Je sad cekanje , jutros me zvala biologica da ih se 9 oplodilo, moram sutra ja njih zvati da mi recu kada ce biti transfer 😇🥰🥰 Jesu tebi javili?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Je sad cekanje , jutros me zvala biologica da ih se 9 oplodilo, moram sutra ja njih zvati da mi recu kada ce biti transfer 😇🥰🥰 Jesu tebi javili?
Hej odlicnoo dosta stanica , mislim da tako obicno i bude od ukupno jedna dvije da se nisu oplodile , nisu ti odmah rekli kad ces imati transfer ??
Aa divnoo
Docekale smo da i to rijesimo 🥰🥰🙏
Meni jos nisu nista javili , rekla mi je da prije 10 nece zvati , cim saznam javim 🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
Femara , folacin , duphastone, ovitrelle
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
A neznam sta bi ti rekla, pitanje koliko ce ih opstati i kakve kvalitete. Jedna cura je imala tako vise oplodenih pa joj nisu bile kvalitetne i odmah me uhvatio strah, jer ne razumin se bas u to sve pa sve sta cujen odmah istrazujem 🤣🤣 javi obavezno,drzim fige 🥰🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
A neznam sta bi ti rekla, pitanje koliko ce ih opstati i kakve kvalitete. Jedna cura je imala tako vise oplodenih pa joj nisu bile kvalitetne i odmah me uhvatio strah, jer ne razumin se bas u to sve pa sve sta cujen odmah istrazujem 🤣🤣 javi obavezno,drzim fige 🥰🥰
Hej mene sada zvali , 7 zdravih oplođenih za jos dvije ce vidjeti do sutra pa ce mi javiti isto kad je transfer u sub ili pon je rekla da ce biti i da ce mi vratiti jednu s obzirom da sam kao sitne građe i da mi je to prvi postupak nakon inseminacije , i da ce ostale zamrznuti ali cemo se o tome dogovoriti kad dođem ..
ni ja sad vise nemam pojma sta bi mislila sva sam pogubljena i ne kuzim se isto nista previse 🙈🙈
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Joj ma super vazno da budu kvalitetnje,koliko sam shvatila to je najvaznije 🥰🥰 Vjerojatno ce tako i meni biti u sub ili pon ako svi vracaju 3 ili 5 dan 🙏🙏 A za vracanje da,to je ono sta su mi rekli da ovisi i o gradji i opcenito svemu cjelokupno. Ja cu vidit sta ce mi reci, meni je nekako logika ako vrate dvije da je veca sansa za oplodnju a isto tako veci rizik od viseplodne trudnoce,sto moaju paziti jer ne moze to svaciji organizam ni gradja podnijeti, valjda je tako,pitat cu svog ginekologa jer mi je svakako rekao da mu javim ishod 😍😍
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Joj ma super vazno da budu kvalitetnje,koliko sam shvatila to je najvaznije 🥰🥰 Vjerojatno ce tako i meni biti u sub ili pon ako svi vracaju 3 ili 5 dan 🙏🙏 A za vracanje da,to je ono sta su mi rekli da ovisi i o gradji i opcenito svemu cjelokupno. Ja cu vidit sta ce mi reci, meni je nekako logika ako vrate dvije da je veca sansa za oplodnju a isto tako veci rizik od viseplodne trudnoce,sto moaju paziti jer ne moze to svaciji organizam ni gradja podnijeti, valjda je tako,pitat cu svog ginekologa jer mi je svakako rekao da mu javim ishod 😍😍
Meni je tako rekla da nece vise zbog viseplodne trudnoce a vitke sam građe pa nebi isli na to za prvi put , ali cu se isto posavjetovati isto jos sutra da vidim , jer meni bi svakako veca sansa bila kada bi dvije vratili jer imam i taj miom , nadam se da cemo mi to sve super odraditi i da ce biti potitivan ishod , lakse mi je vec sada kad znam dq sam obavilq punkciju 🤗🤗
👩🏻 - sve oke
👦🏻 - sve ok
7mj’23 - 1 AIH
Beta ❌
11mj’23 - 2 AIH
Beta❌
1mj’24 IVF prvi postupak
13 oocita iz punkcije
5 zdravih , 1 vracen
Prva beta-468,73
Druga beta-1079,71
Prvi UZV 22.2
Ma da istina, vidit cemo kako bude bude,oni su strucni da nas posavjetuju,nakraju krajeva slusajuci njih tako smo i dogurale kako jesmo, bit ce to sve dobro,i meni je lakse kad znam da je punkcija prosla,jos da budu kvalitetne i na konju smo 🥰🥰🥰
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav svim želim biti mama ženama.
Prijavila sam na forum pri pozitivnom testu nakon 8mjeseci truda, no nakon 8 tjedana srčeko je prestalo kucati - kiretaža. Od 4mj.2023 smo aktivni i marljivi, ali se ništa ne događa.
Inače imamo 1 dijete, začeto odmah, trudoća uredna. Gin kaže da se opustimo i da će biti....ali evo već je prošlo dosta vremena i ništa se ne događa. Ja 40, MM 42.
Čekam svježe PAPA nalaze i nalaze briseva, (prethodni uredni) štitnjača kaže gin ok. Ali bih voljela ako se netko razumije u vrijednosti da baci oko i iznese i svoje mišljenje. Inače uredni ciklusi, ovulacija prema trakicama i simptomima prisutna.
Od srca želim svima brzi prelazak na jesenske bebe 2024 :)
22.08. +
TSH 2.04 mIU/L Ref. vrijednosti 0.27-4.20
FT3 4.4 pmol/L Ref.vrijednosti 3.1-6.8
FT4 14 pmol/L Ref.vrijednosti 12-22
T3 1.7 nmol/L Ref. vrijednosti 1.3-3.1
T4 109 nmol/L Ref. vrijednosti 66-181
Anti TPO 5 kIU/L Ref. vrijednosti < 34
Anti TG 11 kIU/L Ref. vrijednosit <115
22.08. +
Minneus pozdrav, jos bas mi je zao radi radi kiretaze😔 A jesi vadila Antimuillerov hormon?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji