Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂
Cure ,ja sam trenutno na putu za apoteku.. ovi testovi su smece sto sam narucila online.. toliko su nekvalitetne te trakice da se briše ona bijela linija… Idem uzeti neki normalan test ,pa pricekam do sutra da vidim ako Ce menga doci,jer nesto me kopka ,osjecam da se nesto desava…
Lussy tako je i mene kopkalo! Ja uzela odmah dva da testiram popodne i ujutro! Drzim fige da je pozitivno, javi nam ❣️❣️❣️
Cure jel piski danas neko testic? 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀😘😘😘
Ja trebaalaa, ali nisam stigla do čašice… imam još vremena
U svakom slucaju jedva cekam i nadam se da te testic obraduje, a i sve nas 🤞🍀😘💕
I Ella bi trebala skupa sa mnom :P
Haha velis 😁
Hajde ti probij led , čekamo sliku 🤗🤞☺️
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Poz cure,pridružujem vam se opet,pisala sam i na drugoj temi ali ova je puno aktivnija. U 11 mj sam imala biokemijsku,iza toga mala pauza.
Ovaj put sam radila test na 27.dan ciklusa,popodnevni urin,i bio je pozitivan, jasno vidljiva druga crta,iako M još nije kasnila,jer su mi ciklusi zbrckani, od 28 do 40 dana,ne pitajte zašto sam tako rano radila test. Na 30ti dan ciklusa sam ponovila test i pozitivan opet,još jača crta i večernji urin. Danas sam po kalendaru tek 4+6,do prvog pregleda imam još 3 tjedna,ne primaju prije 7 tj jer postoji mogućnost da se neće vidjeti pa da se ne brinemo bezveze. Od simptoma jedino što me bole sise već nekih 15tak dana,stomak me ponekad blago zaboli kao kad trebam dobiti M,i mokrim često. Bojim se biokemijske opet jer mi je test puno rano pokazao pozitivan,u prošloj je bio pozitivan 28.dan a 35.sam procurila. Iako su crtice u biokemijskoj bile jako slabe,ovaj put su bas bas vidljive i jake,što me iznenadilo toliko prije očekivane M. Imate li iskustva s setajucim ciklusima i rano pozitivnim testovima?
Uzela sam neki pregnny,pa ako ne dođe 🩸🩸,a nastave se bolovi ću odraditi🤞😄
I ja imam taj u torbi :D
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Haha velis 😁
hajde ti :P možda ujutro prije posla napravim jer popodne je kasno za njega ipak je još 4 dana
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂
Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena... Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁
Haha velis 😁
hajde ti :P možda ujutro prije posla napravim jer popodne je kasno za njega ipak je još 4 dana
Ja čekam ponedjeljak- pregled pa bumo vidjeli onda nakon toga..
Ako me M ne zafrkne😅😅
Držim ti fige 🤞🤞
Btw odakle si?
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Haha velis 😁
Ja čekam ponedjeljak- pregled pa bumo vidjeli onda nakon toga..
Ako me M ne zafrkne😅😅
Držim ti fige 🤞🤞
Btw odakle si?
Zagorje ti?
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena… Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁
E tako je i kod mene, bolje da vidim M nego negativan test.. 🙈🙈
Evo kasni mi jedan dan, prije 3 dana mi je bio negativan, imam bol u ledjima, dolje neko grcenje krene pa stane, pa sve mislim da cu dobiti.. A cice su me malo bolile pa me nisu bolile.
Kad provjeravam cerviks onda na prsticu bude malo sluzi, prvo mlijecna, druga malo mrvicasta.. 🙈
I tako, mogla bi nocas doci.
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji