Da, baš je teško proći to. Ne prođe dan, a da ne mislim na to.
Moj gin smatra da ne treba ništa, da će doći samo od sebe, a nisam baš najmlađa, tako da sam i štitnjaču išla privatno, čisto da nešto napravim. Čekam nalaze od gina (briseve i papu), pa ću inzistirati na daljnjim pretragama.
Vidim da si ti u iščekivanju plusića s dobrim šansama
22.08. +
Ja ti vjerujem da je to tesko😔😔 Joj ma tako su i meni govorili prirodno prirodno,sve ok ali to prirodno se razvuklo na duze staze , mozes li potrazit misljenje jos kojeg ginekologa? Ja sam tako uradila jer da sam ostala na misljenju jednog jos bi pokusavala prirodno,ocito ne ide a uistinu smo radili na tome i prosla sam 3 insem i evo sad prvi IVF, koji nadam se da ce upalit. Buduci da imas vec 1 dijete a i primilo se drugo nazalost nije zavrsilo sretno,ali opet je to znak da ti se prima i da si plodna,i da udjes u ovi postupak vjerujem da bi ti upalilo.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Da. Izgleda kao da je sve ok, mozda je i psiha u pitanju, ali nemam bas vremena za cekanje da se dogodi.
Budem sada vidjela nakon nalaza da li ce gin biti spreman poslati me na detaljne pretrage. Ako ne, budem mijenjala.
Drzim jako palceve da kod tebe bude pozitivan ishod 😁🙏
22.08. +
Da ma vidi najbolje s njim i raspitaj se dobro,ne gubis nista a mozes puno dobit,sretno svakako i hvala ti puno, takoder ti zelim pozitivan ishod sto prije 🙏🤞🙏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Bok cure! Iduci tjedan sam narucena kod endokrinologa zbog povisenog TSH. Krvna slika mi je “stara” mjesec dana. Da li bi vi savjetovale da prije pregleda endokrinologa ponovno izvadim krv?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test
Da. Izgleda kao da je sve ok, mozda je i psiha u pitanju, ali nemam bas vremena za cekanje da se dogodi.
Budem sada vidjela nakon nalaza da li ce gin biti spreman poslati me na detaljne pretrage. Ako ne, budem mijenjala.
I ja sam tako zaglavila prirodno prirodno pa stalno prirodno sve je okej kod oboje ali nikako nista skoro pune dvije godine , onda sam krenula dalje dvije negativne inseminacije i evo sada prvi IVF, cekam transfer u pon ,
Zao mi je jako sto si imala kiretazu i vjerujem da je pretesko , ali uspjeti ces samo vjeruj i ne odustaj ako treba i po drugo misljenje , vec imate jednu prirodno ostavrenu trudnocu i to je predivno , sve ce biti dobro , mislim na tebe i pisi nam dalje sto su pokazali nalazi 🥰🥰
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Jutro cure,vracanje zametka mi je sutra, opstali su svi i dobre su kvalitete 🤞🙏
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
divne vijesti Mrvica
Molim se da rezultat budu dvije crtice i visoka beta!
22.08. +
Jutro cure,vracanje zametka mi je sutra, opstali su svi i dobre su kvalitete 🤞🙏
Aimeee divnoo , držim 🤞🤞 i mislim na tebe 🤗🤗
Sve ce biti dobro , kad imas sutra termin ?
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
I ja sam tako zaglavila prirodno prirodno pa stalno prirodno sve je okej kod oboje ali nikako nista skoro pune dvije godine , onda sam krenula dalje dvije negativne inseminacije i evo sada prvi IVF, cekam transfer u pon ,
Zao mi je jako sto si imala kiretazu i vjerujem da je pretesko , ali uspjeti ces samo vjeruj i ne odustaj ako treba i po drugo misljenje , vec imate jednu prirodno ostavrenu trudnocu i to je predivno , sve ce biti dobro , mislim na tebe i pisi nam dalje sto su pokazali nalazi 🥰🥰
Hvala na lijepim riječima. Jako sam zahvalna na svojoj najvećoj srećici. Uz nju je sve lakše. Kada potonem ona me svojim osmijehom podigne u sekundi.
Prođu nam godine jer mislimo bude bude. Mene malo lovi panika zbog godina. Zato sam odlučila sada krenuti detaljno u istraživanje koji je razlog. Nema odustajanja.
Želim ti uspješan transfer i pozitivnu betu
22.08. +
Sortiraj odgovore
Najstariji