujem da je pretesko , ali uspjeti ces samo vjeruj i ne odustaj ako treba i po drugo misljenje , vec imate jednu prirodno ostavrenu trudnocu i to je predivno , sve ce biti dobro , mislim na tebe i pisi nam dalje sto su pokazali nalazi 🥰🥰
Hvala na lijepim riječima. Jako sam zahvalna na svojoj najvećoj srećici. Uz nju je sve lakše. Kada potonem ona me svojim osmijehom podigne u sekundi.
Prođu nam godine jer mislimo bude bude. Mene malo lovi panika zbog godina. Zato sam odlučila sada krenuti detaljno u istraživanje koji je razlog. Nema odustajanja.
Želim ti uspješan transfer i pozitivnu betu

22.08. +
Pozdrav drage zenice,
Zanima me da li je itko od vas imao slicno iskustvo pa da mi moze pomoci. Naime izgubila sam trudnocu 29.12 .2023 bila u bolnici na ciscenju i evo 2 tjedna bolovanje odnosno komplikacije u trudnoci. U ponedjeljak se trebam vratiti na posao, i sad koliko se sjećam prvi put kad sam izgubila trudnocu 2022 morala sam doznake predat u hzzo kako bi oni pokrili dio plaće a dio poslodavac, posto je sifra bolovanja G0 sad sam u drugoj firmi imam za stalno ugovor i zanima me jel postupak i dalje isti ili je dovoljno doznake predati samo u firmu. Trazim po netu ali ne nalazim odgovor sve sto ima je za regularne komplikacije od pocetka do kraja trudnoce.
I jos jedno pitanje: s obzirom da se ovo vec dva puta dogodilo i da se ne razvije plod kako treba u samom startu te takva trudnoca nema napredak, trazila sam od doktora dodatne pretrage kariotip/ kariogram pa mi je rekao da ce mi dati za 3 mj kad se ovo sve malo smiri da ponovim i briseve i spermiogram i bakterioloski plus ovo. Mogu li jos nesto odraditi?
Od prije imam i za trombofiliju ali su mi tad kad sam dosla na kontrolni pregled rekli da oni dok ne bude par spontanih uopce ne rade nista niti salju na nekakve daljnje pretrage meni je to aposlutno nebulozno pa me zanima trebam li i to traziti ponovo i da to ode dalje od obicnog pregleda gdje me doktorica pita anamnezu i tjt, bez ikakvih dodatnih pretraga.
Stvarno mi je sad vec dosta 2 godine pokusavanja 2 neuspjesne trudnoce, luda sam. A odgovore ni zainteresiranost od doktora ne dobivam, vec sve moram istrazit sama doci svom gin s idejom sto bi ja pa se on slozi sa mnom i da mi uputnicu iako na moje inzistiranje kao i sad evo za kariotip. Jesam ja luda ili?
🧔🏻♂️36 👩30
🏁 01/2022
➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
📃 normozoospermia
📃 kariogrami uredni
📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
6,7,8 mj pauza od ET-a
➕29.08 spontana trudnoća
Hvala vam cure,puno znaci podrska i pozitivne misli 🥰🥰🥰 Aneri imam sutra u 9h zakazano, joj bas sam uzbudjena,imas li ti kakvih novosti?

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji