Jutroo, evo odradila sam test i nazalost ni ovaj put nista. Nema plusa. A i smeckasto mi bude na papiru kad se obrisem tako da virujen da je to dolazak M. Prestat cu sad uzimat terapije pa mozda procurim do sub, a ako ne onda cu ic vadit betu. Sad navijamo za tvoj plus i drzin fige da se javis sa lipsim vijestima od mojih 😍😍
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav! Muž i ja već neko vrijeme radimo na bebi. Počeli smo piti Fertilup, zanima me ima li tko iskustva s tim tabletama?
Aime baš mi je žao 🥹🥹
Nekako sam vjerovala da ce biti pozitivan …
Ali glavu gore sto je tu je , nema odustajanja 🤞
Jesi zvala polikliniku ?
Nezz , ali ja mozda ne bih prestala uzimati hormone dok ne bude dan za betu , zna biti svasta pa da ipak budes sigurna , moja kolegica je saznala da je trudna tek sto je otisla kod doktora jer je kao nesto malo probadalo , bila je trudna vec 3,5 mjeseca s tim da je imala svaki mjesec one stvari i ravna je kao daska i sada a vec je 4,5 mjeseca …
Nisam pametna
Najbolje se savjetovati s njima pa vidjeti sto ce reci oni …
Ja ti od jutros imam opet sve onako kao da cu svaki cas dobiti , od leđa stomaka doslovno kao da ce svaki tren tako da nisam bas nesto pozitivna ni za sebe …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Pozdrav! Muž i ja već neko vrijeme radimo na bebi. Počeli smo piti Fertilup, zanima me ima li tko iskustva s tim tabletama?
Pozzdrav ,
Ne mogu ti pomoci po pitanju Fertilup tableta jer nisam nikada koristila , ali mozda da postavis pitanje na forumu pod temu podpomognuta oplodnja vol 9 , tamo ima cura s vise iskustva pa mozda znaju odg …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Aneri zvala sam polikliniku, oni mi savjetuju betu da vadim,jer da test zna biti negativan a kasnije da beta pokaze drugacije. Evo sad nisam ni sama pametna, M imam dobit u sub a danas mi je isto neka roskasta boja krvi sa smedjim na papiru samo uopce nemam osjecaj vise za M, nezz sta bi rekla ni mislila. Oces ti radit test? Ja cu pricekat jos pa bi se mogla ponovno testirat ili ic vadit betu ako ne stigne M.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Aneri zvala sam polikliniku, oni mi savjetuju betu da vadim,jer da test zna biti negativan a kasnije da beta pokaze drugacije. Evo sad nisam ni sama pametna, M imam dobit u sub a danas mi je isto neka roskasta boja krvi sa smedjim na papiru samo uopce nemam osjecaj vise za M, nezz sta bi rekla ni mislila. Oces ti radit test? Ja cu pricekat jos pa bi se mogla ponovno testirat ili ic vadit betu ako ne stigne M.
Hej , da ja bih isto tako napravila nemoj prekidati terapiju jer moze jos biti sve pozitivno i ako je implantacija nastupila kasnije , nikada se nezz evo .
Ja isto nemam pojma sta bih mislila , nocas isto tako u neko doba vec budna naspavana , osjetim leđa i trbuh onako bas kao da cu dobiti , i tu i tamo neko kratkotrajno probadanje , ni ja nezz vise sto bih mislila , meni je danas 10 dnt , cekati jos dva dana pa cu vidjeti da napravim i ja test a betu svakako u pon onda ..
ja mislim da M nece stici nama dok god smo pod tim hormonima , mislim tako mi je bilo i kad sam radila oba postupka inseminacije …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Tako je i meni bilo, ha je hos cekam a ic cu vadit i ja betu, ina li kod tebe novosti, jesi radila test?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Tako je i meni bilo, ha je hos cekam a ic cu vadit i ja betu, ina li kod tebe novosti, jesi radila test?
Meni od jucer popodne blago smeckasto isto na dnevnom sam primjetila , i kad ssam se brisala, jucer mi je skroz neki cudan dan bio , kao da i mi je i tlak neki u glavu i na oci , osjetila sam i povremena probadanja ,iako te mene sve podsjeca kao da stici menga, jutros evo nista .. nemam pojma i nisam pametna , htjela sam nazvati polikliniku da vidim ali nisam se testirala , meni je danas 10 dnt ako se prvi racuna kao nulti ..
A na kraju na bolje je izvaditi betu i biti siguran …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
A meni danas nema ništa jučer mi je išlo i mislila dobila sam M a evo danas nema, vjerojatno je to krv koja je ostala bila ako ne dobijem za vikend onda ću vadit krv ali mislim da ću dobit jer tako sam već čitala da je isto nekim curama bilo pa bi procurile za koji dan.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
A meni danas nema ništa jučer mi je išlo i mislila dobila sam M a evo danas nema, vjerojatno je to krv koja je ostala bila ako ne dobijem za vikend onda ću vadit krv ali mislim da ću dobit jer tako sam već čitala da je isto nekim curama bilo pa bi procurile za koji dan.
Ja sam zvala jutros polikliniku , pa mi je sestra rekla da mirujem samo , nastavim s terapijom i da betu izvadim kad mi je receno , kod nas ne rade betu subotom pa cu u pon kako sam i mislila , samo eto nezz dali da napravim taj kucni test , danas mi je 10 dnt …
Jel ti imas sada kakve simptome ?
Da i ja sam vidjela da su neke cure pisale da su dobile nakon par dana , a ja sam prosli put dobila par dana nakon sam prestala uzimati terapiju …
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen