Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bodido
    07. Travanj 2022. 14:27

bellanaa

lussy2205

Cure iz Hrvatske,odakle naručujete lh trakice i za koliko vam stižu?

Ja sam zadnje (zelene) našla na marketplace-u, ali kad ih potrošim onda ne znam od kud ću :( možda plus i minus?

Ja narucila sa Plus ili minus. Bila i neka akcija ak se ne varam. 3 paketa onih zelenih po 35 komada odmah. 🙈 Uglavnom brzo su stigli, nakon par dana. 😁

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Polly
    07. Travanj 2022. 14:27

Missy87

Polly

Pipin

Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂

Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena… Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁

E tako je i kod mene, bolje da vidim M nego negativan test.. 🙈🙈
    Evo kasni mi jedan dan, prije 3 dana mi je bio negativan, imam bol u ledjima, dolje neko grcenje krene pa stane, pa sve mislim da cu dobiti.. A cice su me malo bolile pa me nisu bolile.
    Kad provjeravam cerviks onda na prsticu bude malo sluzi, prvo mlijecna, druga malo mrvicasta.. 🙈
    I tako, mogla bi nocas doci.

Ja isto svoju očekujem večeras, voli po noći doći 😅 Mi smo onda u istom sosu... Koliko ti traju inače ciklusi? Ja isto imam ugl mliječan iscjedak pa onda bude malo suho pa opet sva mokra dolje.. Sad ti znaj, može biti oboje. Ajde držim fige da tebi nikako ne dođe, moje šanse su male s obzirom da ne znam kad je bila O i 2 puta smo samo imali odnos ovaj mjesec. Statistika nije na mojoj strani 😂 Kako je kod tebe? 

Mareeeee3112
    07. Travanj 2022. 14:29

Suncokret

Poz cure,pridružujem vam se opet,pisala sam i na drugoj temi ali ova je puno aktivnija. U 11 mj sam imala biokemijsku,iza toga mala pauza.

Ovaj put sam radila test na 27.dan ciklusa,popodnevni urin,i bio je pozitivan, jasno vidljiva druga crta,iako M još nije kasnila,jer su mi ciklusi zbrckani, od 28 do 40 dana,ne pitajte zašto sam tako rano radila test. Na 30ti dan ciklusa sam ponovila test i pozitivan opet,još jača crta i večernji urin. Danas sam po kalendaru tek 4+6,do prvog pregleda imam još 3 tjedna,ne primaju prije 7 tj jer postoji mogućnost da se neće vidjeti pa da se ne brinemo bezveze. Od simptoma jedino što me bole sise već nekih 15tak dana,stomak me ponekad blago zaboli kao kad trebam dobiti M,i mokrim često. Bojim se biokemijske opet jer mi je test puno rano pokazao pozitivan,u prošloj je bio pozitivan 28.dan a 35.sam procurila. Iako su crtice u biokemijskoj bile jako slabe,ovaj put su bas bas vidljive i jake,što me iznenadilo toliko prije očekivane M. Imate li iskustva s setajucim ciklusima i rano pozitivnim testovima?

Hej tako ti je i meni ne brini isto imam bolne cike i bolove u trbuhu s vremena na vrijeme sad sam 5 +5 drugi tj idem na prvi pregled.... bolovi su dosta slični menstrualnim tako da te to netreba brinuti...meni ti je prvi plus bio čak 25 dan ciklusa no ja imam 29 dana inače cikluse ...ugl dođi nam na zimske bebice😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Marićka
    07. Travanj 2022. 14:35

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Maricka

Ma naravno! Bit će kad je zapisano da bude, stalno si to ponavljam… naravno da budem malo tužna kad dođe vještica, ali brzo se vratim na svoj pravac.
    Stigle su mi i zelene trakice za LH 🥳
    Hvala ti ❤
    Kako se ti osjećaš?

Samo sebi daj vremena svi se mi sa tim nosimo kako znamo i umijemo.. neka ti zelene trakice donesu srecu 🤞🍀😘
    Ja sam danas malo bolje krvarenje umanjilo.. cekamo sutra ako beta poraste ili ostane na istom onda mi nema kuci ..ali se iskreno nadam da ce pasti. Ne samo da idem kuci nego da otpuhnem. Samo je dobro to da ako je u jajovodu tu sam cim skontaju zamoli u da odstrani jajovod i da vise ovo ne prolazim. Pa na IVF i to je to. Jer nisam sigurna koliko puta jos bih mogla ovo da podnesem. Spremna sam ja bila odmah i na biohemiske i spontane, jasne su mi i moje godine i kvalitet jajnih celija i to mogu da podnesem ali ovo da mi je bas zivot u opasnosti ne mogu sjediti kuci svaki put i umirati od brige a ni biti svaki put ovde… Mislim da je tu nege moj limit.

Skroz te razumijem i ženo, kapa do poda! Način na koji ti ovo sve nosiš je hvale vrijedan. Imaš jedno dijete i najbitnija si ti, što zbog njega, što zbog tebe same ❤ IVF će vam sigurno donijeti plusić ako se odlučiš na kraju za to. 
    Javljam nam i dalje situaciju 🙌🏻

• Marićka
    07. Travanj 2022. 14:39

15 dpo odmiče, meni M još nema na vidiku... inače se sva napušem, imam spotting i lagani pritisak dolje. Sad - ništa.
    Bazalna čudna...
    Ujutro opet test ako se bazalna ne promijeni ili me vještica ne posjeti tijekom noći.

• Marićka
    07. Travanj 2022. 15:02

lussy2205

I moja vještica voli doći tijekom noći,taman da mi uništi san od jačine grčeva😂

To je to! Obavezno me probudi nesnosna bol 😅 
    Oprosti, nisam popratila, koji si ti dpo?
    Znam da smo missy i ja na istom 😊

• Marićka
    07. Travanj 2022. 15:30

Lussy držim nam 🤞🏻🥰
    Iako mi je čudno da meni na 15 dpo nije pokazalo nikakvu crticu, ali nada umire posljednja 🥳

Missy87
    07. Travanj 2022. 15:41

Polly

Missy87

Polly

Pipin

Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂

Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena… Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁

E tako je i kod mene, bolje da vidim M nego negativan test.. 🙈🙈
    Evo kasni mi jedan dan, prije 3 dana mi je bio negativan, imam bol u ledjima, dolje neko grcenje krene pa stane, pa sve mislim da cu dobiti.. A cice su me malo bolile pa me nisu bolile.
    Kad provjeravam cerviks onda na prsticu bude malo sluzi, prvo mlijecna, druga malo mrvicasta.. 🙈
    I tako, mogla bi nocas doci.

Ja isto svoju očekujem večeras, voli po noći doći 😅 Mi smo onda u istom sosu… Koliko ti traju inače ciklusi? Ja isto imam ugl mliječan iscjedak pa onda bude malo suho pa opet sva mokra dolje.. Sad ti znaj, može biti oboje. Ajde držim fige da tebi nikako ne dođe, moje šanse su male s obzirom da ne znam kad je bila O i 2 puta smo samo imali odnos ovaj mjesec. Statistika nije na mojoj strani 😂 Kako je kod tebe?

Obicno su 28/29 dana.. A imali smo odnose prije, za vrijeme i jedan poslije O.. Pokrili sve pa sad kak bude. Jel kasni ili se kuha nesto, ne znam..
    Znam ja da test uvijek pomogne da odmah znas ali me to onda rastuzi.. 

❤️🙏🏻

Missy87
    07. Travanj 2022. 15:43

Maricka

lussy2205

I moja vještica voli doći tijekom noći,taman da mi uništi san od jačine grčeva😂

To je to! Obavezno me probudi nesnosna bol 😅
    Oprosti, nisam popratila, koji si ti dpo?
    Znam da smo missy i ja na istom 😊

Ima li sto kod tebe? Kakav znak? 

❤️🙏🏻

Missy87
    07. Travanj 2022. 15:45

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Maricka

15 dpo odmiče, meni M još nema na vidiku… inače se sva napušem, imam spotting i lagani pritisak dolje. Sad - ništa.
    Bazalna čudna…
    Ujutro opet test ako se bazalna ne promijeni ili me vještica ne posjeti tijekom noći.

I moja bazalana s 36.8 pala jutros na 36.4 sta bit o trebalo u ovoj mojoj fazi veze nemam. Ali ibicno kad tako padne oadne dan pred menstruaciju. A ja evo krvarim 2 dana a temperatura tek danas pala.. pa ko zna mozda je i dobar znak.

Ajme nadam se da je dobar znak!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.