Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kokii2219
    07. Travanj 2022. 10:19

Pipin

Kejsy nadam se da ideš kući čim prije i da će beta padati 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

I žene hvala svima❤️

Probudila se i vidim lijepe vijesti.🤗 cestitam ti draga nadam se da bude sve u najboljem redu i dobijes jos jednog bebacaa😍😍❤

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Pipin
    07. Travanj 2022. 10:21

Lussy vec 3x pokusavam komentar ucitati: namjeravam ici s 6tt kao i ti - moram doktora zvati. U obe trudnoce sam tako isla i vec se tad nesto vidjelo. Ja sam inace oba puta krvarila i trebala biti na terapijo progesteronom, pa bi voljelw cim prije provjeriti da li je sve na mjestu gdje treba biti da krenem s terapijom.

BlairWaldorf
    07. Travanj 2022. 10:30

Cure ☕ 🌷 ja jučer ostala do kasnije na sastanku i nismo obavili baby dance i sad se grizem 🤧 nadam se da će danas vrijediti 😬 nekad bi se najradije izolirala taj tjedan da me nista ne ometa🤣
    Ali bitno da smo pokrili peak sto ne 🤷 možda sperma bude danas bolje s obzirom na dan pauze 🦾 
    Kako ste mi sve vi? Slazem se da ignoriramo trol upise. Za sve kretene koji su tu zalutali 🖕
    Sto se tiče trakica ja ih nabavljam kod betty s njuskala- 40 trakica + 5 hcg 120kn. A trakicama sam zadovoljna. 
    Čestitam novim plusekima, Pipin ako se ne varam 🥰 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    07. Travanj 2022. 10:32

Pipin

Lussy vec 3x pokusavam komentar ucitati: namjeravam ici s 6tt kao i ti - moram doktora zvati. U obe trudnoce sam tako isla i vec se tad nesto vidjelo. Ja sam inace oba puta krvarila i trebala biti na terapijo progesteronom, pa bi voljelw cim prije provjeriti da li je sve na mjestu gdje treba biti da krenem s terapijom.

Pogodila sam. Čestitke ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Nik135
    07. Travanj 2022. 10:33

Ok dakle od sutra.. i blaga crtica je znak za akciju ili?😅

Mareeeee3112
    07. Travanj 2022. 10:49

Čestitam  Pipin😍😍vidimo se na zimskim bebama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Christine
    07. Travanj 2022. 11:12

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Christine

Da ali upravo zato što svaka od žena prolazi kroz određene probleme ili nedoumice trebamo biti podrška. Uostalom čitala sam ja danas poruke i K je prva počela sa psovanjrm i vrijeđanjem samo zato što je cura iznijela svoj stav. Možda ta cura nije u pravu i bila je gruba u svom komentaru, ali prva nikoga nije uvrijedila. Ja govorim samo o tome. Žao mi je svaku ženu koja prolazi kroz bilo koji težak period i tu sam podrška svakoj i želim da se sve dobro završi, ali vrijeđanje neću podržati. Vi to možete nazvati srčanošću ali ja sam radije za argumentiranu raspravu i smatram da je to i ljepše i efikasnije.
    A to da li ću ja ići na drugi forum ili ću se ovdje nastavljati i govoriti kako nema potrebe za vrijeđanjem je na meni ☺

Necemo raspravljati dalje ta ista "cura "vrjedja na masu tema. Nisi upucena, i gde nije prvi put da se nakaci na moju objavu pa, nisam zeljela da je ignorisem. Ne zelim nikom dan kakav sam ja imala juce. Jer su se vratila sjecanja kad mi prsnuo jajovod kad mi je doktor poceo opisivati moj slucaj da ga pamti i ako se desio 2008 godine. Ma da ne idem u detalje jako puno ljudi na mom mjesti juce ne bi imali tolerancije ni prema kome. Koliko snage, strpljenja, hrabrosti, probranosti je svih ovih dana je bilo potrebno ne samo da se izborim sa neizvjesnoscu nego da se izborim da mi se ne vrate anksioznost i napadi panike. Ko nije imao tih problema ne ocekujem da to shvati. Ali samo se atavite u moju situaciju i bas me zanima da dok vi steahujete za taj jedan preostali jajovod kao i za vlastiti zivot, kao bi se vi nosili sa pijavicom koja samo ceka ko je emotivno slomljen da se nakaci. Ja prva mrzi psovke i teske rjeci. Ali juce je bio dan kad i doktor kaze da imam pravo na bilo koju vrstu emocija i da su sve s razlogom. Ali ne ocekujem naravno da neko shvati jer nije u mojoj poziciji, ali mislim da nije tesko zazmiriti na par mojih izljeva ljutnje i ko zna cega.. svi smo mi samo ljudim. A jednomje nesto napisati u ljutnji a drugo je napisati nesto iz dosade

Okej shvaćam da su te ponijele emocije i vidim da se boriš s raznim poteškoćama. Nadam se zbilja da ce sve biti okej, trudi se ostati jaka, sve će ovo proći. Želim ti da se sve završi dobro😊

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Christine
    07. Travanj 2022. 11:14

Pipin

Žene, ja radila test jutro 🙊🙊🙊🙊🙊🙊

https://ibb.co/4R4bJmb

Čestitam i sretnooo 🥰

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

BlairWaldorf
    07. Travanj 2022. 11:33

Christine

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Christine

Da ali upravo zato što svaka od žena prolazi kroz određene probleme ili nedoumice trebamo biti podrška. Uostalom čitala sam ja danas poruke i K je prva počela sa psovanjrm i vrijeđanjem samo zato što je cura iznijela svoj stav. Možda ta cura nije u pravu i bila je gruba u svom komentaru, ali prva nikoga nije uvrijedila. Ja govorim samo o tome. Žao mi je svaku ženu koja prolazi kroz bilo koji težak period i tu sam podrška svakoj i želim da se sve dobro završi, ali vrijeđanje neću podržati. Vi to možete nazvati srčanošću ali ja sam radije za argumentiranu raspravu i smatram da je to i ljepše i efikasnije.
    A to da li ću ja ići na drugi forum ili ću se ovdje nastavljati i govoriti kako nema potrebe za vrijeđanjem je na meni ☺

Necemo raspravljati dalje ta ista "cura "vrjedja na masu tema. Nisi upucena, i gde nije prvi put da se nakaci na moju objavu pa, nisam zeljela da je ignorisem. Ne zelim nikom dan kakav sam ja imala juce. Jer su se vratila sjecanja kad mi prsnuo jajovod kad mi je doktor poceo opisivati moj slucaj da ga pamti i ako se desio 2008 godine. Ma da ne idem u detalje jako puno ljudi na mom mjesti juce ne bi imali tolerancije ni prema kome. Koliko snage, strpljenja, hrabrosti, probranosti je svih ovih dana je bilo potrebno ne samo da se izborim sa neizvjesnoscu nego da se izborim da mi se ne vrate anksioznost i napadi panike. Ko nije imao tih problema ne ocekujem da to shvati. Ali samo se atavite u moju situaciju i bas me zanima da dok vi steahujete za taj jedan preostali jajovod kao i za vlastiti zivot, kao bi se vi nosili sa pijavicom koja samo ceka ko je emotivno slomljen da se nakaci. Ja prva mrzi psovke i teske rjeci. Ali juce je bio dan kad i doktor kaze da imam pravo na bilo koju vrstu emocija i da su sve s razlogom. Ali ne ocekujem naravno da neko shvati jer nije u mojoj poziciji, ali mislim da nije tesko zazmiriti na par mojih izljeva ljutnje i ko zna cega.. svi smo mi samo ljudim. A jednomje nesto napisati u ljutnji a drugo je napisati nesto iz dosade

Okej shvaćam da su te ponijele emocije i vidim da se boriš s raznim poteškoćama. Nadam se zbilja da ce sve biti okej, trudi se ostati jaka, sve će ovo proći. Želim ti da se sve završi dobro😊

Po meni kejsy je jos bila i staložena. Nulta tolerancija na takve upise 😠

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

MBM🐬🍀💕
    07. Travanj 2022. 11:40

Kejsy Zao mi je draga moja koroz sta prolazis i zelim ti puno snage da i to ostane iza tebe kao i mnoge druge poteskoce koje si imala. Ti si za mene posebna osoba jer si mi na drugoj temi pomogla puno i davala vetar u ledja i ohrabrila me da idem dalje.
    Pipin Srecno na + i zelim ti skolsku trudnocu sa tvojom malom 🌈 bebom docekate dane srece i zadovoljstva.
    Kejsy meni je ovo drugi ciklus posle spontanog a poceo je 03.04.2022 tako da ne ovekivana M trebala bi po kalendaru stici 30.04.2022. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.