Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    07. Travanj 2022. 16:55

Bronte

Cure mozete li mi reci kakva iskustva imate sa clearblue digitalnim testicima?
    Novim plusicima cestitam, a curama koje su dobile M zelim srecan sledeci ciklus.

Meni je pokazao točno... nemam losa iskustva..kad je bilo minus ...bil je minus a kad je plus ...bil je plus😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    07. Travanj 2022. 16:56

Bronte

Cure mozete li mi reci kakva iskustva imate sa clearblue digitalnim testicima?
    Novim plusicima cestitam, a curama koje su dobile M zelim srecan sledeci ciklus.

Meni su super uvijek su mi istinito pokazali

Missy87
    07. Travanj 2022. 17:04

Polly

Missy87

Polly

Missy87

Polly

Pipin

Polly - pa ovaj put mi to nije bio simptom, ali nadust jest jako cesti simptom. Nemoj nista otpisivati jos, sutra pismi test a mi ti zelimo svu srecu svijeta🙂

Ma pričekat ću s testom do nedjelje barem ako ne dođe prije. Ja ne volim to ranije raditi i vidjeti snješka, draže mi je dobiti mengu nego vidjeti negativan test 😂 U prvoj t mi je kasnije krenula nadutost, a ovako je uvijek par dana prije M pa ju svakako očekujem. Makar i u prvoj trudnoći sam imala 2 neg testa nakon 4 dana kašnjenja, tek 6. dan kašnjenja jedva vidljiva sjena… Sve u svemu očekivanja su nikakva pa razočarenja neće biti, mogu biti samo pozitivno iznenađena 😁

E tako je i kod mene, bolje da vidim M nego negativan test.. 🙈🙈
    Evo kasni mi jedan dan, prije 3 dana mi je bio negativan, imam bol u ledjima, dolje neko grcenje krene pa stane, pa sve mislim da cu dobiti.. A cice su me malo bolile pa me nisu bolile.
    Kad provjeravam cerviks onda na prsticu bude malo sluzi, prvo mlijecna, druga malo mrvicasta.. 🙈
    I tako, mogla bi nocas doci.

Ja isto svoju očekujem večeras, voli po noći doći 😅 Mi smo onda u istom sosu… Koliko ti traju inače ciklusi? Ja isto imam ugl mliječan iscjedak pa onda bude malo suho pa opet sva mokra dolje.. Sad ti znaj, može biti oboje. Ajde držim fige da tebi nikako ne dođe, moje šanse su male s obzirom da ne znam kad je bila O i 2 puta smo samo imali odnos ovaj mjesec. Statistika nije na mojoj strani 😂 Kako je kod tebe?

Obicno su 28/29 dana.. A imali smo odnose prije, za vrijeme i jedan poslije O.. Pokrili sve pa sad kak bude. Jel kasni ili se kuha nesto, ne znam..
    Znam ja da test uvijek pomogne da odmah znas ali me to onda rastuzi..

Pa supeer, onda kod tebe stvarno ima nade 😍😍 Kad misliš pišnuti?

Ma ja sam ti pisnula prije 3 dana i negativan je bio. 
    Tako da mislim da ce tako i ostati. Bolovi u ledjima dolje, bolne grudi dodju i odu, cervix na sredini, sluz bijela mlijecna trenutno,ne curi nego kad pipkam cervix ostane na prstu.. 
    Mislim da cemo opet pokusavati.. 🙈

❤️🙏🏻

Pipin
    07. Travanj 2022. 17:10

Missy mozda sinzbilja radila rano. Evo ja sam prije 2 god radilavtri dana prije menstruacije i negativan dio. 1 dan kasnjenja pozitivan -
    Ponovi ti to!!

Dada23
    07. Travanj 2022. 17:17

Lijepo pozdrav 🙈 
    Imam pitanje… naime, stigli su mi konacno nalazi hormona, imam abnormalno malo vitamina D te mi je dr prepisala D vital i rekla da to pijem 1x tjedno… takodjer dala mi je i eytorx od 25 mikrograma jer mi je stitnjaca nesto malo povisena, obzirom da planiram trudnocu to treba regulirati… pa me zanima da li ima koja iskustva s tim i koliko je trebalo da se desi trudnoca? 🙈🍀😊

Polly
    07. Travanj 2022. 17:20

Missy ja bih ti isto rekla da ponoviš ako ne dođe sutra/preksutra, može biti da je kasnije impl. bila 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

Mareeeee3112
    07. Travanj 2022. 17:29

Dada23

Lijepo pozdrav 🙈
    Imam pitanje… naime, stigli su mi konacno nalazi hormona, imam abnormalno malo vitamina D te mi je dr prepisala D vital i rekla da to pijem 1x tjedno… takodjer dala mi je i eytorx od 25 mikrograma jer mi je stitnjaca nesto malo povisena, obzirom da planiram trudnocu to treba regulirati… pa me zanima da li ima koja iskustva s tim i koliko je trebalo da se desi trudnoca? 🙈🍀😊

Hej meni ti je ths 4 trenutno i ostala sam normalno trudna ...bio mi je 6 prije mjesec dana ali od stresa i u međuvremenu sam ostala trudna i rekla je da se odmah javim njoj tj endokrinologu za ponovo vađenje...i naravno bio je 4 ... ( vadite u bolnici krv nikad u domu zdravlja jer domovi zdravlja imaju drugačiji reagans i znaju pokazat vise) I nista anti tpo mi je bio 18 a normalno je do 9 i sad sam kao i ti na eutyroxu od 25 jedna dnevno.... kaže da nije ništa strašno zapravo to je ono minimalna doza... gle nekima stitnjaca stvara problem nekom ne... ali uz štitnjaču su bitni i hormoni meni su oni bili super pa sve to zajedno ima veze jedno s drugim... jel ti jako poviseno ili?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Missy87
    07. Travanj 2022. 17:48

Oprez, tko ne voli gledati.. Mislim da krece ciscenje.. 🤷🏻‍♀️ 

https://ibb.co/QHvkRwN

❤️🙏🏻

kokii2219
    07. Travanj 2022. 18:17

Pozdrav curee, kako ste danas? Ja bas i ne najbolje 
    Glava me rastura, klasicno evo vec 5 dana otkako sam na godisnjem, sve to pridajem alergijama smorenim koje mi zadaju neizdrzivu migrenu pa moram tu i tamo popiti ibuprofen.. Jucer sam se slomila kod svekrve pravila veceru za porodicu pa nas je bilo bruka božja. Što se tiče mojih LH trakica trenutno radim samo po jednu dnevno oko 4 popodne. Naravno ne pijem mnogo tekucine jer ne mogu a i ne bi trebala. Linijice su vidljive ali nr toliko.
    Na slici gornja je od jucer, donja od danas naravno gornja je potpuno suha. Pa se malo bolje vidi.
    https://ibb.co/zSRnCDx nastavim testirati dok pocne tamniti i onda pokrivanje🤞🏻😃. Ima kakvih novosti? nadam se da ste dobro svaka pojedinacno.

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Mareeeee3112
    07. Travanj 2022. 18:34

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

kokii2219

Pozdrav curee, kako ste danas? Ja bas i ne najbolje
    Glava me rastura, klasicno evo vec 5 dana otkako sam na godisnjem, sve to pridajem alergijama smorenim koje mi zadaju neizdrzivu migrenu pa moram tu i tamo popiti ibuprofen.. Jucer sam se slomila kod svekrve pravila veceru za porodicu pa nas je bilo bruka božja. Što se tiče mojih LH trakica trenutno radim samo po jednu dnevno oko 4 popodne. Naravno ne pijem mnogo tekucine jer ne mogu a i ne bi trebala. Linijice su vidljive ali nr toliko.
    Na slici gornja je od jucer, donja od danas naravno gornja je potpuno suha. Pa se malo bolje vidi.
    https://ibb.co/zSRnCDx nastavim testirati dok pocne tamniti i onda pokrivanje🤞🏻😃. Ima kakvih novosti? nadam se da ste dobro svaka pojedinacno.

Nadam se da brzo budes bolje. A trakice pa jos su bas svjetle ali polako samo ti umaci 🤞🍀😉

Keysi jel ti se javila šta Siri? Jel znaš kako je ona? Ugl...nadam se da si ti bolje... nisam stigla  danas sve popratiti  pa neznam kako si.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.